Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX κινείται δυναμικά σε ορεινό δρόμο. Φαίνεται το εμπρός και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και οι τροχοί.

The all‑electric ID.5 GTX

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 55.300 €
  • Πραγματική αυτονομία458-518 km
  • Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)320 km
   2
  • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)7 h & 30 min
   3
  • Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)36 min
   4
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h6,3 sec
  1.
  Στην τιμή περιλαμβάνεται η επιδότηση των 8.000€ του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά

  Η βιώσιμότητα στην καλύτερή της μορφή

  Aμιγώς ηλεκτρικό με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, σπορ coupé σχεδίαση και επιτάχυνση που κόβει την ανάσα. Απολαύστε τις σπορ ηλεκτρικές επιδόσεις σε ένα ID., που συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο την υπεύθυνη οδήγηση με την οδηγική απόλαυση. 

  Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX κινείται δυναμικά σε ορεινό δρόμο. Φαίνεται το πίσω και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και οι τροχοί.

  Τετρακίνηση

  Τετρακίνηση για εκείνους που τους αρέσει να οδηγούν με σπορ χαρακτήρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Το ID.5 GTX επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα. 

  Το ευρύχωρο εσωτερικό ενός κόκκινου VW ID.5 GTX. Άποψη του τιμονιού και του πίνακα οργάνων, της οθόνης, των καθισμάτων και του εμπρός καθρέφτη.

  Άνεση και ευρυχωρία στο εσωτερικό

  Ο έξυπνα διαμορφωμένος, εσωτερικός χώρος φιλοσοφίας open-space, σας δίνει περισσότερη ελευθερία και άνεση για να κάνετε αυτά που είναι για εσάς σημαντικά. 

  Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX σε εξωτερικό σχεδιασμό κουπέ μπροστά από ένα σπίτι. Συνδέεται σε σταθμό φόρτισης μέσω καλωδίου.

  Aμιγώς ηλεκτρική οδηγική απόλαυση: ID.5 GTX

  Το ID.5 GTX συνδυάζει το δυναμικό χαρακτήρα ενός SUV και την κομψή coupé εμφάνιση με την αειφορία ενός ID. Ζήστε μοναδικές ηλεκτρικές επιδόσεις που συναρπάζουν.

  Απόκτηση & Συντήρηση

  Πρόγραμμα επιδότησης: "Κινούμαι Ηλεκτρικά"

  Κινούμαι Ηλεκτρικά

  Eπιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων έως 8.000€

  Τώρα η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα.
  Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά που ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι γεγονός. Αποκτήστε το αγαπημένο σας ηλεκτρικό όχημα Volkswagen με επιδότηση έως 8.000€.

  Νέα Εποχή. Περισσότερα Πλεονεκτήματα.

  7 χρόνια service

  Mε κάθε νέα παραγγελία all‑electric Volkswagen.

  Επιπλέον όλων των μοναδικών πλεονεκτημάτων των μοντέλων της οικογένειας Volkswagen ID., σας προσφέρουμε ξενοιασιά: 7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία. Ζήστε και εσείς τη νέα εμπειρία οδήγησης!

  Εξωτερικό & Εσωτερικό

  Σπορ σε κάθε λεπτομέρειά του

  Ισχυρό, σπορ και επιβλητικό. Χάρη στη χαρακτηριστική coupé σχεδίασή του, το ID.5 GTX είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Οι φουτουριστικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μοναδική σχεδίαση GTX, η λωρίδα του τόξου οροφής και η κολόνα C σε ανθρακί, καθώς και η χαρακτηριστική μαύρη οροφή, η οποία το κάνει μοναδικό, του δίνουν ξεκάθαρα τον χαρακτήρα GTX. Ιδιαίτερη είναι, επίσης, και η αεροδυναμική σιλουέτα του πίσω μέρους του οχήματος. Με ήπια κλίση και δυναμικό πίσω σπόιλερ, που τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του, γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο συναρπαστικό είναι το ID.5 GTX. Ειδικά όταν σας βλέπουν να το οδηγείτε.

  6.
  Τα οχήματά μας διαθέτουν θερινά ελαστικά στον βασικό εξοπλισμό τους.

  IQ. DRIVE & Τεχνολογία

  IQ.DRIVE -  Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  IQ.DRIVE -  Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  Το γραφικό δείχνει πώς λειτουργεί το Travel Assist με swarm data στο VW ID.5.

  Το ID.5 GTX διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης μεταξύ των οποίων το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist" με υποβοήθηση έκτακτης πέδησης και τη λειτουργία ειδοποίησης κινδύνου στην κυκλοφορία Car2x. Επίσης, αν το επιθυμείτε, το ID.5 GTX μπορεί να εξοπλιστεί και με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης όπως το "Travel Assist".

  Η συνδεσιμότητα σε άλλο επίπεδο.

  Οι επιλογές συνδεσιμότητας της Volkswagen σάς παρέχουν περισσότερη άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Η σύνδεση του νέου ID.5 GTX με το διαδίκτυο και το Smartphone σας σας οδηγεί πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας. Εσείς απλά απολαύστε την οδήγηση.

  Φόρτιση & Apps

  O ID. Charger: Tο Wallbox για το σπίτι σας.

  Με τον ID. Charger7 έχετε έναν σταθμό ανεφοδιασμού απευθείας στο σπίτι σας. Μπορείτε λοιπόν το πρωί να μπαίνετε στο φορτισμένο σας ID.5 GTX και να ξεκινάτε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το αυτοκίνητό σας φορτίζεται ενώ κοιμάστε. Ο ID. Charger διατίθεται σε τρεις εκδόσεις με αυξημένη συνδεσιμότητα και ευφυΐα. Αν το επιθυμείτε, διατίθεται και με WLAN, 4G και ενσωματωμένο μετρητή ρεύματος. Οι έξυπνες λειτουργίες του ID. Charger ρυθμίζονται μέσω του We Charge, στην εφαρμογή We Connect ID.

  Με τo πακέτο εγκατάστασης ID. Charger ακόμα και η εγκατάστασή του γίνεται ακόμα πιο απλή. Με λίγα λόγια: ολοκληρωμένη λύση, χωρίς κόπο. 

  Η Volkswagen σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, προσφέρει ένα e-mobility πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα. Έτσι, με κάθε παραγγελία ID.5 GTX, σε συνδυασμό με την αγορά οικιακού φορτιστή ID. Charger, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστα την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, κάνοντας χρήση των εξής υπηρεσιών: Mελέτη στον χώρο τοποθέτησης του φορτιστή, Κατασκευή υποδομών εγκαταστάσεως φορτιστή και Σύνδεση φορτιστή.

  8.
  Ο ID. Charger μπορεί να παραγγελθεί προαιρετικά για τα μοντέλα Volkswagen ID. και δεν περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

  Εκδόσεις & Διαμόρφωση

  Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

  Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

  Το νέο ID. BuzzΑπλά γαλαξιακό

  Ένα λευκό-κίτρινο VW ID. Buzz στέκεται σε προφίλ σε έναν άγνωστο πλανήτη του σύμπαντος Star Wars με δύο ήλιους και φορτίζει με ρεύμα.

  Το νέο ID. Buzz δεν είναι απλώς "high tech", είναι "human tech". Ένας έξυπνος σύντροφος που μεταδίδει αμέσως θετική ενέργεια με το χαρακτηριστικό χαμόγελό του. Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας ID..

  Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

  Volkswagen Way to Zero: Τώρα επιταχύνουμε για εναν πιο καθαρό πλανήτη.

  Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.5. Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης.

  Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

  Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.4. Η νέα γενιά SUV.

  Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen

  Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.3Αφετηρία μιας νέας εποχής.