Ένα VW Tiguan σε ένα ταξίδι με αξεσουάρ VW στη φύση

Αξεσουάρ για το Tiguan σας

Το Tiguan εντυπωσιάζει με τον χώρο που προσφέρει. Με τα πρακτικά αξεσουάρ μας, θα δημιουργήσετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης.

Μεταφορά

Όπου κι αν πάτε, οι λύσεις μεταφοράς μας διασφαλίζουν ότι θα είστε καλά εξοπλισμένοι.

 • Ένα Tiguan με εγκάρσιες μπάρες και μια μπαγκαζιέρα οροφής μπροστά από ένα σπίτι

  Εγκάρσιες μπάρες με μπαγκαζιέρα οροφής

  Οι εγκάρσιες μπάρες αποτελούν τη βάση για όλα τα πρόσθετα εξαρτήματα, είναι προ-συναρμολογημένες και τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα στις ράγες οροφής του Volkswagen σας. Για παράδειγμα, προσαρτήστε μια από τις μπαγκαζιέρες οροφής μας για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

 • Βάσεις ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο από τα Αξεσουάρ VW για το VW Tiguan σας

  Βάσεις ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο

  Με τη βάση ποδηλάτων “Compact II” μπορείτε να μεταφέρετε ένα ή δύο ποδήλατα ή ηλεκτρικά ποδήλατα. Ακόμα και όταν τοποθετήσετε τα ποδήλατά σας, έχετε ανεμπόδιστη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών – η βάση μπορεί να αναδιπλωθεί εύκολα προς τα κάτω χρησιμοποιώντας το πεντάλ ελέγχου.

 • Βάση σκι και snowboard από τα Αξεσουάρ VW για το VW Tiguan σας

  Βάση για σκι και snowboard

  Η βάση για σκι και snowboard "Comfort" επιτρέπει την άνετη και σωστή μεταφορά έως και τεσσάρων ζευγαριών σκι ή δύο snowboard. Είναι επεκτάσιμη, ασφαλιζόμενη και διαθέτει μαλακά λαστιχένια επιθέματα που είναι απαλά για τις επιφάνειες του εξοπλισμού σας.

 • Μια βάση καγιάκ από τα Αξεσουάρ VW για το VW Tiguan σας

  Βάση καγιάκ

  Αυτή η βάση έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μεταφορά καγιάκ με βάρος έως 25 kg. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μαζί σας το καγιάκ σας χωρίς να γλιστράει ή να ταλαντεύεται στην οροφή του οχήματος.

Πρακτικό εσωτερικό