Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX κινείται δυναμικά σε ορεινό δρόμο. Φαίνεται το εμπρός και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και οι τροχοί.

The all-electric ID.5 GTX

Με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση

Με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 58.300
Πραγματική αυτονομία
330-490km
Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)1
320km
Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)2
7 h & 30 min
Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)3
36 min
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
6,3sec

Η βιώσιμότητα στην καλύτερή της μορφή

Aμιγώς ηλεκτρικό με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, σπορ coupé σχεδίαση και επιτάχυνση που κόβει την ανάσα. Απολαύστε τις σπορ ηλεκτρικές επιδόσεις σε ένα ID., που συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο την υπεύθυνη οδήγηση με την οδηγική απόλαυση. 

Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX κινείται δυναμικά σε ορεινό δρόμο. Φαίνεται το πίσω και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και οι τροχοί.

Τετρακίνηση

Τετρακίνηση για εκείνους που τους αρέσει να οδηγούν με σπορ χαρακτήρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Το ID.5 GTX επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα. 

Coupé, σπορ σχεδίαση

Το ID.5 GTX δεν ξεχωρίζει μόνο χάρη στο δυναμικό του design. Είναι και οι λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα του.

Το ευρύχωρο εσωτερικό ενός κόκκινου VW ID.5 GTX. Άποψη του τιμονιού και του πίνακα οργάνων, της οθόνης, των καθισμάτων και του εμπρός καθρέφτη.

Άνεση και ευρυχωρία στο εσωτερικό

Ο έξυπνα διαμορφωμένος, εσωτερικός χώρος φιλοσοφίας open-space, σας δίνει περισσότερη ελευθερία και άνεση για να κάνετε αυτά που είναι για εσάς σημαντικά. 

--:--

Εξωτερική σχεδίαση

Όλα τα φώτα πάνω σας.

Ήδη, με την πρώτη ματιά το ID.5 GTX σάς παρουσιάζεται, στον βασικό εξοπλισμό του, με ένα εντυπωσιακό highlight: τους πρωτοποριακούς προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Η τεχνολογία Matrix επιτρέπει την οδήγηση με μόνιμα ρυθμισμένη τη μεγάλη σκάλα φώτων, χωρίς να τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Μία κομψή φωτιζόμενη λωρίδα διατρέχει τους καλαίσθητους προβολείς LED Matrix και το λογότυπο της Volkswagen. Ό,τι εντυπωσιάζει μπροστά, δεν μπορεί να λείπει και πίσω: στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται και τα τρισδιάστατα πίσω φώτα LED με δυναμικά φώτα φρένων και ενσωματωμένο δυναμικό φλας, το οποίο δείχνει την κατεύθυνση με κινούμενη ροή φωτός.

4.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Εσωτερικό

Πρωτοποριακή επικοινωνία.

Το ID.5 GTX επικοινωνεί με φώτα. Με το διαδραστικό ID. Light, το ID.5 GTX επικοινωνεί μαζί σας και οπτικά, διευκολύνοντας την οδήγηση, σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης. Έτσι, σας καλωσορίζει στο εσωτερικό και μετατρέπει οδηγίες από το σύστημα Infotainment και υποβοήθησης οδηγού σε φωτεινά σήματα, τα οποία επιτρέπουν την πιο άνετη οδήγηση στην κυκλοφορία. Τα κινούμενα γραφικά οπτικοποιούν και την ενεργή αναζήτηση κενών θέσεων στάθμευσης, την οποία μπορείτε να βλέπετε με την άκρη του ματιού σας, έτσι ώστε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στον δρόμο. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον φωνητικό χειρισμό, το ID. Light θα ανταποκριθεί. Όταν πάλι εξέρχεστε από το ID.5 GTX σας, σας αποχαιρετά με ένα φωτεινό σήμα.

Χαρίστε στο ID.5 GTX σας πιο έντονη προσωπικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε 30 χρώματα για να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο φωτισμό στο εσωτερικό, ακόμα και στο ταμπλό, τη θήκη κινητού τηλεφώνου και τις πόρτες. Ψυχρός ή θερμός φωτισμός; Η επιλογή είναι δική σας υπόθεση.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

Ενθουσιάζει με τις εξαιρετικές επιδόσεις του.

Το GTX είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών ηλεκτρικών επιδόσεων που θα σας συναρπάσουν. Αλλά, κυρίως, είναι συνώνυμο του σπορ χαρακτήρα. Θέλετε να έχετε άμεση επαφή με τον δρόμο; Το ID.5 GTX σάς δίνει αυτή τη δυνατότητα! Θα το νιώσετε αμέσως με τις σπορ αναρτήσεις και τις σπορ ρυθμίσεις των ελατηρίων, αμορτισέρ και αντιστρεπτικών ραβδών. Επιπλέον, χάρη στη βελτιωμένη συμπεριφορά του προοδευτικού συστήματος διεύθυνσης, εγγυάται τη δυναμική οδήγηση με άνεση και ασφάλεια. Ιδίως σε σπορ τρόπο οδήγησης ή σε διαδρομές με στροφές, εξασφαλίζει μια αίσθηση σταθερότητας και ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.