Πλαϊνή όψη του Volkswagen Golf που είναι ακίνητο σε έναν δρόμο, μια γυναίκα περνάει από μπροστά
Πλαϊνή όψη του Volkswagen Golf που είναι ακίνητο σε έναν δρόμο, μια γυναίκα περνάει από μπροστά
Πλαϊνή όψη του Volkswagen Golf που είναι ακίνητο σε έναν δρόμο, μια γυναίκα περνάει από μπροστά

Νέο Golf.

Το αυτοκίνητο της ζωής σου.

Το αυτοκίνητο της ζωής σου.

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 20.500
Δόση
Από 180€/μήνα
Ισχύς κινητήρα
110-320PS
Μέση Κατανάλωση
5,2-7,8l/100 km
Χώρος αποσκευών
381lt

Το πρότυπο της αυτοκίνησης γίνεται πρότυπο τεχνολογίας.

Το νέο Golf πρωτοπορεί και ταυτόχρονα θέτει νέα πρότυπα στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στον δρόμο. Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης κάνουν κάθε διαδρομή πιο άνετη και πιο χαλαρή, σε συνδυασμό με την μοναδική αίσθηση οδήγησης του Golf.

Πλήρως εξηλεκτρισμένο.

Με τρεις νέους κινητήρες eTSI (48V – mild hybrid) και δύο νέα plug-in υβριδικά κινητήρια συστήματα με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης, στα Golf eHybrid και Golf GTE, το Golf νέας γενιάς γίνεται το πλέον εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Volkswagen

Αυξημένη αυτονομία, εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η γκάμα του νέου Golf διαθέτει δύο νέα plug-in υβριδικά μοντέλα: το Golf eHybrid και το Golf GTE. Αυτά είναι εξοπλισμένα με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα που έχει αυξηθεί κατά 50% σε σχέση με την προηγούμενη γεννιά. Τα δύο plug-in υβριδικά μοντέλα κινούνται είτε από τον ηλεκτροκινητήρα, είτε από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα TSI ή και από τις δύο μονάδες μαζί.

Το Golf eHybrid παράγει ισχύ 204 PS (150 kW) με κατανάλωση μόνο 13,8 kWh/100 χλμ. Η ηλεκτρική αυτονομία του φθάνει τα 71 χιλιόμετρα (WLTP).

Το επίσης εξαιρετικά οικονομικο Golf GTE έχει σχεδιαστεί για εντυπωσιακές σπορ επιδόσεις. Εδώ, ο κινητήρας παράγει ισχύ 245 PS (180 kW)  - ο συνδυασμός του ηλεκτροκινητήρα και του βενζινοκινητήρα TSI επιτυγχάνει συνεπώς το ίδιο επίπεδο ισχύος με το Golf GTI! Το Golf GTE μπορεί να κινηθεί με καθαρή ηλεκτρική ισχύ με αυτονομία έως και 64 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ενέργειας 14,6 kWh (WLTP).

Με φορτισμένη την μπαταρία, τα Golf eHybrid και Golf GTE ξεκινούν ηλεκτρικά και συνεπώς με μηδενικές εκπομπές. Η επιλογή από τον οδηγό του E-MODE επιτρέπει καθαρά ηλεκτρική οδήγηση. Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας TSI ενεργοποιείται αυτόματα σε υψηλότερες ταχύτητες - ανάλογα με την ενεργοποιημένη υβριδική λειτουργία, το προφίλ οδήγησης ή το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Στη συνέχεια, το κινητήριο σύστημα λειτουργεί σε οικονομική λειτουργία Hybrid, γεγονός που καθιστά δυνατή την επίτευξη πολύ υψηλών αυτονομιών - έως και 870 χλμ. με το e-Hybrid, έως 745 χλμ. με το Golf GTE.

Υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Η Volkswagen εξοπλίζει το νέο Golf με προηγμένα υβριδικά κινητήρια συστήματα. Μια τέτοια καινοτομία αποτελούν οι νέοι κινητήρες eTSI με τεχνολογία Mild-Hybrid. Το νέο Golf είναι το πρώτο Volkswagen που χρησιμοποιεί ένα ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης (mHEV) 48V.

Μια γεννήτρια εκκίνησης 48V με ιμάντα, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 V και η τελευταία γενιά πρωτοποριακών, αποδοτικών κινητήρων TSI εγγυώνται τέλεια απόδοση ενώ μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Το eTSI διαθέτει επίσης ένα σύστημα ισχυρής ανάκτησης ενέργειας. Ο ήπιος υβριδικός κινητήρας επιτρέπει  το «ρολάρισμα» (coast) ενώ ο κινητήρας καύσης έχει απενεργοποιηθεί εντελώς για εξοικονόμηση ακόμη περισσότερων καυσίμων. Η επανεκκίνηση του κινητήρα είναι πολύ πιο εύκολη χάρη στο σύστημα 48V. Οι κινητήρες eTSI προσφέρουν εξαιρετικά καλή απόδοση εκκίνησης λόγω της ηλεκτρικής ώθησης.

Το νέο Golf – ακόμη πιο άνετο, πιο έξυπνο, πιο δικτυωμένο.