Μια γυναίκα ακουμπά στο VW Τaigo της – Αξεσουάρ VW

Αξεσουάρ για το Taigo σας

Το ίδιο το Taigo είναι ένα highlight. Ωστόσο, με τα αξεσουάρ μας, μπορείτε να διαμορφώσετε το Taigo σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Μεταφορά

Αποκτήστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και χρησιμοποιήστε τις έξυπνες λύσεις μεταφοράς.

 • Βάση σκι και snowboard από τα Αξεσουάρ VW για το VW Taigo

  Βάση για σκι και snowboard

  Η βάση για σκι και snowboard "Comfort" επιτρέπει την άνετη και σωστή μεταφορά έως και τεσσάρων ζευγαριών σκι ή δύο snowboard. Οι βάσεις είναι αφαιρούμενες και διαθέτουν αντικλεπτική διάταξη κλειδώματος.

 • Μπάρα οροφής και βάση ποδηλάτων από τα Αξεσουάρ VW για το VW Taigo

  Μπάρα οροφής και βάση ποδηλάτων

  Η μπάρα οροφής αποτελεί βασικό προϊόν για τη μεταφορά αποσκευών ή ποδηλάτων στην οροφή του οχήματος. Ταιριάζει με τη βάση ποδηλάτων για όρθια μεταφορά ποδηλάτων στην οροφή. Με το στήριγμα πλαισίου και τη ράγα τροχών σε μοναδικό σχεδιασμό, τα ποδήλατα παραμένουν αυτόματα στη σωστή θέση.

 • Μπαγκαζιέρα οροφής από τα Αξεσουάρ VW για το VW Τaigo

  Μπαγκαζιέρα οροφής

  Οι μπαγκαζιέρες οροφής από την γκάμα αξεσουάρ μας, εντυπωσιάζουν με το πρωτοποριακό, προ-συναρμολογημένο σύστημα γρήγορης στερέωσης. Διαθέτουν ένα πρωτοποριακό σύστημα "DuoLift" που επιτρέπει το άνετο άνοιγμα και από τις δύο πλευρές. Τρεις ιμάντες στερέωσης στο εσωτερικό της μπαγκαζιέρας αποτρέπουν την ολίσθηση του περιεχομένου από τη θέση του.

 • Βάσεις ποδηλάτων για το στήριγμα ρυμούλκησης από τα Αξεσουάρ VW για το VW Taigo

  Βάσεις ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο

  Η βάση ποδηλάτων "Compact II" είναι μικρή, ελαφριά και συμπαγής. Επιτρέπει τη μεταφορά έως και δύο ποδηλάτων ή ηλεκτρικών ποδηλάτων. Στο αυτοκίνητο, η βάση μπορεί να αναδιπλωθεί εύκολα προς τα κάτω χρησιμοποιώντας το πεντάλ ελέγχου, ακόμα και όταν υπάρχουν ήδη τοποθετημένα ποδήλατα, και έτσι μπορείτε να έχετε ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών.

Πρακτικό εσωτερικό