Τα ελαστικά ενός τυρκουάζ VW T-Cross σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με θέα στη θάλασσα

Αξεσουάρ για το T‑Cross σας

Το T‑Cross είναι ο σύντροφός σας στην καθημερινότητα. Προσθέστε παιδικά καθίσματα, μια βάση ποδηλάτων ή άλλα αξεσουάρ ώστε να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας.

Μεταφορά

Αν έχετε μεγάλα σχέδια, τα γνήσια αξεσουάρ μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Έχουμε συγκεντρώσει εδώ κάποιες προτάσεις προϊόντων για εσάς.

 • Εγκάρσιες μπάρες και βάση ποδηλάτων από τα Αξεσουάρ VW για το VW T- Cross

  Εγκάρσιες μπάρες και βάση ποδηλάτων

  Πάρτε πάνω σας την οργάνωση των αποσκευών: Μαζί με τις εγκάρσιες μπάρες μας, η βάση ποδηλάτων τοποθετείται εύκολα στην οροφή του οχήματος. Επιτρέπει τη σωστή και βολική μεταφορά του ποδηλάτου σας και πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του City Crash Plus Test.

 • Βάσεις ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο από τα Αξεσουάρ VW για το VW T-Cross σας

  Βάσεις ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο

  Με τις βάσεις ποδηλάτων μας για τον κοτσαδόρο, μπορείτε να μεταφέρετε ένα ή δύο ποδήλατα ή ηλεκτρικά ποδήλατα. Όταν δεν την χρησιμοποιείτε, απλώς αποθηκεύστε την στον χώρο αποσκευών – αυτό είναι εύκολο χάρη στα πίσω φώτα, τις ράγες ποδηλάτου και το πλαίσιο της βάσης που είναι αναδιπλούμενα.

 • Βάση σκι και snowboard από τα Αξεσουάρ VW για το VW T-Cross σας

  Βάση για σκι και snowboard

  Η βάση για σκι και snowboard "Comfort" σάς επιτρέπει να μεταφέρετε έως και έξι ζευγάρια σκι ή τέσσερα snowboard στην οροφή του οχήματός σας. Μπορεί να τοποθετηθεί και να ασφαλίσει εύκολα στις μπάρες οροφής ή στις εγκάρσιες μπάρες.

 • Βάση καγιάκ από τα Αξεσουάρ VW για το VW T-Cross σας

  Βάση καγιάκ

  Σταθεροποιήστε το καγιάκ σας με βάρος έως και 25 kg στην οροφή του οχήματός σας, χωρίς κίνδυνο ταλάντευσης ή ολίσθησής του.

Πρακτικό εσωτερικό