Ένα VW Golf με μπαγκαζιέρα οροφής, ένα δάσος και βουνά στο φόντο

Αξεσουάρ για το Golf σας

Με τα αξεσουάρ μας για το εσωτερικό και το εξωτερικό και διάφορες λύσεις μεταφοράς για το Golf σας, έχετε μια εξαιρετική γκάμα επιλογών για να διαμορφώσετε το μοντέλο σας.

Μεταφορά

Υπάρχει αρκετός χώρος για τις αποσκευές σας; Χάρη στις λύσεις μεταφοράς μας, θα έχετε αρκετό χώρο για όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας.

 • Μια μπαγκαζιέρα οροφής από τα Αξεσουάρ VW σε ένα μπλε VW Golf

  Μπαγκαζιέρες οροφής

  Οι μπαγκαζιέρες οροφής μας έχουν όγκο αποθήκευσης μεταξύ 340L και 460L και χάρη στη βελτιστοποιημένη και αεροδυναμική τους μορφή μειώνουν το δυσάρεστο θόρυβο κατά την οδήγηση. Η έκδοση "Comfort" διαθέτει επίσης ένα πρωτοποριακό σύστημα "DuoLift" που επιτρέπει το άνετο άνοιγμα και τη φόρτωση και από τις δύο πλευρές.

 • Ένας κοτσαδόρος από τα Αξεσουάρ VW σε ένα μπλε VW Golf

  Kοτσαδόρος

  Ο κοτσαδόρος μας αποτελεί τη βάση για τα συστήματα μεταφοράς σας. Το κιτ ηλεκτρικής εγκατάστασης 13 πόλων καθιστά εύκολη τη σύνδεση και τη λειτουργία του τρέιλερ σας.

 • Μια βάση ποδηλάτων και μια ράγα ποδηλάτων από τα Αξεσουάρ VW σε ένα μπλε VW Golf

  Βάση ποδηλάτων και ράγα ποδηλάτων

  Με αυτές τις βάσεις ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο, μπορείτε να μεταφέρετε ένα ή δύο ποδήλατα ή ηλεκτρικά ποδήλατα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη ράγα ποδηλάτων μας, που περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς. Λειτουργεί βοηθητικά στη φόρτωση με κύλιση των ποδηλάτων στη βάση μεταφοράς.

 • Τσάντα αποθήκευσης για βάση ποδηλάτων από τα Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen

  Τσάντα αποθήκευσης για τη βάση ποδηλάτων

  Όταν δεν χρειάζεστε τη βάση ποδηλάτων σας, μπορείτε απλά να την αποθηκεύσετε στην πρακτική τσάντα μεταφοράς μας.

Πρακτικό εσωτερικό

Ανακαλύψτε τα προϊόντα προστασίας μας για το εσωτερικό του οχήματος και αξιοποιήστε στο μέγιστο το εσωτερικό του Volkswagen σας.

 • Μεμβράνη προστασίας μαρσπιέ πόρτας:
  Αποτρέπει τις γρατζουνιές στην περιοχή εισόδου και βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.
 • Σκιάδιο:
  Μειώνει την ορατότητα προς το εσωτερικό του οχήματος και προστατεύει τους επιβάτες από την άμεση έκθεση στον ήλιο. Η ορατότητα του οδηγού και η οδική ασφάλεια δεν επηρεάζονται.
 • Επένδυση χώρου αποσκευών:
  Ελαφριά, εύκαμπτη και ειδικά προσαρμοσμένη για το Golf σας, προστατεύει το δάπεδο του χώρου αποσκευών από βρωμιά και υγρασία.
 • Παιδικά καθίσματα:
  Με τα παιδικά καθίσματά μας, οι μικροί επιβάτες από τη γέννηση τους έως την ηλικία των δώδεκα ετών προστατεύονται και αισθάνονται άνετα.
Ένα VW Golf με προβολείς που ανάβουν σε τούνελ

Τροχοί

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ζάντες αλουμινίου, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε το Volkswagen σας ακριβώς όπως το θέλετε.

Accessories for wheels

Αξεσουάρ για το Golf Estate

Εάν αναζητάτε αξεσουάρ για το Golf Estate σας, εδώ θα βρείτε τα απαραίτητα προϊόντα για να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο.