Ένα μπλε VW ID.4 είναι παρκαρισμένο μπροστά σε ένα μοντέρνο σπίτι και φορτίζει στον ID. Charger (Wallbox). Στο βάθος διακρίνεται πολύ πράσινο..

The all‑electric ID.4

100% SUV. 100% ηλεκτρικό. 

100% SUV. 100% ηλεκτρικό. 

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 43.900 €
  • Πραγματική αυτονομίαPure & Pure Performance: 230-340 | Pro Performance: 360-520 km
  • Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)Pure & Pure Performance: 220 | Pro Performance: 380 km
   2
  • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)Pure & Pure Performance & Pro Performance: 7 h & 30 min
   3
  • Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)Pure & Pure Performance: 36 min | Pro Performance: 29 min
   4
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/hPure: 10,9 | Pure Performance: 9,0 | Pro Performance: 8,5 sec
  1.
  Στην τιμή περιλαμβάνεται η επιδότηση των 8.000€ του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά
  Volkswagen Easy Living

  ID.4 με 339€/μήνα 5,6

  Volkswagen Easy Living

  ID.4 με 339€/μήνα 5,6

  Κοντινή λήψη μιας γυναίκας που κρατάει ένα λουλούδι ενώ πίσω ξεχωρίζει το ID.4

  Αποκτήστε τώρα το Volkswagen ID.4 με το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living και ζήστε ξέγνοιαστα μία νέα, σύγχρονη εμπειρία οδήγησης.

  • Ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.
  7.
  Αφορά σε όλες τις εκδόσεις του ID.4. Δεν αφορά στο μοντέλο ID.4 GTX.

  ID.4: Ισχυρό σαν SUV, ηλεκτρικό όπως ένα ID.

  Μια εντελώς νέα φιλοσοφία εργονομίας που σας χαρίζει ευρυχωρία και απεριόριστη ελευθερία. Ηλεκτρικές επιδόσεις που συναρπάζουν και ενστικτώδης χειρισμός που ανεβάζει την άνεση σε ένα νέο επίπεδο. Το ID.4: Ισχυρό σαν SUV, ηλεκτρικό όπως ένα ID.

  Η ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητά σας.

  Το πρωί οδηγείτε για τη δουλειά, νωρίτερα έχετε αφήσει τα παιδιά στο σχολείο και το βράδυ επιστρέφετε σπίτι - όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μία μόνο φόρτιση.

  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μπαταρία καθαρής χωρητικότητας 52kWh και ισχύ συστήματος 109kW ή 125kW και σε μια μπαταρία καθαρής χωρητικότητας 77 kW με ισχύ συστήματος 150kW.

  Εφοδιασμένο για τις ανάγκες σας.

  Χρειάζεστε πολύ εξοπλισμό για το χόμπι σας; Μεταφέρετε πολλά λόγω του επαγγέλματός σας; Κανένα πρόβλημα για το ID.4: Ο προαιρετικός κοτσαδόρος έχει σχεδιαστεί για βάρος έως 750kg (χωρίς φρένα) και 1.000kg (με φρένα). Όταν δεν χρειάζεστε τον κοτσαδόρο, μπορείτε να τον αναδιπλώσετε με μερικές μόνο κινήσεις κάτω από τον προφυλακτήρα, ώστε να μην είναι πλέον ορατός.

  Υπέροχη θέα.

  Με τη μεγάλη επιφάνεια της σε όλο σχεδόν το πλάτος της οροφής, η προαιρετική γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε την ελεύθερη θέα προς τον ουρανό. Η φιμέ οροφή φροντίζει για να έχετε μια ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό ενώ το ρολό αντηλιακής προστασίας, που μπορείτε να το χειριστείτε και μέσω φωνητικού χειρισμού, προστατεύει από την έντονη ηλιοφάνεια. Πείτε «Γεια σου ID., δείξε μου τα αστέρια», και το ρολό θα ανοίξει.

  Απόκτηση & Συντήρηση

  Πρόγραμμα επιδότησης: "Κινούμαι Ηλεκτρικά"

  Κινούμαι Ηλεκτρικά

  Eπιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων έως 8.000€

  Τώρα η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα.
  Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά που ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι γεγονός. Αποκτήστε το αγαπημένο σας ηλεκτρικό όχημα Volkswagen με επιδότηση έως 8.000€.

  Νέα Εποχή. Περισσότερα Πλεονεκτήματα.

  7 χρόνια service

  Mε κάθε νέα παραγγελία all‑electric Volkswagen.

  Επιπλέον όλων των μοναδικών πλεονεκτημάτων των μοντέλων της οικογένειας Volkswagen ID., σας προσφέρουμε ξενοιασιά: 7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία. Ζήστε και εσείς τη νέα εμπειρία οδήγησης!

  Ηλεκτρική τεχνολογία.

  Σας υποστηρίζει σε κάθε διαδρομή.

  Το πρωί οδηγείτε άνετα για τη δουλειά, νωρίτερα έχετε πάει στο γυμναστήριο και μετά τη δουλειά αναχωρείτε πλήρως εξοπλισμένοι για εκδρομή το Σαββατοκύριακο – με το ID.4 όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα1).

  Στην έκδοση Pure έχετε στη διάθεσή σας μια μπαταρία καθαρής χωρητικότητας 52 kWh και πραγματικό περιθώριο αυτονομίας 320-340 km1) και ισχύ συστήματος 109kW ή 125kW με Performance upgrade. Στην έκδοση Pro διατίθεται μια μπαταρία καθαρής χωρητικότητας 77 kWh και πραγματικό περιθώριο αυτονομίας 360-520 km1), καθώς και ισχύ συστήματος 150kW με Performance upgrade.

  1) Στην πράξη, η πραγματική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία. Έναν προσανατολισμό για το κάθε όχημα σας δίνει το ονομαζόμενο περιθώριο αυτονομίας, το οποίο προβλέπεται να φτάσει ένα 80% των πελατών μας κατά μέσο όρο ετησίως. Το κατώτερο όριο του περιθωρίου καλύπτει επίσης την οδήγηση σε συντηρητικές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο καθώς και την οδήγηση σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες τον χειμώνα.

  Σχεδίαση.

  Η λειτουργικότητα στην πιο ωραία της μορφή.

  Ένα αστικό SUV με εξαιρετική φιλοσοφία σχεδίασης και με διάμετρο κύκλου στροφής ενός μικρού αυτοκινήτου: Το ID.4 δείχνει πόσο ελκυστική μπορεί να είναι η ηλεκτροκίνηση. Με ατσάλινες ζάντες 18 και 19 ιντσών ή προαιρετικές ζάντες ελαφρού κράματος έως 20 ιντσών, ράγες οροφής για επιπλέον αποσκευές, χειρολαβές που δεν προεξέχουν από το αμάξωμα για καλύτερη αεροδυναμική, 3D πίσω φώτα LED με δυναμικά φλας, και ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο Highlight: μια προαιρετική γραμμή φωτός που εκτείνεται εμπρός και πίσω έως το επανασχεδιασμένο λογότυπο της Volkswagen.

  Άνεση.

  Υπέροχη θέα.

  Με τη μεγάλη επιφάνεια της σε όλο σχεδόν το πλάτος της οροφής, η προαιρετική γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε την ελεύθερη θέα προς τον ουρανό. Η φιμέ οροφή φροντίζει για να έχετε μια ευχάριστη θερμοκρασία  στο εσωτερικό ενώ το ρολό αντηλιακής προστασίας, που μπορείτε να το χειριστείτε και μέσω φωνητικού χειρισμού, προστατεύει από την έντονη ηλιοφάνεια. Πείτε «Γεια σου ID., δείξε μου τα αστέρια», και το ρολό θα ανοίξει.