Ένα VW Passat και ένα VW Passat Estate βρίσκονται σε μια αίθουσα

Αξεσουάρ για το Passat ή το Passat Estate σας

Εξατομικεύστε και προστατέψτε το Passat ή Passat Estate σας με τα αξεσουάρ μας.

Μεταφορά

Τα Passat και Passat Estate είναι, πραγματικά, οχήματα για όλες τις χρήσεις. Με τις λύσεις μεταφοράς μας, μπορείτε να διαμορφώσετε το μοντέλο σας ώστε να ταιριάζει ακόμα καλύτερα στον τρόπο ζωή σας.

 • Ένας κοτσαδόρος από τα Αξεσουάρ VW σε ένα μπλε μοντέλο VW Passat

  Κοτσαδόρος

  Ο κοτσαδόρος, συμπεριλαμβανομένου του σετ ηλεκτρικής εγκατάστασης (13 πόλων), επιτρέπει τη σωστή λειτουργία των τρέιλερ και των συστημάτων μεταφοράς.

 • Μπάρες οροφής με βάση σκι και snowboard από τα Αξεσουάρ VW σε ένα μοντέλο VW Passat

  Μπάρες οροφής με βάση σκι και snowboard

  Οι εγκάρσιες μπάρες μας αποτελούν τη βάση για όλα τα πρόσθετα εξαρτήματα, π.χ. τη βάση σκι και snowboard "Comfort". Έτσι, σας παρέχεται η δυνατότητα να μεταφέρετε έως και έξι ζευγάρια σκι ή τέσσερα snowboard.

 • Βάση ποδηλάτων “Premium” από τα Αξεσουάρ VW σε ένα μοντέλο VW Passat

  Βάση ποδηλάτων “Premium”

  Η βάση ποδηλάτων “Premium” για τον κοτσαδόρο για τη μεταφορά δύο ποδηλάτων ή ηλεκτρικών ποδηλάτων εντυπωσιάζει με την έξυπνη ελαφριά κατασκευή της και το πρωτοποριακό σύστημα στερέωσής της. Οι ράγες στερέωσης προσφέρουν υποστήριξη κατά τη φόρτωση βαρέων ποδηλάτων.

 • Ένα μοντέλο Passat με εγκάρσιες μπάρες με μπαγκαζιέρα οροφής από τα Αξεσουάρ VW

  Εγκάρσιες μπάρες με μπαγκαζιέρα οροφής

  Η μπαγκαζιέρα οροφής "Comfort 460" έχει όγκο περίπου 460L. Με μήκος 2,30 μέτρα, είναι κατάλληλη για τη μεταφορά εξοπλισμού χειμερινών σπορ, καθώς όλα τα πέδιλα σκι και οι σανίδες snowboard τυπικού μεγέθους χωράνε στο εσωτερικό.

Πρακτικό εσωτερικό