Αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας: Ανακαλύψτε προϊόντα φροντίδας καθώς και λύσεις μεταφοράς, φόρτισης και ψυχαγωγίας για το Volkswagen σας.

Γνήσια αξεσουάρ ειδικά για το δικό σας μοντέλο

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα γνησίων αξεσουάρ, ειδικά για κάθε μοντέλο Volkswagen, όπως το ID.3, το Golf ή το Tiguan Allspace. Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης είτε πρόκειται για λυσεις μεταφοράς, αξεσουάρ για το εσωτερικό, το εξωτερικό, λύσεις φόρτισης ή αξεσουάρ για τροχούς και ελαστικά και βάλτε τη δική σας ξεχωριστή πινελιά στο αυτοκίνητό σας.

Οι λύσεις μεταφοράς μας

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων μεταφοράς, όπως εξοπλισμό ρυμούλκησης ή διάφορες λύσεις μεταφοράς οροφής και πίσω μέρους. Έτσι, εσείς και το Volkswagen σας είστε προετοιμασμένοι για ό,τι έχετε προγραμματίσει.

Προϊόντα και υπηρεσίες για προστασία και φροντίδα

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να φροντίζετε το Volkswagen σας και να προστατεύετε το αυτοκίνητό σας από βρωμιά και ζημιές. Μήπως το Volkswagen σας έχει υποστεί ένα ράγισμα στο παρμπρίζ ή ζημιά στη βαφή; Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες επισκευών μας.