Είτε πρόκειται για σχεδιαστή διαδρομής, προσομοιωτής αυτονομίας ή άλλους υπολογισμούς – η VW προσφέρει πολλά εργαλεία για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Τα e-Tools για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen

Με τους online προσομοιωτές μας, μπορείτε να υπολογίσετε σημαντικά δεδομένα σχετικά με τα Volkswagen ID. μοντέλα μας, όπως το κόστος, την αυτονομία και τους χρόνους φόρτισης. Ή μπορείτε να προγραμματίζετε τις στάσεις φόρτισης κατά τις μετακινήσεις σας με τον έξυπνο σχεδιαστή διαδρομών της Volkswagen.

Τα e-Tools παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική κινητικότητα

Ο προσομοιωτής αυτονομίας από τη Volkswagen

Με τον προσομοιωτή αυτονομίας για τα ID. μπορείτε να υπολογίσετε τις επιδράσεις που έχουν ορισμένοι καθοριστικοί παράγοντες, όπως η ταχύτητα, η εξωτερική θερμοκρασία, η πρόσθετη κατανάλωση (θέρμανση/σύστημα κλιματισμού) και το βάρος στην αυτονομία του μοντέλου ID. σας.

Ο προσομοιωτής χρόνου φόρτισης

Είτε πρόκειται για σημείο ταχείας φόρτισης, wallbox ή οικιακή πρίζα, ο προσομοιωτής χρόνου φόρτισης σας δείχνει πολύ ξεκάθαρα πόσος χρόνος θα χρειαστεί για τη φόρτιση και υπό ποιες συνθήκες.

Ο προσομοιωτής κόστους φόρτισης

Ανάλογα με την ετήσια χιλιομετρική απόσταση που διανύετε, το ατομικό προφίλ σας οδήγησης και την τοποθεσία φόρτισης που επιλέγετε, ο προσομοιωτής κόστους φόρτισης σας δείχνει κατά προσέγγιση το ετήσιο εκτιμώμενο κόστος για τη φόρτιση του ID. σας.

Ο έξυπνος σχεδιαστής διαδρομών από τη Volkswagen

Πόσες στάσεις φόρτισης πρέπει να προγραμματίσω στη διαδρομή μου; Πόση ώρα θα χρειαστεί να φορτίσω για να φτάσω στον τελικό προορισμό μου και τι βαθμολογία έχει ο συγκεκριμένος σταθμός φόρτισης; Ο έξυπνος σχεδιαστής διαδρομών σας δείχνει αυτά και πολλά άλλα. Δοκιμάστε το!