Ένα VW ID.3 με προβολείς που ανάβουν σε τούνελ

Λαμπτήρες, Φανάρια & Παρμπρίζ

Παρμπρίζ, προβολείς και φώτα LED: Γνωρίστε τις υπηρεσίες και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, για να έχετε καθαρή ορατότητα και μέγιστη ασφάλεια σε κάθε διαδρομή.

 • Μια υπάλληλος service σε συνεννόηση με δύο πελάτες σε ένα μπλε VW Polo 6 – Υπηρεσία επισκευής κρυστάλλων

  Γνήσιο Παρμπρίζ Volkswagen

  Το παρμπρίζ λειτουργεί ως το παράθυρό σας προς τον κόσμο και παρέχει προστασία από τον άνεμο και τη βροχή. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να είναι πάντα καθαρό χωρίς ίχνος ζημιάς. Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα του γνησίου παρμπρίζ Volkswagen.

  Τα οφέλη σας

  • Σταθερή προστασία:
   Το κρύσταλλο ασφαλείας ελαχιστοποιεί την πιθανότητα δημιουργίας μεγάλων σπασιμάτων, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως στήριγμα για τους αερόσακους κατά το άνοιγμα τους.
  • Πιο βολικό:
   Προστατεύει από θόρυβο, θωρακίζει από τον ήλιο και διατηρεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου πιο δροσερό το καλοκαίρι.
  • Έχει σχεδιαστεί για το Volkswagen σας:
   Η ιδανική αλληλεπίδραση με τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως ο αισθητήρας βροχής ή το Lane Assist.
 • Ένας υπάλληλος service VW ελέγχει τους υαλοκαθαριστήρες ενός μπλε VW – υαλοκαθαριστήρες Aero

  Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες Aero Volkswagen

  Ο υαλοκαθαριστήρας Volkswagen είναι ένας ακούραστος συνεπιβάτης αφού διανύει 800 χλµ. επάνω στο παρµπρίζ. Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Volkswagen διατηρούν την απόδοσή τους ακόµα και όταν το όχηµα κινείται µε υψηλές ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν σχεδόν αθόρυβα. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωµατωµένο δείκτη φθοράς που σας υποδεικνύει γρήγορα και εύκολα τον χρόνο αντικατάστασής τους. Χάρη στο αεροδυναμικό τους σχήμα, εξασφαλίζεται απρόσκοπτη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

  Τα οφέλη σας

  • Άνεση και εφαρμογή ακριβείας:
   Σχεδόν καθόλου γραμμές και θόρυβοι κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους, λόγω της ιδανικής προσαρμογής τους στο παρμπρίζ του Volkswagen σας.
  • Ορατότητα και ασφάλεια:
   Η βέλτιστη απόδοση καθαρισμού σε συνδυασμό με την ιδανική πίεση επαφής στο παρμπρίζ, εξασφαλίζουν καθαρή ορατότητα σε όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα την ασφάλεια σας στο δρόμο.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής:
   Ελάχιστη φθορά χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά, στην ομαλή επίστρωση και στην ανθεκτική δομή σε χειμερινές συνθήκες
 • Ένα αυτοκίνητο VW με μπαγκαζιέρα οροφής σε επαρχιακό δρόμο – στο φόντο ένα ορεινό τοπίο

  Γνήσιο υγρό καθαρισμού παρμπρίζ Volkswagen

  Με το συμπύκνωμα καθαρισμού παρμπρίζ, εξασφαλίζετε καθαρή ορατότητα του δρόμου τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Η ιδανική αναλογία ανάμιξης 1:10 προστατεύει από παγετό και επικαθίσεις αλάτων και είναι ιδιαίτερα απαλή σε ευαίσθητα υλικά και στο περιβάλλον. Τον χειμώνα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το συμπύκνωμα με αντιψυκτική προστασία για το αυτοκίνητό σας.

  Τα οφέλη σας

  • Προστασία για όλες τις εποχές του χρόνου:
   Το καλοκαίρι προστατεύει το παρμπρίζ και το σύστημα καθαρισμού παρμπρίζ από το ασβέστιο  ενώ τον χειμώνα από τον παγετό. Απομακρύνει εύκολα και γρήγορα μεταξύ άλλων έντομα και ουσίες που εμποδίζουν την καλή ορατότητα, διασφαλίζοντας την ασφαλή οδήγηση.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον:
   Δεν περιέχει συστατικά καθαρισμού που δεν διαλύονται στο νερό.
  • Κατάλληλο στη χρήση:
   Είναι κατάλληλο για όλα τα υλικά Volkswagen και δεν προκαλεί ρωγμές σε πλαστικά εξαρτήματα ή λεκέδες στο χρώμα του αμαξώματος.

Λαμπερά «μάτια» με μεγάλη διάρκεια ζωής

Χάρη στον ομοιόμορφο φωτισμό τους, θα γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει στον δρόμο και θα σας βλέπουν καθαρά οι άλλοι χρήστες του δρόμου. Παράλληλα επωφελείστε από τη μεγάλη διάρκεια ζωής, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη σταθερή ένταση φωτός που προσφέρουν.

Παρμπρίζ και προβολείς: Συχνές ερωτήσεις 

Χρειάζεται Service
το Volkswagen σας;

Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.