Το VW ID. Buzz Cargo σταθμευμένο στα βουνά. Πίσω του φαίνονται ανεμογεννήτριες.

The all‑electric ID. Buzz Cargo.
Πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως δικτυωμένο με εντελώς νέα σχεδίαση.
Τώρα ετοιμοπαράδοτο και με όφελος 6.000€!

  • Τιμή από:40.320 € + ΦΠΑ
  • Όφελος6.000 €
  • Εργοστασιακή Εγγύηση5 χρόνια ή 100.000 km
  • Εγγύηση Μπαταρίας8 χρόνια ή 160.000 km
  • Μεγ. Αυτονομία WLTP:392 - 425 km
    2
  • Χρόνος φόρτισης 5 % έως 80 %:περίπου 30 λεπτά
    3

ID. Buzz Cargo: η Επαγγελματική κινητικότητα σε νέα διάσταση.

Πόσες και ποιες απαιτήσεις έχετε από ένα σύγχρονο επαγγελματικό βαν; Ηλεκτρική μετάδοση κίνησης, επαρκή όγκο χώρου φόρτωσης και, ταυτόχρονα, δυνατότητα μεγάλων αποστάσεων: Όλα αυτά τα προσφέρει το ID. Buzz Cargo. Και χάρη στη σύγχρονη δικτύωσή του, τα ψηφιακά συστήματα και πολλές έξυπνες λειτουργίες, θα κάνει την επαγγελματική σας ζωή ευκολότερη.

Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen. Το αποτέλεσμα: Ένα ισχυρό και βιώσιμο επαγγελματικό όχημα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις προκλήσεις της καθημερινής σας εργασίας.

ID. Buzz Cargo: Ευέλικτο, μεταβλητό και ευρύχωρο.

Το ID. Buzz Cargo συνδυάζει υψηλή χωρητικότητα φόρτωσης με μεγάλη ευελιξία. Ο μικρός κύκλος στροφής, μόλις 11,09 μέτρα, αποδεικνύει την αξία του ειδικά όταν χρησιμοποιείται στα στενά δρομάκια της μεγαλούπολης. Χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση του χώρου φόρτωσης, το ID. Buzz Cargo εντυπωσιάζει με χώρο για δύο εγκάρσιες ευρωπαϊκές παλέτες και μεγάλο όγκο φόρτωσης έως 3,9 κυβικά μέτρα4. Χάρη στην έξυπνη φιλοσοφία της αποθήκευσης, στο Cockpit μπορούν να αποθηκευτούν με τακτοποιημένο και ασφαλή τρόπο σχεδόν όλα τα αντικείμενα της επαγγελματικής καθημερινότητας, από τα γάντια εργασίας μέχρι τη μεζούρα. Με το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, φορτία τρέιλερ έως και 1.000 kg είναι επίσης εύκολο να προσδεθούν και να μεταφερθούν, χάρη στον προαιρετικό κοτσαδόρο. Έτσι, το ID. Buzz Cargo μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε πρόκληση της σύγχρονης επαγγελματικής κινητικότητας.

Το ID. Buzz Cargo κινείται σε ένα δρόμο.

Μεγαλύτερη βιωσιμότητα για τη σύγχρονη επαγγελματική κινητικότητα.

Το πλήρως ηλεκτρικό ID. Buzz Cargo προσφέρει σύγχρονη κινητικότητα για σχεδόν κάθε επάγγελμα, ακόμη και αν πρέπει να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις. Συγκεκριμένα, το ID. Buzz Cargo παραδίδεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO25 και μπορείτε να διανύσετε έως 425 χιλιόμετρα2, χωρίς επαναφόρτιση. Στον δρόμο, χάρη στην τεχνολογία Plug & Charge6, χρειάζεται μελλοντικά να συνδέσετε μόνο το καλώδιο φόρτισης και η φόρτιση ξεκινά. Ακόμη, χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με το ID. Buzz Cargo έχετε, επίσης, πρόσβαση σε περιβαλλοντικές ζώνες της πόλης, για τις οποίες μπορεί να ισχύουν περιοριστικά μέτρα για οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι, το ID. Buzz Cargo καθιστά την επαγγελματική κινητικότητά σας ακόμα πιο ευέλικτη.

Μια γυναίκα κάθεται στη θέση του οδηγού του ID. Buzz Cargo.

Η τεχνολογία του αύριο. Από σήμερα με το ID. Buzz Cargo.

Το ID. Buzz Cargo σας υποστηρίζει στην καθημερινή σας εργασία με πολλές ψηφιακές λειτουργίες και τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον. Προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης και με εξαιρετική ορατότητα, χάρη στους προαιρετικούς προβολείς LED matrix. Το ID. Buzz Cargo προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας. Ταυτόχρονα, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα SIM είναι πάντα συνδεδεμένο. Έτσι μπορείτε να διατηρείτε πλήρως ενημερωμένες τις ψηφιακές λειτουργίες του ID. Buzz Cargo. Με τις ενημερώσεις "Over-the-Air"7, μέσω του We Connect8, το λογισμικό για τα συστήματα μπορεί να ενημερωθεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εξαιρετική απόδοση

Το ID. Buzz Cargo ψηφίστηκε ως το "International Van Of The Year 2023"

Το ID. Buzz Cargo ψηφίστηκε ως το "International Van Of The Year 2023"

Το πρώτο βραβείο ήρθε πριν καν το ηλεκτρικό βαν λανσαριστεί στην αγορά. Το ID. Buzz Cargo (Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 22,2 - 20,4 (WLTP), εκπομπέςCOσε g/km: μεικτός κύκλος 0) κέρδισε το φημισμένο βραβείο της κατηγορίας "International Van Of The Year 2023" (IVOTY). Το όχημα, το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά για μεταφορές με ηλεκτρική ενέργεια από μπαταρία και παραδίδεται σε πελάτες με ουδέτερο ισοζύγιο CO25, κατάφερε να εντυπωσιάσει την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή IVOTY, που αποτελείται από 24 διεθνείς δημοσιογράφους επαγγελματικών οχημάτων. 

Ο Carsten Intra, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen, παρέλαβε το βραβείο στην εναρκτήρια βραδιά του Συνδέσμου της Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) "Stars Of The Year", στην IAA TRANSPORTATION στο Hannover και δήλωσε: "Χαιρόμαστε πολύ και είμαστε περήφανοι για αυτήν τη σημαντική τιμή για το ID. Buzz Cargo. Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στην κριτική επιτροπή IVOTY και σε όλους τους συνεργάτες των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι στο γεγονός ότι το ID. Buzz Cargo έγινε το καλύτερο βαν της κατηγορίας του."  Ο Jarlath Sweeney, ο οποίος παρέδωσε το πολυπόθητο βραβείο ως πρόεδρος του IVOTY, εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, είπε: "Δεν συμβαίνει πολύ συχνά να εμφανίζεται ένας εντελώς νέος σχεδιασμός αυτοκινήτου και να εξασφαλίζει αμέσως τόση δημοσιότητα στην αγορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού οχήματος».

Πηγή: "Logistra", Έκδοση 9-10/2022

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Ζητήστε μία προσφορά

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για το ID. Buzz Cargo από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Σημείωση από Volkswagen

2.
Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του ID. Buzz Cargo. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
3.
Φόρτιση με μέγιστη ισχύ φόρτισης 170 kW DC στην παραλλαγή μπαταρίας Pro, καθώς και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περίπου 23°C και κατάσταση φόρτισης έναρξης περίπου 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
4.
Μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο SAE V6.
5.
Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
6.
Το όχημα και ο σταθμός φόρτισης πρέπει να διαθέτουν τη λειτουργία Plug & Charge.
7.
Για να χρησιμοποιήσετε τις ενημερώσεις "Over-the-Air", το όχημα πρέπει να είναι online και συνδεδεμένο στο Internet. Απαιτείται, επίσης, μία έγκυρη σύμβαση We Connect.
8.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσό­τερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.