Ένα λευκό-κίτρινο VW ID. Buzz στέκεται σε ημιπροφίλ σε έναν άγνωστο πλανήτη του σύμπαντος Star Wars με δύο ήλιους και φορτίζει με ρεύμα. 2 droids βρίσκονται δίπλα του.

Το νέο ID. Buzz

Πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως δικτυωμένο, εντελώς ανανεωμένο.

Πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως δικτυωμένο, εντελώς ανανεωμένο.

Great things start with a smile

Το νέο ID. Buzz είναι το εμβληματικό μοντέλο μας για την ηλεκτρική εποχή. Για το λανσάρισμά του, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με κάτι εξίσου εμβληματικό: τους ήρωες του Star Wars. Αυτοί ενθουσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή. Το ID. Buzz δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ασύγκριτη γοητεία του, αλλά και με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και μία εντελώς νέα αίσθηση χώρου. Αυτό το κάνει έναν αξιαγάπητο και έξυπνο σύντροφο για κάθε περιπέτεια. Σε οποιονδήποτε γαλαξία.

Απλά γαλαξιακό

--:--

Το νέο ID. Buzz δεν είναι απλώς "high tech", είναι "human tech". Ένας έξυπνος σύντροφος που μεταδίδει αμέσως θετική ενέργεια με το χαρακτηριστικό χαμόγελό του. Μπορεί να μην είναι ανθρωποειδές, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το νεότερο μέλος της οικογένειας ID. θα αποκτήσει αμέσως θαυμαστές, όπου και αν βρεθεί.

Σημαντική ενίσχυση για τη Volkswagen:
Ο Ewan McGregor γίνεται πρεσβευτής της μάρκας

Ο πρεσβευτής της μάρκας Volkswagen Ewan McGregor κάθεται στον προφυλακτήρα του δικού του βαν VW.

O Ewan McGregor μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Ο Ewan είναι ενθουσιώδης οπαδός της Volkswagen και έχει τη δική του συλλογή από αυτοκίνητα vintage, ένα από τα οποία μάλιστα έχει μετατρέψει ο ίδιος σε ηλεκτρικό. Ως πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF του Ηνωμένου Βασιλείου για πολλά χρόνια, είναι αφοσιωμένος σε φιλανθρωπικά έργα σε όλον τον κόσμο. Αυτό τον καθιστά  ιδανικό συνεργάτη για μία κοινή αποστολή: να καταστήσει την κινητικότητα του μέλλοντος πιο βιώσιμη.

Ο παρουσιαστής OBI WAN Kenobi και ο πρεσβευτής της μάρκας Volkswagen Ewan McGregor κοιτάζουν το νέο VW ID. Buzz.

Η ηλεκτρική κινητικότητα σε νέα διάσταση

Ένα κιτρινόλευκο VW ID. Buzz στέκεται στο πλάι ενός παραλιακού δρόμου. Στο φόντο μία οικογένεια με δύο παιδιά βλέπει το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα.

Ο σχεδιασμός μίας νέας εποχής

Το νέο ID. Buzz έχει ως πηγή έμπνευσης τη σχεδίαση του εμβληματικού Bulli του παρελθόντος και συνδυάζει μοντέρνες αναλογίες με καινοτόμο τεχνολογία. Ανακαλύψτε τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, την απόλυτη εμπειρία χώρου και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό φωτισμού. 

Πλευρική όψη της μπροστινής σειράς καθισμάτων στου VW. ID. Buzz με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Βιώσιμη κινητικότητα σε όλους τους τομείς

Η αξίωση του νέου ID. Buzz είναι η ολιστική βιωσιμότητα για ένα μέλλον με γνώμονα το κλίμα. Παρέχεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO2 και δεν εκπέμπει CO2 σε τοπικό επίπεδο. Χάρη στο εσωτερικό του χωρίς δέρμα από ζώα και τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε πολλά σημεία, όπως τα καλύμματα των καθισμάτων, τις επενδύσεις δαπέδου και τον διακοσμητικό ουρανό οροφής, συνδυάζει αρμονικά τη βιωσιμότητα με την άνεση.

Προβολή από το πίσω μέρος του ID. Buzz προς το παρμπρίζ. Στο φόντο φαίνεται η θάλασσα.

Ένα νέο επίπεδο αίσθησης χώρου

Το νέο ID. Buzz είναι ένα όχημα πολλών χρήσεων, χάρη στον μικρό κύκλο στροφής, μόλις πάνω από έντεκα μέτρα. Λόγω της μέγιστης χρήσης του χώρου, το ανασχεδιασμένο εσωτερικό του με εξοικονόμηση χώρου, προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια. Τα άνετα ρυθμιζόμενα καθίσματα του ID. Buzz μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Έτσι, το πενταθέσιο όχημα χωράει έως και 1.121 λίτρα αποσκευών πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων με όλους τους επιβάτες στο όχημα.

Τεχνολογία & Συνδεσιμότητα

Διατηρεί εσάς στη λωρίδα σας – και τους άλλους σε απόσταση.

Το Travel Assist με swarm data μπορεί να διατηρήσει τη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και τη μέγιστη ταχύτητα που έχετε ορίσει. Το Travel Assist χρησιμοποιεί την προσαρμοζόμενη καθοδήγηση λωρίδας, η οποία διατηρεί το όχημα στο μέσο της λωρίδας. Αυτή η λειτουργία σάς υποστηρίζει επίσης ενεργά κατά την αλλαγή λωρίδων στον αυτοκινητόδρομο. Επιπλέον, το Travel Assist μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης για να προσαρμόσει την ταχύτητα του οχήματος στα ισχύοντα όρια ταχύτητας και την πορεία του δρόμου (στροφές, κυκλικοί κόμβοι κ.λπ.)

Το ID. Buzz Cargo

Με το ID. Buzz Cargo μπορεί να αλλάξει δραστικά η επαγγελματική σας κινητικότητα.

Μία γυναίκα και ένας άνδρας φορτώνουν ένα λευκό-μπλε ID. Buzz Cargo. Το ηλεκτροκίνητο βαν της Volkswagen.

Van του μέλλοντος

Με το ID. Buzz Cargo επωφελείστε, επίσης, επαγγελματικά από τα πλεονεκτήματα της οικονομικά προσιτής ηλεκτρικής κινητικότητας. Η διαμόρφωση του χώρου φόρτωσης, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις επαγγελματικές απαιτήσεις και προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία, είναι ένα μόνο από τα δυνατά του σημεία.

Η οικογένεια ID.  - Ανακαλύψτε την τώρα!

Τα μοντέλα ID. ID.3, ID.4, ID.5 GTX και ID. Buzz

Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

Μπορείτε να παραγγείλετε την έκδοση του ID. Charger που επιθυμείτε, καθώς και το πακέτο εγκατάστασης, σε έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Volkswagen.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen

Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.4. Η νέα γενιά SUV.