Ένας υπάλληλος Service της VW δίπλα σε δύο Volkswagen

Service και γνήσια ανταλλακτικά

Με τα γνήσια ανταλλακτικά και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Volkswagen After Sales, εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία του οχήματός σας και τη δική σας ασφάλεια.

Τα οφέλη σας με τη Volkswagen

Στόχος μας είναι η δική σας ασφάλεια και η οδηγική απόλαυση και γι’ αυτό παρέχουμε Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Service της Volkswagen είναι στη διάθεσή σας για να διασφαλίσουν την σωστή και άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη Volkswagen που αφορούν τόσο σε εσάς όσο και στο Volkswagen σας.

Service για το Volkswagen ID. σας

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Service για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα: Πλεονεκτήματα, παροχές, ενημερώσεις λογισμικού για το ID. σας, και την ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις».

Πρόγραμμα συντήρησης και ΚΤΕΟ

Για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα το Volkswagen σας, πραγματοποιούμε τους απαραίτητους ελέγχους και τη συντήρηση που εξασφαλίζουν τη δική σας ασφάλεια, τη σωστή λειτουργία και τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους ελέγχους, τα Service, και τις υπηρεσίες μας. 

Επισκευές και έλεγχοι

Βρείτε εύκολα και γρήγορα τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και ταιριάζουν στις ανάγκες του Volkswagen σας. Ράγισμα στο παρμπρίζ, αλλαγή λιπαντικού ή υπηρεσίες ελαστικών; Αξιοποιήστε στο μέγιστο βαθμό τους έμπειρους μηχανικούς με τον πιο εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό.

Κινητήρας και σύστημα ανάρτησης

Ο κινητήρας είναι το βασικότερο μέρος του Volkswagen σας. Ανταλλακτικά όπως ο ιμάντας χρονισμού και τα μπουζί καθώς επίσης τα αμορτισέρ και η εξάτμιση, πρέπει να λειτουργούν άψογα, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη απόδοση του κινητήρα και η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Λιπαντικά κινητήρα και υγρά

Λιπαντικά κινητήρα και υγρά

Μια γυναίκα κρατάει ένα μπουκάλι λιπαντικού κινητήρα στα χέρια της μπροστά από ένα Volkswagen

Με τα λιπαντικά κινητήρα και τα γνήσια υγρά Volkswagen, εξασφαλίζετε τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας για εξαιρετικές επιδόσεις και μέγιστη οδηγική απόλαυση. Όλα για τα λιπαντικά κινητήρα.

Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen® κάνετε πάντα τη σωστή επιλογή

Όλα τα ανταλλακτικά
Εικόνα ενός VW Golf 7 και των κοινών αναλώσιμων ανταλλακτικών. Προειδοποίηση για τα μη γνήσια ανταλλακτικά

Μη γνήσια ανταλλακτικά

Η γκάμα των μη γνήσιων ανταλλακτικών είναι τεράστια και δύσκολα μπορεί κάποιος να τα ξεχωρίσει από τα γνήσια ανταλλακτικά. Η χρήση τους κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τη λειτουργία του Volkswagen σας και, επομένως, για τη δική σας ασφάλεια. Για αυτόν τον λόγο, εμπιστευτείτε μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή.

Τροχοί και ελαστικά

Αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του Volkswagen σας με τον δρόμο: Η σωστή φροντίδα και πίεση των ελαστικών αποτελούν βασικά στοιχεία για ασφαλή και οικονομική οδήγηση. Βρείτε εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά του Volkswagen σας.

Για το αγαπημένο σας Volkswagen, 
μόνο τα κατάλληλα ελαστικά!

Continental €425
Pirelli €381

Continental €425
Pirelli €381

Επισκεφθείτε το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen και επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα ελαστικών το κατάλληλο για το δικό σας αυτοκίνητο. Γιατί μόνο στη Volkswagen θα επωφεληθείτε από:

  • Δωρεάν εγγύηση ελαστικών 3 ετών
  • Δωρεάν τεχνικό έλεγχο στο σύστημα κύλισης και διεύθυνσης του αυτοκινήτου
  • Εγγυημένη τοποθέτηση ελαστικών, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή
1.
Οι τιμές αφορούν σε σετ 4άδας με διάσταση ελαστικού 205/55R16 91V και περιλαμβάνουν τοποθέτηση, τέλος ανακύκλωσης και Φ.Π.Α. 24%.

Χρειάζεται Service
το Volkswagen σας;

Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.