Το VW Amarok Aventura βρίσκεται σε ένα ξέφωτο.

Νέο Amarok.
This is Amarok. 
Το νέο pick-up των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

 • Τιμή για τις νέες ειδικές AWARD εκδόσεις με πλούσιο εξοπλισμόΑπό 35.590 € + ΦΠΑ
  1
 • Εργοστασιακή Εγγύηση5 χρόνια ή 100.000 km
 • Μέση κατανάλωσηΑπό 8,8 lt/100km
 • Αυξημένο ωφέλιμο φορτίο έως 980 kg
 • Mέγιστη ελκτική ικανότητα (σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων)3,5 t
Volkswagen LeasePro

Amarok με 508€/μήνα2

Volkswagen LeasePro

Amarok με 508€/μήνα2

Ένα ασημί Amarok Life σταθμευμένο σε ένα δάσος.
Εύκολα και άμεσα με τη νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) Volkswagen LeasePro. Με ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.

Κάθε δρόμος είναι προορισμός

Κατασκευασμένο για εκείνους, για τους οποίους ένα αυτοκίνητο πρέπει να μπορεί να κάνει περισσότερα από το να τους πηγαίνει απλά σε έναν προορισμό. Το νέο Amarok αντιπροσωπεύει την ευελιξία σε τέσσερις τροχούς. Με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει, αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις που συναντάτε στον δρόμο. Γιατί, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ο πανίσχυρος αυτός εργάτης του δρόμου κατακτά σχεδόν κάθε έδαφος. Η νέα, μοναδική του σχεδίαση το καθιστά το κέντρο της προσοχής. Βιώστε τώρα στο νέο Amarok, τον επιτυχημένο συνδυασμό επαγγελματικού οχήματος και premium κατηγορίας. Από τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen.

Αυτή είναι σχεδίαση

Δύναμη, υπεροχή και ευελιξία σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Αυτά καθιστούν το νέο Amarok ένα premium κατηγορίας pick-up αυτοκίνητο των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen. Τα γονίδιά του «φωνάζουν» off-road και η σχεδίασή του υπογραμμίζει τον εξαιρετικά πολύπλευρο χαρακτήρα του. Από την κομψότητα ενός Amarok Aventura μέχρι τη στιβαρότητα του Amarok PanAmericana, η σχεδίαση του εξωτερικού προσφέρει έντονες διαφοροποιήσεις σε καθεμία από τις τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Από τις διαφορετικές μάσκες ψυγείου μέχρι τις επανασχεδιασμένες μπάρες του και τα σκαλοπάτια, το νέο Amarok δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη.

Αυτό είναι off-road

Τι είναι αυτό που κάνει το νέο Amarok ένα πραγματικά καθαρόαιμο όχημα off-road; Χάρη στη νέα τεχνολογία, στα περισσότερα προφίλ οδήγησης, στους αερόσακους και σε περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, διαθέτει ακόμα περισσότερες off-road ικανότητες από τον προκάτοχό του. Ειδικά όσον αφορά στο αμάξωμα, στον μηχανισμό τροχών και ανάρτησης, στις παραλλαγές κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, οι off-road ικανότητες διευρύνθηκαν σημαντικά, από τις αλλαγές στις διαστάσεις μέχρι το σαφώς μεγαλύτερο όριο διέλευσης μέσα από νερό. Οι μεγάλες γωνίες ράμπας και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζουν περισσότερες off-road ικανότητες. Με λίγα λόγια: περισσότερα off-road χαρακτηριστικά, περισσότερη αίσθηση off-road. Απλά περισσότερο Amarok.

Το VW Amarok με δασεργάτες.

Αυτή είναι ευελιξία

Είτε φορτώνετε υλικά ή έλκετε φορτία… Είτε περνάτε από σχεδόν αδιάβατα σημεία…Είτε στην πόλη ή την ύπαιθρο είτε σε διαδρομές εκτός δρόμου…Είτε ως βασική έκδοση του Amarok Life είτε ως Amarok Aventura…το νέο Amarok προσφέρει πραγματική ευελιξία. Συγχρόνως, είναι ακόμα καλύτερο από τον προκάτοχό του από πολλές απόψεις. Χάρη σε ένα πλήθος έξυπνων χαρακτηριστικών, επιδεικνύει ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα σε περίπτωση έντονης καταπόνησης. Για παράδειγμα, ο κοτσαδόρος με ελκτική ικανότητα έως 3,5 τόνους, διατίθεται τώρα για όλα τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Ή επιπλέον, η επιφάνεια φόρτωσης προσφέρει επαρκή χώρο ανάμεσα στους θόλους τροχών για την εγκάρσια φόρτωση μιας ευρωπαλέτας, η οποία μπορεί να προσδεθεί εκεί με σταθερούς κρίκους. Αυτά, και πολλά ακόμα, καθιστούν το νέο Amarok ένα πιο πολύπλευρο επαγγελματικό όχημα. Χάρη στους νέους εξοπλισμούς άνεσης, σε περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, στους αερόσακους και στα πολλά πακέτα εξωτερικού, είναι το pick-up το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τη μετακίνηση ανθρώπων όσο και για τη μεταφορά φορτίου. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται σε αστική περιοχή ή μακριά από βατές διαδρομές.

Από τον βασικό μέχρι τον premium εξοπλισμό, πάντα Amarok!

Το νέο Volkswagen Amarok φροντίζει ώστε η εργασία να γίνεται ακόμα πιο άνετη, τουλάχιστον όσον αφορά στην κινητικότητα και στη μεταφορά. Και αυτό γιατί, από τον βασικό εξοπλισμό του, το νέο Amarok προσφέρει κορυφαία άνεση σε συνδυασμό με έξυπνο Infotainment και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού σε πολύ μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι ο προκάτοχός του. Ανακαλύψτε εδώ μερικά μόνο από τα πολυάριθμα premium χαρακτηριστικά του. 

 • Εξελιγμένη άνεση

  Επειδή κάποιες μέρες είναι ήδη αρκετά δύσκολες από μόνες τους, το νέο Amarok προσφέρει premium εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαδρομή πιο άνετη. Όπως, για παράδειγμα, τα άνετα ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα 10 κατευθύνσεων3. Περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό στα Amarok Aventura και Amarok PanAmericana με δέρμα "Savona" ή "Cricket", ενώ στο Amarok Style η επένδυση των καθισμάτων είναι “Art Velours”. Το ταμπλό και η επένδυση θύρας στην καμπίνα οδηγού εντυπωσιάζουν με μία κομψή δερμάτινη εμφάνιση4. Σε συνδυασμό με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών5 και τον αρμονικό φωτισμό Ambiente6, η διαδρομή δεν μπορεί να ξεκινήσει πιο ξεκούραστα. Σε αυτό συμβάλλει και το νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Shift by Wire7 το οποίο μεταφέρει αποδοτικά τη δύναμη του νέου Amarok στον δρόμο. Αρχίζει ξαφνικά να βρέχει; Προστατεύετε το φορτίο στην επιφάνεια φόρτωσης με την πίεση ενός κουμπιού, με το ηλεκτρικό Roll Cover8.

 • Εντελώς νέα σχεδίαση για τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen

  Το νέο Amarok παρουσιάζεται με δυναμικά περιγράμματα και με εντελώς νέα σχεδίαση. Οι μεγάλες γωνίες ράμπας και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζουν περισσότερες off-road ικανότητες. Ένα πιο φαρδύ μεταξόνιο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του υπογραμμίζει εντυπωσιακά τη στιβαρότητά του. Χάρη στις επιλογές χαρακτηριστικών της Volkswagen μπορείτε να υλοποιήσετε, σε ορισμένα σημεία, τις δικές σας ιδέες και επιπλέον έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα πλήθος δυνατοτήτων για να προσθέσετε τις προσωπικές σας πινελιές. Από τα οκτώ εξωτερικά χρώματα τα οποία διατίθενται σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού μέχρι τα διακοσμητικά στοιχεία, όπως το Sports bar για το Amarok Aventura και τις Styling Bars για τα μοντέλα Amarok Life, Amarok Style και προαιρετικά για το Amarok PanAmericana, έχετε περιθώριο για τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

 • Infotainment και Συνδεσιμότητα

  Το νέο Amarok χαράζει και ψηφιακά νέους δρόμους, εντυπωσιάζοντας με ψηφιακό Cockpit 31,24 cm (12,3")9 και κινητές On-line υπηρεσίες10. Μέσω της μεγάλης έγχρωμης οθόνης αφής δεν χειρίζεστε μόνο πολλές λειτουργίες του οχήματος, αλλά και το ψηφιακό ραδιόφωνο. Επίσης, λαμβάνετε τη λειτουργία "Online Πλοήγηση". Σε αυτήν χρησιμοποιούνται τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή πλοήγησης. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται τα δεδομένα διακομιστή και τα τα on-line δεδομένα μέσω της εγκατεστημένης κάρτας SIM, για να λαμβάνονται υπόψη επίσης, για παράδειγμα, οι τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Στο πακέτο VW Connect Navigation περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, χάρτες πλοήγησης με δυνατότητα on-line ενημέρω­σης, τρέχουσες πληροφορίες κυκλοφορίας για την Ευρώπη, καθώς και πρόσβαση σε ορισμένους ειδικούς προορισμούς. Και με το ηχοσύστημα Premium της Harman Kardon11 με οκτώ ηχεία υψηλής ποιότητας, subwoofer και πλούσια μουσική απόδοση 640 Watt, μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήχο στο υψηλότερο επίπεδο. Μιλώντας για ήχο, το νέο Amarok διαθέτει τώρα ακόμα καλύτερο φωνητικό χειρισμό, χάρη στο πακέτο VW Connect Basic12. Με την εφαρμογή We Connect ID./ Volkswagen13 στο Smartphone σας, μπορούν επίσης να ελέγχονται πολλές λειτουργίες του οχήματος απευθείας από το κινητό σας.

 • Προφίλ οδήγησης και συστήματα υποβοήθησης

  Τα περισσότερα προφίλ οδήγησης σημαίνουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Τα προδιαμορφωμένα προφίλ οδήγησης του νέου Amarok υποστηρίζουν τους οδηγούς σε διάφορα στάδια κατά τη διάρκεια ειδικών καταστάσεων off-road και σε διάφορες καιρικές και οδικές συνθήκες. Περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, από τα οποία πάνω από 20 είναι εντελώς νέα στο Amarok, φροντίζουν για ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην άνεση κατά την οδήγηση. Όπως για παράδειγμα το Park Assist Plus14. Γιατί, παρ’ όλο που σε διαδρομές εκτός δρόμου δεν αντιμετωπίζει κανείς συχνά ζητήματα με θέσεις στάθμευσης, στο αστικό περιβάλλον στους δρόμους της πόλης, ορισμένες φορές, προκύπτουν προβλήματα λόγω στενότητας χώρου. Είναι χρήσιμο να διαθέτετε ένα πλήρως αυτόματο σύστημα υποβοήθησης ελιγμών στάθμευσης, για να κάνετε ελιγμούς παρκάροντας μανουβράρετε το όχημα σε μία στενή κενή θέση. Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει ένα διαθέσιμο σημείο στάθμευσης και να εκτελέσει τους ελιγμούς στάθμευσης15. Εσείς απλά πρέπει να επιβλέπετε τη διαδικασία στάθμευσης και, εφόσον χρειαστεί, να παρέμβετε. Επίσης, χρήσιμη σε καταστάσεις με στενότητα χώρου αποδεικνύεται η προβολή περιβάλλοντος (Area View). Επιτρέπει διάφορες προβολές με κάμερες και στις τέσσερις πλευρές του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης μιας προβολής 360° από ψηλά15. Οδηγείτε συχνά σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο; Τότε η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας7 είναι πολύ χρήσιμη. Με ένα φως LED στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη, το σύστημα μπορεί να προειδοποιήσει για οχήματα15που πλησιάζουν από πίσω ή βρίσκονται ήδη στη νεκρή γωνία. Αυτά και πολλά ακόμα συστήματα υποβοήθησης κάνουν το νέο Amarok όχι μόνο καλύτερο, αλλά και πιο ξεκούραστο στην οδήγηση.

Αυτό είναι το Amarok. Το νέο pick-up από τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen.

Το νέο Amarok ανανεώθηκε πλήρως. Με τη σύγχρονη τεχνολογία του και τη νέα σχεδίασή του, συνδυάζει τη συνήθη στιβαρότητα με την άνεση που προσφέρει η premium κατηγορία. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του το κάνει ξεχωριστό, ενώ η ευελιξία κυριαρχεί, επίσης, στα πολυάριθμα επιπλέον στοιχεία και στα πακέτα εξοπλισμού. Έτσι, έχετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες να βρείτε το όχημα που επιθυμείτε.

 • Περισσότερο φως!

  Στο νέο Amarok χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προβολείς LED. Από το μοντέλο Amarok Style διατίθενται, επίσης, τα πίσω φωτιστικά σώματα σε τεχνολογία LED. Ως ιδιαίτερο Highlight, τα νέα Amarok Style, Amarok PanAmericana και Amarok Aventura διαθέτουν προβολείς Matrix LED "IQ.Light" με δυναμική ρύθμιση φωτεινής δέσμης προβολέων. Συνολικά έχετε στη διάθεσή σας, προαιρετικά και ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις εξής τεχνολογίες:

  • Προβολείς LED Matrix "IQ.Light"
  • Προβολείς LED
  • Πίσω φωτιστικά σώματα LED/ αλογόνου
  • Προβολείς ομίχλης LED
  • Φωτισμό περιβάλλοντος χώρου
  • Φώτα LED στον χώρο φόρτωσης
 • Rock & Road & Roll

  Οι τροχοί χαρίζουν σε κάθε όχημα έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Και Γι’ αυτό, για το νέο Amarok διατίθεται επίσης μία νέα γκάμα ζαντών/ ελαστικών. Σας αρέσει η δυναμική σχεδίαση ή η κομψότητα; Ή Μήπως προσανατολίζεστε περισσότερο προς τα ελαστικά παντός εδάφους; Από τις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών16 και τα ελαστικά παντός εδάφους έως 18 ίντσες17, υπάρχουν πολλές επιλογές. 

 • Κάθεστε άνετα, οδηγείτε πιο άνετα

  Χάρη στη μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις σειρές καθισμάτων, τώρα υπάρχει διαθέσιμος πολύ περισσότερος χώρος στη διπλή καμπίνα για πέντε ενήλικες. Και όχι μόνο αυτό. Από το κάθισμα 8 κατευθύνσεων για τον οδηγό και τον συνοδηγό στο μοντέλο Amarok Life μέχρι τα ηλεκτρικά καθίσματα 10 κατευθύνσεων στο Amarok PanAmericana, στο Amarok Aventura και στο Amarok Style, όλοι κάθονται πάντα άνετα. Μιλώντας για χώρο: αξιοποιήστε τις περισσότερες θήκες, μεταξύ άλλων και το πρόσθετο ντουλαπάκι συνοδηγού, τις τσάντες στις πλάτες των καθισμάτων και τις περισσότερες αποθηκευτικές δυνατότητες κάτω από τα πίσω καθίσματα.

 • Φέρνει το χρώμα στις διαδρομές εκτός δρόμου

  Το νέο Amarok διατίθεται σε οκτώ εξωτερικά χρώματα. Το Clear White ως απλό εξωτερικό χρώμα, το Midnight Black, το Bright Blue, το Light Grey, το Dark Grey, το Deep Red και το Bright Beige αποτελούν τα μεταλλικά χρώματα. Το Mid Blue αποτελεί αποκλειστικό χρώμα των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Τόσο άνετα όσο και σημαντικά. Συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το νέο Amarok μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, από τα οποία τα 20 είναι εντελώς νέα. Απλά, εσείς αποφασίζετε πόση άνεση θέλετε να απολαμβάνετε στις διαδρομές σας.

Συστήματα υποβοήθησης άνεσης 

Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές

 • VW Connect Basic

  Με το πακέτο “VW Connect Basic" η Volkswagen σάς παρέχει χρήσιμες Κινητές Οn-line Υπηρεσίες για το όχημά σας. Προς το παρόν διατίθεται ο on-line φωνητικός χειρισμός. Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα θα διευρύνει στο μέλλον την προσφορά με περισσότερες Κινητές On-line Υπηρεσίες και θα σας ενημερώσει έγκαιρα.

 • VW Connect Navigation

  Με το πακέτο "VW Connect Navigation" λαμβάνετε πρόσθετες Κινητές On-line Υπηρεσίες για το όχημά σας. Μεταξύ άλλων, η ενσωματωμένη πλοήγηση, οι τρέχουσες πληροφορίες κυκλοφορίας για την Ευρώπη, καθώς και η πρόσβαση σε ορισμένους ειδικούς προορισμούς (POIs), εξασφαλίζουν έναν καλύτερο προσανατολισμό.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Περισσότερα για το Amarok

Amarok – Εκδόσεις

Το νέο Amarok παρουσιάζεται πλήρως ανανεωμένο, με δυναμικά περιγράμματα και μία εντελώς νέα σχεδίαση για τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen. Οι φόρμες του είναι πιο εντυπωσιακές, οι γραμμές του τονίζουν τον αδιαμφισβήτητο off-road χαρακτήρα του, ενώ διαθέτει πολλές ακόμα καινοτομίες.

Amarok – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο Amarok ξεχωρίζει σε πολλούς τομείς. Ακόμη και όταν πρόκειται για αριθμούς, διαστάσεις και στοιχεία απόδοσης.

Ζητήστε μία προσφορά

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για το νέο Amarok από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
2.
Μηνιαίο μίσθωμα για το μοντέλο Amarok 2.0 TDI 205PS 4ΜΟΤΙΟΝ Life 10-SPD AUTO Award Edition, με προκ/λή 20%, διάρκεια μίσθωσης 36 μήνες και κάλυψη 20.000 χλμ. τον χρόνο. Όλα τα σχήματα προϋποθέτουν 2 μισθώματα εγγύηση. Το μηνιαίο μίσθωμα και η προκαταβολή δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
3.
Βασικός εξοπλισμός στο Amarok PanAmericana και στο Amarok Aventura. Στο Amarok Style διατίθεται μόνο για το κάθισμα οδηγού.
4.
Η δερμάτινη εμφάνιση περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό στο Amarok Aventura και στο Amarok PanAmericana.
5.
Δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών στον βασικό εξοπλισμό από το Amarok Life.
6.
Βασικός εξοπλισμός στο Amarok Aventura στο Amarok PanAmericana, και στο Amarok Style σε συνδυασμό με το ταμπλό σε δερμάτινη εμφάνιση.
7.
Βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις.
8.
Προαιρετικός εξοπλισμός για τα Amarok Aventura, Amarok PanAmericana και Amarok Style.
9.
Το ψηφιακό Cockpit 31,24 cm (12,3") διατίθεται σε συνδυασμό με σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών και ραδιόφωνο/ πλοήγηση 30,48 cm (12").
10.
Οι Κινητές on-line Υπηρεσίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες από το 2ο τρίμηνο του 2023.
11.
Βασικός εξοπλισμός στο Amarok PanAmericana και στο Amarok Aventura. Προαιρετικός εξοπλισμός στο Amarok Style.
12.
Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect, απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο VW Connect. Επιπλέον, πρέπει να συναφθεί online μία ξεχωριστή σύμβαση VW Connect με τα πακέτα VW Connect Basic και VW Connect Navigation. Για το VW Connect Basic και το VW Connect Navigation έχετε χρόνο 90 ημέρες μετά την παράδοση του οχήματος για την εγγραφή του οχήματος στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen (διατίθεται στα App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Η χρήση των Κινητών οn-line Υπηρεσιών του VW Connect καθίσταται δυνατή μέσω μίας ενσωματωμένης σύνδεσης με το διαδίκτυο. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των VW Connect Basic και VW Connect Navigation, οι οποίες περιγράφονται στα πακέτα, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό του. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση connect.volkswagen-we.com και επικοινωνήστε με τον συνεργάτη σας για τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η ταυτόχρονη χρήση του VW Connect και του We Connect Fleet απαγορεύεται βάσει της νομοθεσίας.
13.
Από την ημερολογιακή εβδομάδα 25 2023, η εφαρμογή "We Connect ID." θα ονομάζεται "Volkswagen App".
14.
Το Park Assist Plus περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό στο Amarok Aventura.
15.
Εντός των ορίων του συστήματος.
16.
Προαιρετικά για το Amarok Aventura.
17.
Βασικός εξοπλισμός στο Amarok PanAmericana, το Amarok Style και το Amarok Life.
18.
Μόνο σε συνδυασμό με τους προαιρετικούς προβολείς LED Matrix "IQ.Light".