Ένα άσπροκίτρινο VW ID. Buzz. Το ID. Buzz είναι σταθμευμένο στην άκρη ενός παραλιακού δρόμου. Στο βάθος, μια οικογένεια με δύο παιδιά κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα.

Το ID. Buzz
Πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως δικτυωμένο, εντελώς ανανεωμένο.

Το icon car μιας νέας εποχής

Όταν διαμορφώνεται μια νέα στάση ζωής, γεννιούνται είδωλα. Όπως το ID. Buzz, το icon car μας για την εποχή της ηλεκτροκίνησης. Εμπνευσμένο από το θρυλικό Bulli, πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως δικτυωμένο, εντελώς ανανεωμένο. Η απαράμιλλη γοητεία του, η σύγχρονη έξυπνη τεχνολογία του και η εντελώς νέα αίσθηση χώρου κάνουν το ID. Buzz έναν αξιαγάπητο σύντροφο που σας εμπνεύει για κάθε περιπέτεια. Για να γράψετε και εσείς ιστορία.

Το ID. Buzz σταθμευμένο σε ένα σύγχρονο γκαράζ.

Ο σχεδιασμός μίας νέας εποχής

Το ID. Buzz έχει ως πηγή έμπνευσης τη σχεδίαση του εμβληματικού Bulli του παρελθόντος και συνδυάζει μοντέρνες αναλογίες με καινοτόμο τεχνολογία. Ανακαλύψτε τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, την απόλυτη εμπειρία χώρου και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό φωτισμού. 

Πλευρική όψη της μπροστινής σειράς καθισμάτων στου VW. ID. Buzz με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Βιώσιμη κινητικότητα σε όλους τους τομείς

Η αξίωση του ID. Buzz είναι η ολιστική βιωσιμότητα για ένα μέλλον με γνώμονα το κλίμα. Παρέχεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO2 και δεν εκπέμπει CO2 σε τοπικό επίπεδο. Χάρη στο εσωτερικό του χωρίς δέρμα από ζώα και τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε πολλά σημεία, όπως τα καλύμματα των καθισμάτων, τις επενδύσεις δαπέδου και τον διακοσμητικό ουρανό οροφής, συνδυάζει αρμονικά τη βιωσιμότητα με την άνεση.

Προβολή από το πίσω μέρος του ID. Buzz προς το παρμπρίζ. Στο φόντο φαίνεται η θάλασσα.

Ένα νέο επίπεδο αίσθησης χώρου

Το ID. Buzz είναι ένα όχημα πολλών χρήσεων, χάρη στον μικρό κύκλο στροφής, μόλις πάνω από έντεκα μέτρα. Λόγω της μέγιστης χρήσης του χώρου, το ανασχεδιασμένο εσωτερικό του με εξοικονόμηση χώρου, προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια. Τα άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα του ID. Buzz μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Έτσι, το πενταθέσιο όχημα χωράει έως και 1.121 λίτρα αποσκευών πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων με όλους τους επιβάτες στο όχημα.

Σημαντική ενίσχυση για τη Volkswagen:
Ο Ewan McGregor γίνεται πρεσβευτής της μάρκας

Ο πρεσβευτής της μάρκας Volkswagen Ewan McGregor κάθεται στον προφυλακτήρα του δικού του βαν VW.

O Ewan McGregor μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Ο Ewan είναι ενθουσιώδης οπαδός της Volkswagen και έχει τη δική του συλλογή από αυτοκίνητα vintage, ένα από τα οποία μάλιστα έχει μετατρέψει ο ίδιος σε ηλεκτρικό. Ως πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF του Ηνωμένου Βασιλείου για πολλά χρόνια, είναι αφοσιωμένος σε φιλανθρωπικά έργα σε όλον τον κόσμο. Αυτό τον καθιστά  ιδανικό συνεργάτη για μία κοινή αποστολή: να καταστήσει την κινητικότητα του μέλλοντος πιο βιώσιμη.

Ο Ewan McGregor αγαπούσε τα αυτοκίνητα της Volkswagen από την παιδική του ηλικία

Ο Ewan McGregor λατρεύει την υποκριτική αλλά και τα αυτοκίνητα. Είναι φανατικός θαυμαστής της Volkswagen από την παιδική του ηλικία. Αυτό το πάθος συνεχίζεται με τα νέα πλήρως ηλεκτρικά ID. Buzz μοντέλα, που ξεχωρίζουν για την περιβαλλοντική συνείδηση και το χαρακτηριστικό τους χαμόγελο. Πώς όμως ξεκίνησε αυτή η σχέση; Τι σχέση είχε ένα Volkswagen Beetle με την καριέρα του στην υποκριτική; Και γιατί μετέτρεψε σε ηλεκτρικό το αγαπημένο του αυτοκίνητο; Δείτε το συναρπαστικό βίντεο για την αγάπη του Ewan για τα αυτοκίνητα της Volkswagen και ανακαλύψτε τι τον συναρπάζει ιδιαίτερα στα μοντέλα ID. Buzz.

--:--

Η ηλεκτρική κινητικότητα σε νέα διάσταση

Επιλεγμένα highlights:
Τεχνολογία & Συνδεσιμότητα

Διατηρεί εσάς στη λωρίδα σας – και τους άλλους σε απόσταση.

Το Travel Assist με swarm data μπορεί να διατηρήσει τη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και τη μέγιστη ταχύτητα που έχετε ορίσει. Το Travel Assist χρησιμοποιεί την προσαρμοζόμενη καθοδήγηση λωρίδας, η οποία διατηρεί το όχημα στο μέσο της λωρίδας. Αυτή η λειτουργία σάς υποστηρίζει επίσης ενεργά κατά την αλλαγή λωρίδων στον αυτοκινητόδρομο. Επιπλέον, το Travel Assist μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης για να προσαρμόσει την ταχύτητα του οχήματος στα ισχύοντα όρια ταχύτητας και την πορεία του δρόμου (στροφές, κυκλικοί κόμβοι κ.λπ.)

Το ID. Buzz Cargo

Με το ID. Buzz Cargo μπορεί να αλλάξει δραστικά η επαγγελματική σας κινητικότητα.

Μία γυναίκα και ένας άνδρας φορτώνουν ένα λευκό-μπλε ID. Buzz Cargo. Το ηλεκτροκίνητο βαν της Volkswagen.

Van του μέλλοντος

Με το ID. Buzz Cargo επωφελείστε, επίσης, επαγγελματικά από τα πλεονεκτήματα της οικονομικά προσιτής ηλεκτρικής κινητικότητας. Η διαμόρφωση του χώρου φόρτωσης, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις επαγγελματικές απαιτήσεις και προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία, είναι ένα μόνο από τα δυνατά του σημεία.

Η οικογένεια ID.  - Ανακαλύψτε την τώρα!

Τα μοντέλα ID. ID.3, ID.4, ID.5 GTX και ID. Buzz

Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

Μπορείτε να παραγγείλετε την έκδοση του ID. Charger που επιθυμείτε, καθώς και το πακέτο εγκατάστασης, σε έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Volkswagen.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen

Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

The all‑electric ID.4100% SUV. 100% ηλεκτρικό.