Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen

Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen

Volkswagen LeasePro.
Υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Το Volkswagen LeasePro είναι η νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) αποκλειστικά για πελάτες ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, με την εγγύηση της Volkswagen Financial Services.

This is Amarok.
Το νέο pick-up των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Το νέο Amarok αντιπροσωπεύει την ευελιξία σε τέσσερις τροχούς. Με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει, αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις που συναντάτε στον δρόμο. Γιατί, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ο πανίσχυρος αυτός εργάτης του δρόμου κατακτά σχεδόν κάθε έδαφος. Η νέα, μοναδική του σχεδίαση το καθιστά το κέντρο της προσοχής.

The all‑electric ID. BuzzGreat things start with a smile.

Η νέα γενιά της ηλεκτρικής κινητικότητας είναι εδώ: το καινοτόμο ID. Buzz. Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό icon car από την Volkswagen.  Πολυλειτουργικό, πλήρως δικτυωμένο και με εντελώς νέα σχεδίαση.

Νέο Multivan. Το all-rounder γίνεται πρωτοπόρος

Ένα εμβληματικό μοντέλο κυκλοφορεί ξανά: Το νέο Multivan βασίζεται στα πλεονεκτήματα των προκατόχων του και είναι τόσο άνετο, ευρύχωρο και λειτουργικό όσο ποτέ. Αλλά και πιο μοντέρνο από ποτέ! Η ασφάλεια, η καθημερινή πρακτικότητα και η πολυλειτουργικότητα έχουν ανέβει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ενώ με την plug-in υβριδική κίνηση δείχνει το δρόμο για μια νέα εποχή.

The all‑electric ID. Buzz Cargo

Με το πρωτοποριακό ID. Buzz Cargo, η νέα γενιά επαγγελματικής κινητικότητας γίνεται πραγματικότητα. Εμπνευσμένο οπτικά από το πρώτο Bulli, είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό βαν της Volkswagen

Caddy Life. Έτοιμο για κάθε πρόκληση.

Εκτός από την εντελώς νέα σχεδίασή του και μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, το Caddy παραμένει το ίδιο αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό, όπως πάντα. Αυτή είναι η νέα γενιά, πιο ψηφιακή και ευέλικτη από ποτέ!

Caddy Van. Έτοιμο για ό,τι προκύψει.

Είτε πρόκειται για εταιρεία ταχυμεταφορών, βιοτεχνία, εταιρεία παράδοσης εμπορευμάτων ή κατασκευαστική εταιρεία, το Caddy Van είναι έτοιμο για ό,τι προκύψει. Γνωρίστε τώρα από όλες τις πλευρές, το νέο μέλος της ομάδας σας.

Crafter. Έτοιμο για μεγάλες προκλήσεις!

Πιο πρακτικό, οικονομικό και καινοτόμο από ποτέ. Με το Crafter, κατασκευάσαμε ένα επαγγελματικό όχημα αναπτύχθηκε εξαρχής, προσφέρει λύσεις μεταφοράς προσανατολισμένες στον πελάτη με κορυφαία εξοικονόμηση κόστους.

Transporter. Μεταφέρει τα πάντα στον δρόμο.

Πριν από 70 χρόνια αποτέλεσε τη λύση για τις ανάγκες μεταφοράς. Σήμερα το Transporter είναι πιο αποδοτικό από ποτέ. Με μεγάλο ύψος χώρου φόρτωσης, άφθονο χώρο και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταφέρει εσάς, την ομάδα και τα υλικά σας κάθε μέρα με ασφάλεια στη δουλειά.

Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Volkswagen

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen είναι δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Είτε πρόκειται για την αγορά ενός νέου Επαγγελματικού Οχήματος Volkswagen, είτε για οτιδήποτε χρειαστείτε μετά την απόκτησή του.