Τα μοντέλα ID. ID.3, ID.4, ID.5 GTX και ID. Buzz

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Εδώ και πολλά χρόνια, η Volkswagen προωθεί την ηλεκτροκίνηση και εργάζεται συνεχώς ώστε να δώσει λύσεις για την κινητικότητα του μέλλοντος. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα της Volkswagen.

Μοντέλα ID.

Τα αρχικά ID. δεν αντιπροσωπεύουν απλά την ηλεκτρική οδήγηση: αντιπροσωπεύουν τον προσωπικό σας χώρο πάνω σε τροχούς. Ένα αυτοκίνητο τόσο ευέλικτο που σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία. Τόσο έξυπνο που σας καταλαβαίνει, λέξη προς λέξη! Και τόσο πλήρες, με πρωτοποριακή τεχνολογία, που δίνει νέα διάσταση στην αμιγώς ηλεκτρική επιτάχυνση και αυτονομία, διαθέσιμη σε όλους.

The new all‑electric ID.3.
Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.

Με το νέο ID.3 η ηλεκτροκίνηση  στην Volkswagen συνεχίζει να εξελίσσεται:  Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Αυτή είναι η πιο προηγμένη μορφή της αμιγούς ηλεκτρικής κινητικότητας.

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.4. Η νέα γενιά SUV.

Το νέο ID.4 συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: τη στιβαρότητα ενός σύγχρονου SUV και τη βιώσιμη απόδοση ενός ηλεκτρικού οχήματος με επιδόσεις που συναρπάζουν. Για όλους όσους τα θέλουν όλα. Χωρίς συμβιβασμούς!