Ένας εργαζόμενος της VW επισκευάζει Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen σε ένα σημείο Service

Ιδιοκτήτες και υπηρεσίες After Sales 
Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen

Το Επαγγελματικό σας Όχημα Volkswagen στα καλύτερα χέρια

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες Volkswagen After Sales και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παρέχετε στο επαγγελματικό σας όχημα την καλύτερη φροντίδα και προσοχή σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που ορίζει και την τεχνογνωσία που κατέχει ο κατασκευαστής.

Μια κοπέλα και ένα αγόρι στο πλάι ενός λευκού Volkswagen Multivan

myVolkswagen

Μείνετε συνδεδεμένοι με το Volkswagen σας, όπου κι αν βρίσκεστε! Χάρη στην εφαρμογή myVolkswagen, μπορείτε να έχετε συνεχή επαφή με το αγαπημένο σας αυτοκίνητο και να ενημερώνεστε για όλες τις πληροφορίες που το αφορούν άμεσα και γρήγορα

Συντήρηση & Επισκευή

Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen είναι πάντα δίπλα σας! Πραγματοποιεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους καθώς και τις εργασίες συντήρησης και επισκευής που χρειάζεται το Volkswagen σας, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, ώστε ο πιστός σας συνεργάτης να βρίσκεται πάντα σε άψογη κατάσταση!

Γνήσια ανταλλακτικά

Κάθε μέρα το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες. Για να διασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του και συνεπώς την αξιόπιστη και ασφαλή οδηγική του συμπεριφορά, όπως την πρώτη μέρα απόκτησής του, επιλέξτε τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen. Έχουν περάσει με απόλυτη επιτυχία τους πιο αυστηρούς ελέγχους για μέγιστη αντοχή και απόδοση, ώστε να συνεχίζετε απρόσκοπτα την ολοκλήρωση του καθημερινού σας προγράμματος.

Λιπαντικά κινητήρα και υγρά

Eξασφαλίστε τη βέλτιστη λειτουργία του επαγγελματικού σας οχήματος Volkswagen και την μέγιστη οδηγική απόλαυση με τα γνήσια λιπαντικά κινητήρα και υγρά Volkswagen. Επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen, της επιλογής σας, για την πραγματοποίηση του λιπαντικού service και χαρίστε μακροζωία στον κινητήρα του Volkswagen σας!

Τροχοί και ελαστικά

Αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του Volkswagen σας με τον δρόμο: Η σωστή φροντίδα και πίεση των ελαστικών αποτελούν βασικά στοιχεία για ασφαλή και οικονομική οδήγηση. Βρείτε εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά του Volkswagen σας.

Σημαντικές πληροφορίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση ατυχήματος, απαιτείται άμεση δράση και σωστή αντιμετώπιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε τα  «δελτία δεδομένων ασφαλείας», τα οποία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη θέση βασικών εξαρτημάτων/ανταλλακτικών του οχήματος, που σχετίζονται με την ασφάλεια. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη λήψη των δελτίων αυτών, για την ορθή ενημέρωση των «ομάδων άμεσης απόκρισης».