Επωφεληθείτε εσείς και το αυτοκίνητό σας από το Service κλιματισμού και μάθετε περισσότερα για τα γνήσια φίλτρα Volkswagen.

Συντήρηση Συστήματος Κλιματισμού

Συντήρηση Συστήματος Κλιματισμού

Μια υπάλληλος Service VW προσαρμόζει κάτι στο σύστημα κλιματισμού – Service Συστήματος κλιματισμού VW

Το σύστημα κλιματισμού διασφαλίζει όχι μόνο ευχάριστο και υγιή αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά αποτρέπει επίσης το θάμπωμα του παρμπρίζ κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή των βροχερών ημερών. Κατά το συντήρηση του συστήματος κλιματισμού ελέγχουμε τη λειτουργικότητά του, εστιάζοντας στις λειτουργίες του και στη θερμοκρασία των αεραγωγών και διενεργούμε οπτικό έλεγχο στα εξαρτήματά του, όπως το συμπιεστή, το συμπυκνωτή και τον ξηραντήρα. Στην υπηρεσία περιλαμβάνεται και το ψυκτικό μέσο.

Γνήσια Φίλτρα Volkswagen

Για μείωση της σκόνης και της γύρης

Το φίλτρο σκόνης/γύρης απορροφά ξένα σωματίδια και δεσμεύει τους ρύπους. Μειώνει τη σκόνη και τη γύρη στο εσωτερικό του οχήματος και καθαρίζει τον αέρα ακόμη και από οξείδια αζώτου και αλλεργιογόνες ουσίες.

Τα οφέλη σας

  • Καθαρός αέρας:
    Τα στρώματα σωματιδίων και ενεργού άνθρακα προστατεύουν από: (λεπτή) σκόνη, γύρη, αιθάλη, αλλεργιογόνες ουσίες, αερολύματα και εν μέρει από το όζον.
  • Ισχυρή προστασία:
    Το στρώμα αλλεργιογόνων ουσιών απορροφά μια πληθώρα αλλεργιογόνων ουσιών και εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων.
  • Μέγιστος καθαρισμός:
    Το αποτελεσματικό φιλτράρισμα του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συμβάλλει στην καλή ορατότητα καθώς αποτρέπει το θάμπωμα του παρμπρίζ του Volkswagen σας.
Γνήσια Φίλτρα VW

Συχνές ερωτήσεις
Σύστημα Κλιματισμού και Φίλτρα

Χρειάζεται Service
το Volkswagen σας;

Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.