O ID. Charger1:
Tο Wallbox για το σπίτι σας

O νέος ID. Charger είναι η σύγχρονη λύση φόρτισης του ηλεκτρικού Volkswagen σας, στο σπίτι σας. Είναι έξυπνος, αποδοτικός και καινοτόμος. Ανακαλύψτε μόνοι σας τα πλεονεκτήματά του!

One person approaches the Volkswagen Wallbox and ID.3.

Ένας σταθμός ανεφοδιασμού στο σπίτι σας

Έτσι γίνεται η ηλεκτρική κινητικότητα ακόμα πιο άνετη: όταν επιστρέφετε στο σπίτι σας, απλά συνδέστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο και χαλαρώστε. Το πρωί μπείτε στο φορτισμένο ID. σας και ξεκινήστε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το μέλλον είναι ήδη εδώ, με εξατομικευμένες και πρακτικές λύσεις. Ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό σύστημα φόρτισης που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Με τον ID.Charger σάς προσφέρουμε μια σύγχρονη λύση φόρτισης για το σπίτι σας.

Γρήγορη φόρτιση. Οδηγική απόλαυση διαρκείας

Ο ID. Charger φορτίζει το όχημα σας έως και οκτώ φορές ταχύτερα από μία οικιακή πρίζα. Με ισχύ φόρτισης 11 kW, το ID.3 Pro Performance ουσιαστικά θα έχει φορτιστεί πλήρως κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε μόλις 6 ώρες και 15 λεπτά. Αντίστοιχα, με ισχύ φόρτισης 11 kW, το ID.4 Pro Performance μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 7 ώρες και 30 λεπτά.

Άνεση χάρη στη συμβατότητα

Χρησιμοποιώντας τον ID. Charger, μπορείτε να φορτίζετε τόσο τα ηλεκτρικά οχήματα της Volkswagen όσο και τα ηλεκτρικά οχήματα άλλων κατασκευαστών με καλώδιο Type 2. Το καλώδιο φόρτισης είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τον σταθμό φόρτισης, βάζοντας ένα τέλος στην αναζήτηση, την αποσύνδεση και την αποθήκευση, έχοντας έτσι άλλο ένα πλεονέκτημα άνεσης.

Περιορισμός πρόσβασης για περισσότερη ασφάλεια

Εσείς ορίζετε, ποιος επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τον ID. Charger Connect ή Pro. Μέσω κάρτας RFID ή μέσω της εφαρμογής We Connect ID., μπορείτε να επιτρέπετε σε κάποιον άλλον τη φόρτιση ή να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τον οικιακό σταθμό φόρτισης.

Η τέλεια δικτύωση

Τα δύο μοντέλα ID. Charger «Connect» και «Pro» συνδέονται με το διαδίκτυο μέσω WiFi, Ethernet ή LTE, συμπεριλαμβανομένων και των δεδομένων (στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου «Pro», προαιρετικά στο μοντέλο «Connect»). Μέσω της εφαρμογής We Connect ID., έχετε πάντα μαζί σας τον οικιακό σταθμό φόρτισης στο Smartphone σας, για να τον διαχειρίζεστε, να χειρίζεστε τις διαδικασίες φόρτισης και πολλά άλλα.

Ακριβής καταμέτρηση ρεύματος

Με τον πιστοποιημένο μετρητή ρεύματος MID, ο ID. Charger Pro είναι τέλειος για όσους χρειάζονται μία ακριβή και εξατομικευμένη καταμέτρηση ρεύματος (π.χ. οδηγούς υπηρεσιακών οχημάτων).

Ελκυστική τιμή και απόδοση

Με τα μοντέλα μας ID. Charger όχι απλά φορτίζετε το Volkswagen ID. σας πιο γρήγορα και πιο άνετα, αλλά συγχρόνως επωφελείστε από τις ελκυστικές τιμές τους.

Ένας ID. Charger. Τρία μοντέλα.

Το βασικό μοντέλο

 • Σχεδίαση υψηλής ποιότητας Volkswagen
 • Ισχύς φόρτισης έως 7,4 kW (µονοφασικό) /11 kW (τριφασικό)
 • Σταθερό καλώδιο φόρτισης έως 7,5 μ.
 • Ενσωματωμένος διακόπτης ασφαλείας
 • Συμβατός με εξοπλισμό προστασίας υπερφόρτισης

Η τέλεια σύνδεση:
Internet και ID. Charger 

Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, ο ID. Charger είναι σε θέση να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, μέσω εφαρμογής, απευθείας στο Smartphone σας.

WiFi/Ethernet

Ο ID. Charger Connect διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό με λειτουργία Online και μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi ή Ethernet (LAN), με το Internet του σπιτιού σας.

LTE

Ο σταθμός φόρτισης έχει, επίσης, δυνατότητα LTE. Η πρόσθετη, χρεώσιμη επιλογή επιτρέπει την ιδανική επικοινωνία μεταξύ οικιακού σταθμού φόρτισης και εφαρμογής, μαζί με απεριόριστα δεδομένα.

LTE με μετρητή ρεύματος MID

Ο ID. Charger επικοινωνεί μέσω του πιο σύγχρονου προτύπου κινητής τηλεφωνίας LTE. Ένας ενσωματωμένος μετρητής ρεύματος MID μετρά την κατανάλωση ρεύματος, ενώ η εφαρμογή φόρτισης σάς εξασφαλίζει διαφάνεια στη μέτρηση.


Πακέτο εγκατάστασης
ID. Charger

Η Volkswagen σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, προσφέρει ένα e-mobility πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα για να απολαμβάνετε ξένοιαστα την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.

Έτσι, με κάθε παραγγελία ID., σε συνδυασμό με την αγορά οικιακού φορτιστή ID. Charger, μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω υπηρεσίες του e-mobility πακέτου.

1
Μελέτη στον χώρο τοποθέτησης του φορτιστή

 

 • Ενημέρωση για τυχόν επαύξηση ισχύος - Αμπερομέτρηση
 • Επιλογή του σημείου τοποθέτησης
 • Επεξήγηση της διαδρομής καλωδίωσης στον πελάτη
2
Κατασκευή υποδομών εγκαταστάσεως φορτιστή

 

 • Τριφασική γραμμή τροφοδοσίας - Καλωδιώσεις
 • Διακόπτες - Ασφάλειες κ.λπ.
 • Εγκατάσταση νέου πίνακα
 • Αποκαταστάσεις
 • Σκαψίματα οποιασδήποτε φύσεως 
 • Έλεγχος εγκαταστάσεως, έκδοση «Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη»
3
Σύνδεση φορτιστή

 

 • Έλεγχος καλωδίωσης
 • Τοποθέτηση φορτιστή
 • Ρύθμιση και παραμετροποίηση του σταθμού φόρτισης για σύνδεση με το τοπικό δίκτυο
 • Έλεγχος διαδικασίας φόρτισης με tester
 • Έλεγχος λειτουργίας φορτιστή, επίδειξη/εκπαίδευση χρήσεως
--:--

Έχετε απορίες;
Επικοινωνήστε με έναν Εξ. Έμπορο Volkswagen

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen είναι δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ένας Εξ. Έμπορος Volkswagen είναι σίγουρα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει.