Ένα Tiguan Allspace με ένα καγιάκ βρίσκεται δίπλα σε μια λίμνη

Αξεσουάρ για το Tiguan Allspace σας

Με τα προϊόντα μας για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου καθώς και τις λύσεις μεταφοράς μας, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε συμβιβασμούς με το Tiguan Allspace.

Μεταφορά

Το Tiguan Allspace έχει άφθονο χώρο, αλλά μπορούμε να τον αυξήσουμε ακόμα περισσότερο με τα αξεσουάρ μεταφοράς μας!

 • Ένας αφαιρούμενος κοτσαδόρος από τα Αξεσουάρ VW για το Tiguan Allspace

  Αποσπώμενος κοτσαδόρος

  Με τον αποσπώμενο κοτσαδόρο, το Tiguan Allspace δεν είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς. Λειτουργεί επίσης ως βάση για τη σχάρα ποδηλάτων.

 • Εγκάρσιες μπάρες και βάση ποδηλάτων από τα Αξεσουάρ VW για το Tiguan Allspace

  Εγκάρσιες μπάρες και βάση ποδηλάτων

  Οι εγκάρσιες μπάρες για τις ράγες οροφής αποτελούν τη βάση για τη γρήγορη και σταθερή συναρμολόγηση όλων των πρόσθετων εξαρτημάτων οροφής, όπως τη βάση ποδηλάτων μας. Διασφαλίζει ότι το ποδήλατό σας μεταφέρεται σωστά στην οροφή του οχήματος. Οι εγκάρσιες μπάρες είναι πλήρως προ-συναρμολογημένες και τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα στις ράγες οροφής του Volkswagen σας.

 • Μια μπαγκαζιέρα οροφής από τα Αξεσουάρ VW για το Tiguan Allspace

  Μπαγκαζιέρα οροφής

  Η μπαγκαζιέρα οροφής μας "Comfort 460" έχει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική σχεδίαση που μειώνει τον ενοχλητικό θόρυβο κατά την οδήγηση. Η μπαγκαζιέρα διαθέτει επίσης ένα πρωτοποριακό σύστημα "DuoLift" που επιτρέπει το άνετο άνοιγμα και τη φόρτωση και από τις δύο πλευρές. Τρεις ιμάντες στερέωσης στο εσωτερικό της μπαγκαζιέρας αποτρέπουν την ολίσθηση του περιεχομένου από τη θέση του.

Πρακτικό εσωτερικό