Δύο άτομα κάθονται σε ένα παγκάκι, ένα VW Polo είναι σταθμευμένο στο πλάι του δρόμου.

Αξεσουάρ για το Polo σας

Ανακαλύψτε την γκάμα αξεσουάρ μας υψηλής ποιότητας, όπως μπαγκαζιέρες οροφής, παιδικά καθίσματα και σκιάδια για το Polo σας.

Μεταφορά

Διαθέτουμε μια γκάμα πρακτικών λύσεων μεταφοράς για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να πάρετε σχεδόν τα πάντα μαζί σας.

 • Ένας κοτσαδόρος από τα Αξεσουάρ VW σε ένα VW Polo

  Κοτσαδόρος

  Ο αφαιρούμενος κοτσαδόρος με σετ ηλεκτρικής εγκατάστασης 13 πόλων επιτρέπει τη σωστή λειτουργία των τρέιλερ και των συστημάτων μεταφοράς.

 • Μπάρες οροφής από τα Αξεσουάρ VW σε ένα VW Polo

  Μπάρες οροφής

  Οι μπάρες οροφής αποτελούν τη βάση για όλα τα πρόσθετα εξαρτήματα. Το σετ αποτελείται από δύο αεροδυναμικά σχεδιασμένες αλουμινένιες μπάρες στις οποίες μπορούν να προσαρτηθούν π.χ. βάσεις για σανίδες σέρφινγκ, ποδήλατα, σκι και snowboard ή πρακτικές μπαγκαζιέρες οροφής.

 • Μια βάση ποδηλάτων από τα Αξεσουάρ VW σε ένα VW Polo

  Βάση ποδηλάτου “Premium” για τον κοτσαδόρο

  Επιτρέπει τη μεταφορά ενός ή δύο ποδηλάτων ή ηλεκτρικών ποδηλάτων και εντυπωσιάζει με την έξυπνη, ελαφριά κατασκευή και το πρωτοποριακό κλιπ στερέωσης. Χάρη στη μεγάλη γωνία αναδίπλωσης, η βάση μπορεί να αναδιπλωθεί προς τα κάτω περισσότερο, μέσω του πεντάλ, ώστε ο χώρος αποσκευών να παραμένει προσβάσιμος ακόμα και σε οχήματα με μεγάλες πόρτες χώρου αποσκευών.

 • Μια μπαγκαζιέρα οροφής από τα Αξεσουάρ VW σε ένα VW Polo

  Μπαγκαζιέρα οροφής

  Η μπαγκαζιέρα οροφής "Comfort 340" έχει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική μορφή που μειώνει σημαντικά τον ενοχλητικό θόρυβο κατά την οδήγηση. Διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα "DuoLift" που επιτρέπει την άνετη φόρτωση και από τις δύο πλευρές. Τρεις ιμάντες στερέωσης στο εσωτερικό της μπαγκαζιέρας αποτρέπουν την ολίσθηση του περιεχομένου από τη θέση του.

Πρακτικό εσωτερικό