• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 31.500 €
  • Μέση Κατανάλωση6,5 l/100km

Το Caddy Life. Έτοιμο για κάθε πρόκληση.

Ακόμα πιο μοντέρνο, ψηφιακό και ευέλικτο. Aυτό είναι το Caddy! Εκτός από την εντελώς νέα σχεδίασή του, εντυπωσιάζει με μία σειρά νέων, καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, με τον υψηλής ποιότητας Πίνακα Ψηφιακών Οργάνων Active Info Display1 και με το υπερσύγχρονο σύστημα Infotainment, που επεκτείνεται σε Innovision Cockpit2 και περιλαμβάνει και mobile online υπηρεσίες. Παράλληλα, το Caddy παραμένει το ίδιο αξιόπιστο, άνετο και κατάλληλο, όπως πάντα, για καθημερινή χρήση και, κυρίως, έτοιμο για κάθε πρόκληση.

--:--

Η αλλαγή φέρνει την εξέλιξη

Καθαρός δυναμισμός

Το Caddy ξεχωρίζει όχι μόνο με τη σύγχρονη και εντυπωσιακή του μάσκα σε κυψελοειδές σχήμα, αλλά και με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το δωρεάν βασικό πακέτο We Connect3.

Με την πανοραμική γυάλινη οροφή στον προαιρετικό εξοπλισμό, έχετε τώρα τη δυνατότητα να αφήσετε να περάσει περισσότερο φυσικό φως στο εσωτερικό του Caddy σας. Στα προτερήματά του περιλαμβάνονται πλέον και οι προαιρετικοί εμπρός προβολείς και τα πίσω φώτα LED, καθώς και ο φωτισμός εσωτερικού χώρου LED. Και για να κυλά η καθημερινότητά σας ακόμα πιο άνετα, υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης Keyless Advanced2, όπως και οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες1.

Έξυπνα σχεδιασμένο, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Περισσότερα χαρακτηριστικά

Άριστα δικτυωμένοι για περισσότερη άνεση, πληροφορίες και ψυχαγωγία

Η νέα ψηφιακή κινητικότητα

Επιβιβαστείτε! Το δωρεάν βασικό πακέτο We Connect3 είναι ιδανικό για όλους εκείνους που θέλουν να εξοικειωθούν με τις mobile online υπηρεσίες. Κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ψηφιακή, δικτυωμένη και άνετη. Το Volkswagen We Connect σάς παρέχει χρήσιμα εργαλεία και σας επιτρέπει να χειρίζεστε πολλές λειτουργίες του Caddy σας, όπως τη λειτουργία «Πόρτες & Φώτα» μέσω του smartphone σας ή να ελέγχετε από το laptop την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Τα πλεονεκτήματα με μία ματιά: 

  • Κλήση για βλάβη
  • Θέση στάθμευσης
  • Αυτόματη δήλωση ατυχήματος
  • Κατάσταση οχήματος
  • Λειτουργία «Πόρτες & Φώτα»
  • Αναφορά κατάστασης οχήματος
  • Στοιχεία διαδρομής
  • Προγραμματισμός ραντεβού Service

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Ζητήστε μία προσφορά

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για το Caddy Life από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Βρείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen που επιθυμείτε, για να σας εξυπηρετήσει.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση.
2.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment.
3.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσό­τερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

4.
Το κάθισμα ergoComfort πιστοποιήθηκε στις 26.11.2015 από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Σωματείο γερμανικών μεθόδων για υγιή πλάτη «Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V.» και από το φόρουμ για υγιή πλάτη «Forum Gesunder Rücken – besser leben e. V.» με το σήμα ποιότητας AGR.
6.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.
7.
Μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου χρήσης των υπηρεσιών We Connect Plus, έναντι πρόσθετης χρέωσης.
8.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα διζωνικού κλιματισμού «Climatronic» και τη συμπληρωματική θέρμανση νερού με τηλεχειρισμό.
9.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Streaming & Internet.