Βρείτε εδώ χρήσιμες συμβουλές για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής των ελαστικών του Volkswagen σας, καθώς και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ελάχιστο βάθος πέλματος και τη σωστή πίεση των ελαστικών.

Ασφάλεια, άνεση, κατανάλωση ενέργειας.
Όλα εξαρτώνται από τα ελαστικά σας

Ασφάλεια, άνεση, κατανάλωση ενέργειας.
Όλα εξαρτώνται από τα ελαστικά σας

Ετικέτα ελαστικών ΕΕ με πληροφορίες για το ελαστικό, τον προμηθευτή, καθώς και αναγνωριστικό τύπου, μέγεθος και κατηγορία ελαστικού

Η ετικέτα των ελαστικών βάση των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σάς ενημερώνει με απλά σύμβολα για τις ιδιότητες του ελαστικού.

Η ετικέτα ελαστικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι υποχρεωτική για όλα τα νέα ελαστικά. Μάθετε εδώ πώς η κατηγορία ενεργειακής απόδοσης μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Ανακαλύψτε επίσης τι δείχνουν τα σύμβολα για τις ιδιότητες του ελαστικού σας, όπως η πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα ή σε πάγο και χιόνι.

  • Δύο ζάντες VW

    Ενδείξεις ζάντας

    Ανακαλύψτε εδώ τι σημαίνουν οι αριθμοί και τα γράμματα στις ζάντες του Volkswagen σας, όπως: 7,0 J X 17, ET49, LK112/5.

  • Ένα ελαστικό VW με διαφορετικές σημάνσεις

    Ενδείξεις ελαστικού

    225 / 45 R 17 94 W – Τι σημαίνουν οι αριθμοί στα ελαστικά μου; Εκτός από το όνομα κατασκευαστή και προϊόντος πάνω στα ελαστικά αναγράφονται σημαντικές πληροφορίες, όπως το πλάτος τους, η αναλογία ύψους/πλάτους, η διάμετρο ζάντας και η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα του ελαστικού.