O ID. Charger1:
Tο Wallbox για το σπίτι σας

O νέος ID. Charger είναι η σύγχρονη λύση φόρτισης του ηλεκτρικού Volkswagen σας, στο σπίτι σας. Είναι έξυπνος, αποδοτικός και καινοτόμος. Ανακαλύψτε μόνοι σας τα πλεονεκτήματά του!

One person approaches the Volkswagen Wallbox and ID.3.

Ένας σταθμός ανεφοδιασμού στο σπίτι σας

Έτσι γίνεται η ηλεκτρική κινητικότητα ακόμα πιο άνετη: όταν επιστρέφετε στο σπίτι σας, απλά συνδέστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο και χαλαρώστε. Το πρωί μπείτε στο φορτισμένο ID. σας και ξεκινήστε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το μέλλον είναι ήδη εδώ, με εξατομικευμένες και πρακτικές λύσεις. Ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό σύστημα φόρτισης που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Με τον ID.Charger σάς προσφέρουμε μια σύγχρονη λύση φόρτισης για το σπίτι σας.

Γρήγορη φόρτιση. Οδηγική απόλαυση διαρκείας

Ο ID. Charger φορτίζει το όχημα σας έως και οκτώ φορές ταχύτερα από μία οικιακή πρίζα. Με ισχύ φόρτισης 11 kW, το ID.3 Pro Performance ουσιαστικά θα έχει φορτιστεί πλήρως κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε μόλις 6 ώρες και 15 λεπτά. Αντίστοιχα, με ισχύ φόρτισης 11 kW, το ID.4 Pro Performance μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 7 ώρες και 30 λεπτά.

Άνεση χάρη στη συμβατότητα

Χρησιμοποιώντας τον ID. Charger, μπορείτε να φορτίζετε τόσο τα ηλεκτρικά οχήματα της Volkswagen όσο και τα ηλεκτρικά οχήματα άλλων κατασκευαστών με καλώδιο Type 2. Το καλώδιο φόρτισης είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τον σταθμό φόρτισης, βάζοντας ένα τέλος στην αναζήτηση, την αποσύνδεση και την αποθήκευση, έχοντας έτσι άλλο ένα πλεονέκτημα άνεσης.

Περιορισμός πρόσβασης για περισσότερη ασφάλεια

Εσείς ορίζετε, ποιος επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τον ID. Charger Connect ή Pro. Μέσω κάρτας RFID ή μέσω της εφαρμογής We Connect ID., μπορείτε να επιτρέπετε σε κάποιον άλλον τη φόρτιση ή να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τον οικιακό σταθμό φόρτισης.

Η τέλεια δικτύωση

Τα δύο μοντέλα ID. Charger «Connect» και «Pro» συνδέονται με το διαδίκτυο μέσω WiFi, Ethernet ή LTE, συμπεριλαμβανομένων και των δεδομένων (στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου «Pro», προαιρετικά στο μοντέλο «Connect»). Μέσω της εφαρμογής We Connect ID., έχετε πάντα μαζί σας τον οικιακό σταθμό φόρτισης στο Smartphone σας, για να τον διαχειρίζεστε, να χειρίζεστε τις διαδικασίες φόρτισης και πολλά άλλα.

Ακριβής καταμέτρηση ρεύματος

Με τον πιστοποιημένο μετρητή ρεύματος MID, ο ID. Charger Pro είναι τέλειος για όσους χρειάζονται μία ακριβή και εξατομικευμένη καταμέτρηση ρεύματος (π.χ. οδηγούς υπηρεσιακών οχημάτων).

Ελκυστική τιμή και απόδοση

Με τα μοντέλα μας ID. Charger όχι απλά φορτίζετε το Volkswagen ID. σας πιο γρήγορα και πιο άνετα, αλλά συγχρόνως επωφελείστε από τις ελκυστικές τιμές τους.

Ένας ID. Charger. Τρία μοντέλα.

Το βασικό μοντέλο

 • Σχεδίαση υψηλής ποιότητας Volkswagen
 • Ισχύς φόρτισης έως 7,4 kW (µονοφασικό) /11 kW (τριφασικό)
 • Σταθερό καλώδιο φόρτισης έως 7,5 μ.
 • Ενσωματωμένος διακόπτης ασφαλείας
 • Συμβατός με εξοπλισμό προστασίας υπερφόρτισης

Η τέλεια σύνδεση:
Internet και ID. Charger 

Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, ο ID. Charger είναι σε θέση να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, μέσω εφαρμογής, απευθείας στο Smartphone σας.

WiFi/Ethernet

Ο ID. Charger Connect διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό με λειτουργία Online και μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi ή Ethernet (LAN), με το Internet του σπιτιού σας.

LTE

Ο σταθμός φόρτισης έχει, επίσης, δυνατότητα LTE. Η πρόσθετη, χρεώσιμη επιλογή επιτρέπει την ιδανική επικοινωνία μεταξύ οικιακού σταθμού φόρτισης και εφαρμογής, μαζί με απεριόριστα δεδομένα.

LTE με μετρητή ρεύματος MID

Ο ID. Charger επικοινωνεί μέσω του πιο σύγχρονου προτύπου κινητής τηλεφωνίας LTE. Ένας ενσωματωμένος μετρητής ρεύματος MID μετρά την κατανάλωση ρεύματος, ενώ η εφαρμογή φόρτισης σάς εξασφαλίζει διαφάνεια στη μέτρηση.


Πακέτο εγκατάστασης
ID. Charger

Η Volkswagen σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, προσφέρει ένα e-mobility πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα για να απολαμβάνετε ξένοιαστα την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.

Έτσι, με κάθε παραγγελία ID., σε συνδυασμό με την αγορά οικιακού φορτιστή ID. Charger, μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω υπηρεσίες του e-mobility πακέτου.

1
Μελέτη στον χώρο τοποθέτησης του φορτιστή

 

 • Ενημέρωση για τυχόν επαύξηση ισχύος - Αμπερομέτρηση
 • Επιλογή του σημείου τοποθέτησης
 • Επεξήγηση της διαδρομής καλωδίωσης στον πελάτη
2
Κατασκευή υποδομών εγκαταστάσεως φορτιστή

 

 • Τριφασική γραμμή τροφοδοσίας - Καλωδιώσεις
 • Διακόπτες - Ασφάλειες κ.λπ.
 • Εγκατάσταση νέου πίνακα
 • Αποκαταστάσεις
 • Σκαψίματα οποιασδήποτε φύσεως 
 • Έλεγχος εγκαταστάσεως, έκδοση «Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη»
3
Σύνδεση φορτιστή

 

 • Έλεγχος καλωδίωσης
 • Τοποθέτηση φορτιστή
 • Ρύθμιση και παραμετροποίηση του σταθμού φόρτισης για σύνδεση με το τοπικό δίκτυο
 • Έλεγχος διαδικασίας φόρτισης με tester
 • Έλεγχος λειτουργίας φορτιστή, επίδειξη/εκπαίδευση χρήσεως
--:--

Έχετε απορίες;
Επικοινωνήστε με έναν Εξ. Έμπορο Volkswagen

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen είναι δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ένας Εξ. Έμπορος Volkswagen είναι σίγουρα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει.

Σημείωση από Volkswagen

1.

Με την αγορά ενός καινούργιου οχήματος, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την αρχική δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την οικογένεια ID., απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη Volkswagen ID και τη σύνδεση με το όχημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εξαρτώμενες από το όχημα, τη χώρα, το λογισμικό και τον εξοπλισμό ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν για την αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus με την Volkswagen AG στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Η δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης εξαρτάται από τη χρονική στιγμή ενεργοποίησης των ψηφιακών υπηρεσιών. Η αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης που προσφέρεται δωρεάν αρχίζει να μειώνεται αυτόματα το αργότερο από την ενενηκοστή ημέρα μετά την αρχική παράδοση. Για την ακριβή διάρκεια ισχύος της σύμβασης για το εκάστοτε όχημά σας, ανατρέξτε στο myVolkswagen, στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net.

Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του We Connect/We Connect Plus ή του VW Connect/VW Connect Plus είναι δυνατός μόνο από την εφαρμογή "Volkswagen". Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής, απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).  

Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus ή VW Connect και VW Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τους επικαιροποιημένους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID. 

2.
Προς το παρόν, ο online φωνητικός χειρισμός είναι διαθέσιμος για τις ακόλουθες γλώσσες: Γερμανικά, Δανικά, Αγγλικά (GB και US), Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Ισπανικά και Τσεχικά. Η γλώσσα με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τον φωνητικό χειρισμό εξαρτάται από την επιλεγμένη γλώσσα του συστήματος Infotainment.