Πλαϊνή όψη του Volkswagen Golf που είναι ακίνητο σε έναν δρόμο, μια γυναίκα περνάει από μπροστά

Νέο Golf

Το αυτοκίνητο της ζωής σου.

Το αυτοκίνητο της ζωής σου.

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 22.950
Ισχύς κινητήρα
110-320PS
Μέση Κατανάλωση
5,2-7,7l/100 km
Χώρος αποσκευών
381lt
Volkswagen Easy Living

Golf με 219€/μήνα1,2

Volkswagen Easy Living

Golf με 219€/μήνα1,2

Μία γυναίκα με μοντέρνο ντύσιμο περάει πίσω από ένα κίτρινο Golf και φοράει το παλτό της που ανεμίζει

Αποκτήστε τώρα το Golf που επιθυμείτε με το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living και ζήστε ξέγνοιαστα μία νέα, σύγχρονη εμπειρία οδήγησης.

  • Ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.

Το πρότυπο της αυτοκίνησης γίνεται πρότυπο τεχνολογίας.

Το νέο Golf πρωτοπορεί και ταυτόχρονα θέτει νέα πρότυπα στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στον δρόμο. Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης κάνουν κάθε διαδρομή πιο άνετη και πιο χαλαρή, σε συνδυασμό με την μοναδική αίσθηση οδήγησης του Golf.

Πλήρως εξηλεκτρισμένο.

Με τρεις νέους κινητήρες eTSI (48V – mild hybrid) και δύο νέα plug-in υβριδικά κινητήρια συστήματα με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης, στα Golf eHybrid και Golf GTE, το Golf νέας γενιάς γίνεται το πλέον εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Volkswagen

Αυξημένη αυτονομία, εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η γκάμα του νέου Golf διαθέτει δύο νέα plug-in υβριδικά μοντέλα: το Golf eHybrid και το Golf GTE. Αυτά είναι εξοπλισμένα με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα που έχει αυξηθεί κατά 50% σε σχέση με την προηγούμενη γεννιά. Τα δύο plug-in υβριδικά μοντέλα κινούνται είτε από τον ηλεκτροκινητήρα, είτε από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα TSI ή και από τις δύο μονάδες μαζί.

Το Golf eHybrid παράγει ισχύ 204 PS (150 kW) με κατανάλωση μόνο 13,8 kWh/100 χλμ. Η ηλεκτρική αυτονομία του φθάνει τα 71 χιλιόμετρα (WLTP).

Το επίσης εξαιρετικά οικονομικο Golf GTE έχει σχεδιαστεί για εντυπωσιακές σπορ επιδόσεις. Εδώ, ο κινητήρας παράγει ισχύ 245 PS (180 kW)  - ο συνδυασμός του ηλεκτροκινητήρα και του βενζινοκινητήρα TSI επιτυγχάνει συνεπώς το ίδιο επίπεδο ισχύος με το Golf GTI! Το Golf GTE μπορεί να κινηθεί με καθαρή ηλεκτρική ισχύ με αυτονομία έως και 64 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ενέργειας 14,6 kWh (WLTP).

Με φορτισμένη την μπαταρία, τα Golf eHybrid και Golf GTE ξεκινούν ηλεκτρικά και συνεπώς με μηδενικές εκπομπές. Η επιλογή από τον οδηγό του E-MODE επιτρέπει καθαρά ηλεκτρική οδήγηση. Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας TSI ενεργοποιείται αυτόματα σε υψηλότερες ταχύτητες - ανάλογα με την ενεργοποιημένη υβριδική λειτουργία, το προφίλ οδήγησης ή το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Στη συνέχεια, το κινητήριο σύστημα λειτουργεί σε οικονομική λειτουργία Hybrid, γεγονός που καθιστά δυνατή την επίτευξη πολύ υψηλών αυτονομιών - έως και 870 χλμ. με το e-Hybrid, έως 745 χλμ. με το Golf GTE.

Υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Η Volkswagen εξοπλίζει το νέο Golf με προηγμένα υβριδικά κινητήρια συστήματα. Μια τέτοια καινοτομία αποτελούν οι νέοι κινητήρες eTSI με τεχνολογία Mild-Hybrid. Το νέο Golf είναι το πρώτο Volkswagen που χρησιμοποιεί ένα ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης (mHEV) 48V.

Μια γεννήτρια εκκίνησης 48V με ιμάντα, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 V και η τελευταία γενιά πρωτοποριακών, αποδοτικών κινητήρων TSI εγγυώνται τέλεια απόδοση ενώ μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Το eTSI διαθέτει επίσης ένα σύστημα ισχυρής ανάκτησης ενέργειας. Ο ήπιος υβριδικός κινητήρας επιτρέπει  το «ρολάρισμα» (coast) ενώ ο κινητήρας καύσης έχει απενεργοποιηθεί εντελώς για εξοικονόμηση ακόμη περισσότερων καυσίμων. Η επανεκκίνηση του κινητήρα είναι πολύ πιο εύκολη χάρη στο σύστημα 48V. Οι κινητήρες eTSI προσφέρουν εξαιρετικά καλή απόδοση εκκίνησης λόγω της ηλεκτρικής ώθησης.

Το νέο Golf – ακόμη πιο άνετο, πιο έξυπνο, πιο δικτυωμένο.

Το νέο Volkswagen  Golf με Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Προσαρμοσμένο απόλυτα σε εσάς.

--:--

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Φωτισμός με IQ.

Το νέο Volkswagen Golf με Car2X

IQ.DRIVE: Car2X

Το νέο Golf θέτει νέα δεδομένα στην ασφάλεια με το σύστημα Car2X.

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Νέο Golf με IQ.Drive.

Volkswagen Golf

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό στην τρέχουσα κυκλοφοριακή κάτασταση βελτιώνοντας την ασφάλεια στο δρόμο και παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για επικείμενους κινδύνους ("Car2X") και βοηθούν στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών φωτισμού και ορατότητας ("IQ.LIGHT - LED Matrix").

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το νέο Golf με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο νέο Golf:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά
--:--

Ψηφιακή άνεση.

Προσαρμοσμένο απόλυτα σε εσάς.

Το Golf σάς αναγνωρίζει και ενεργοποιεί αυτόματα το προσωπικό σας προφίλ οδήγησης*, από τη ρύθμιση καθισμάτων και τον φωτισμό μέχρι την επιλεγμένη θερμοκρασία. Μπορείτε να επιλέξετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις εύκολα στο Innovision Cockpit που περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Digital Cockpit μεγέθους 10'' (25,4 cm) και το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης "Discover Pro" μεγέθους 25,4 cm (10 ιντσών).

Στο Digital Cockpit μπορείτε εκτός από κλασικά περιεχόμενα, όπως στροφόμετρο, ταχύμετρο και χιλιομετρητή, να εμφανίζετε και άλλα χρήσιμα δεδομένα. Έτσι μπορείτε π.χ. να εμφανίσετε στην οθόνη σας τον χάρτη πλοήγησης.

Η οθόνη του συστήματος πλοήγησης "Discover Media" ή "Discover Pro" χρησιμοποιείται για την απεικόνιση πολλών λειτουργιών με εντυπωσιακά γραφικά αλλά και για προβολή και χειρισμό εφαρμογών Smartphone. Στην αρχική οθόνη μπορείτε να προβάλλετε επίσης φωτογραφίες και αγαπημένες σας λειτουργίες.

 *Απαιτείται η δημιουργία ενός λογαριασμού  Volkswagen ID

Σχεδίαση.

Εντυπωσιακό και με αίσθηση Golf.

Το νέο Golf διακρίνεται για τη δυναμική σχεδίασή του καθώς διαθέτει χαμηλωμένο εμπρός μέρος με στενούς προβολείς LED όπως και επανασχεδιασμένο λογότυπο Volkswagen. Όλα συνδυάζονται αρμονικά όπως ίσχυει πάντα στο Golf. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα επίσης στενά φώτα με το νέο λογότυπο και την επιγραφή Golf, ενώ οι απολήξεις εξάτμισης καλύπτονται διακριτικά από τον καλαίσθητο πίσω διαχύτη.