Τα μοντέλα ID. ID.3, ID.4, ID.5 GTX και ID. Buzz

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Εδώ και πολλά χρόνια, η Volkswagen προωθεί την ηλεκτροκίνηση και εργάζεται συνεχώς ώστε να δώσει λύσεις για την κινητικότητα του μέλλοντος. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα της Volkswagen.

Μοντέλα ID.

Τα αρχικά ID. δεν αντιπροσωπεύουν απλά την ηλεκτρική οδήγηση: αντιπροσωπεύουν τον προσωπικό σας χώρο πάνω σε τροχούς. Ένα αυτοκίνητο τόσο ευέλικτο που σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία. Τόσο έξυπνο που σας καταλαβαίνει, λέξη προς λέξη! Και τόσο πλήρες, με πρωτοποριακή τεχνολογία, που δίνει νέα διάσταση στην αμιγώς ηλεκτρική επιτάχυνση και αυτονομία, διαθέσιμη σε όλους.

The new all‑electric ID.3.
Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.

Με το νέο ID.3 η ηλεκτροκίνηση  στην Volkswagen συνεχίζει να εξελίσσεται:  Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Αυτή είναι η πιο προηγμένη μορφή της αμιγούς ηλεκτρικής κινητικότητας.

The all‑electric ID.4100% SUV. 100% ηλεκτρικό.

Το νέο ID.4 συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: τη στιβαρότητα ενός σύγχρονου SUV και τη βιώσιμη απόδοση ενός ηλεκτρικού οχήματος με επιδόσεις που συναρπάζουν. Για όλους όσους τα θέλουν όλα. Χωρίς συμβιβασμούς!

The all‑electric ID.4 GTX. Η βιωσιμότητα συναντά την οδηγική απόλαυση

Από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτ., με μηδενικές εκπομπές CO2: Με το ID.4 GTX δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε συμβιβασμούς για να οδηγείτε με αειφόρο τρόπο. Βιώστε τις σπορ επιδόσεις που χαρίζει το τετρακίνητο ID.4, με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και υψηλή αυτονομία. Το ID.4 GTX: Σπορ όπως ένα GTI, άνετο όπως ένα SUV, αειφόρο όπως ένα ID.

The all‑electric ID.5. Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης.

Με ισχυρές ηλεκτρικές επιδόσεις και μοντέρνα αεροδυναμική σιλουέτα, το νέο ID.5 συνδυάζει ιδανικά τον SUV χαρακτήρα με την coupé εμφάνιση. Με δυνατότητα "Over-the-Air" αναβάθμισης και έτοιμο να ορίσει εκ νέου την έννοια της ηλεκτροκίνησης.

The all‑electric ID.5 GTX. Η βιώσιμότητα στην καλύτερή της μορφή.

Aμιγώς ηλεκτρικό με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, σπορ coupé σχεδίαση και επιτάχυνση που κόβει την ανάσα. Απολαύστε τις σπορ ηλεκτρικές επιδόσεις σε ένα ID., που συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο την υπεύθυνη οδήγηση με την οδηγική απόλαυση.

The all‑electric ID. Buzz: Μία νέα γενιά Volkswagen

Με το αμιγώς ηλεκτρικό ID. Buzz, επαναφέρουμε ένα εμβληματικό design. Οι τεχνολογίες αιχμής και η ευέλικτη φιλοσοφία χώρου προσφέρουν άνεση μετακίνησης που θέτει νέα πρότυπα.

Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen

Θέλετε να ζήσετε οδηγική απόλαυση ενός πλήρως ηλεκτρικού Volkswagen; Ένας Εξ. Έμπορος Volkswagen είναι σίγουρα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει.