Ένα κόκκινο VW ID.4 GTX ορατό από το πλάι και το πίσω μέρος, φορτίζει στην άκρη του δρόμου. Μία γυναίκα πλησιάζει.

The all‑electric ID.4 GTX.
Με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση.

 • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 61.900 €
 • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h6,3 sec
 • Πραγματική αυτονομία489-501 km
  1
 • Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC135 kW
  2
 • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι AC 11 kW (100%)7 h & 30 min
  3
 • Χρόνος φόρτισης καθ’ οδόν με max ισχύ φόρτισης DC (80%)36 min

Η βιωσιμότητα συναντά την οδηγική απόλαυση.

Από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτ., με μηδενικές εκπομπές CO2: Με το ID.4 GTX δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε συμβιβασμούς για να οδηγείτε με αειφόρο τρόπο. Βιώστε τις σπορ επιδόσεις που χαρίζει το τετρακίνητο ID.4, με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και υψηλή αυτονομία. Το ID.4 GTX: Σπορ όπως ένα GTI, άνετο όπως ένα SUV, αειφόρο όπως ένα ID.

Τετρακίνηση.

Τετρακίνηση για εκείνους που τους αρέσει να οδηγούν με σπορ χαρακτήρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

VW ID.4 GTX visible in red from the side. Standing on the side of the road in front of mountains, woman with snowboard walks towards it

Σχεδίαση.

Υψηλής ποιότητας ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, κυψελωτή γρίλια αερισμού σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, χαρακτηριστική υπογραφή φωτός στο πλάι του εμπρός προφυλακτήρα. Η ηλεκτροκίνηση πιο σπορ από ποτέ.

VW ID.4 GTX in red from the front. Drives on country road in front of snow-capped mountains

Επιδόσεις.

Οι δύο κινητήρες του ID.4 GTX επιταχύνουν σε περίπου 6,2 δευτερόλεπτα από 0 σε 100 χλμ./ώρα.

Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την σπορ σχεδίαση.

--:--

Τεχνολογία.

Η οδηγική απόλαυση ενός SUV.

Κινηθείτε σε κάθε έδαφος με τη σπορ τετρακίνηση του ID.4 GTX. Η ισχύς του κινητήρα του διανέμεται και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Οι ρυθμίσεις που ενεργοποιούνται από το ειδικό προφίλ οδήγησης "Traction"χαρίζουν εξαιρετική πρόσφυση και σταθερότητα οδήγησης, ακόμα και σε ανώμαλο ή ολισθηρό έδαφος.

1. Οι ρυθμίσεις του προφίλ οδήγησης σάς υποστηρίζουν εντός των ορίων του συστήματος.

Σχεδίαση.

Eξαιρετικά σπορ.

Το ID.4 GTX αποδεικνύει πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι η ηλεκτροκίνηση: Φουτουριστικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μοναδική σχεδίαση GTX, μαύρη χαρακτηριστική για το ID.4 οροφή με ράγες οροφής και γρίλια αερισμού σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Η λωρίδα του τόξου οροφής και η κολόνα C έχουν διακοσμηθεί με ένα ιδιαίτερο ανθρακί χρώμα. Ένα ακόμα highlight είναι η κομψή φωτιζόμενη λωρίδα ανάμεσα στους προβολείς και το λογότυπο της Volkswagen. Η επιγραφή "GTX" εμπρός στο φτερό και στο πίσω μέρος, καθώς και ο διαχύτης σε χρώμα γκρι Galvano μεταλλικό, υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του ID.4 GTX . Και όλα αυτά στον βασικό εξοπλισμό.

Φόρτιση & Αυτονομία.

Σας πηγαίνει ακόμα πιο μακριά.

Το πρωί πηγαίνετε άνετα στη δουλειά, νωρίτερα έχετε πάει στο γυμναστήριο και μετά τη δουλειά αναχωρείτε πλήρως εξοπλισμένοι για εκδρομή το Σαββατοκύριακο – με το ID.4 GTX όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.Στη διάθεσή σας έχετε μια μπαταρία καθαρής χωρητικότητας 77 kWh και πραγματικό εύρος αυτονομίας 340-480 χλμ.1

1. Στην πράξη, η πραγματική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία. Έναν προσανατολισμό για το κάθε όχημα σας δίνει το ονομαζόμενο περιθώριο αυτονομίας, το οποίο προβλέπεται να φτάσει ένα 80% των πελατών μας κατά μέσο όρο ετησίως. Το κατώτερο όριο του περιθωρίου καλύπτει επίσης την οδήγηση σε συντηρητικές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο καθώς και την οδήγηση σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες τον χειμώνα.