Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX κινείται δυναμικά σε ορεινό δρόμο. Φαίνεται το εμπρός και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και οι τροχοί.

The all‑electric ID.5 GTX

 • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 64.200 €
 • Πραγματική αυτονομία458-518 km
 • Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)320 km
  1
 • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)7 h & 30 min
  2
 • Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)36 min
  3
 • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h6,3 sec

Η βιώσιμότητα στην καλύτερή της μορφή

Aμιγώς ηλεκτρικό με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, σπορ coupé σχεδίαση και επιτάχυνση που κόβει την ανάσα. Απολαύστε τις σπορ ηλεκτρικές επιδόσεις σε ένα ID., που συνδυάζει με τον πιο αρμονικό τρόπο την υπεύθυνη οδήγηση με την οδηγική απόλαυση. 

Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX κινείται δυναμικά σε ορεινό δρόμο. Φαίνεται το πίσω και πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου καθώς και οι τροχοί.

Τετρακίνηση

Τετρακίνηση για εκείνους που τους αρέσει να οδηγούν με σπορ χαρακτήρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Το ID.5 GTX επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα. 

Το ευρύχωρο εσωτερικό ενός κόκκινου VW ID.5 GTX. Άποψη του τιμονιού και του πίνακα οργάνων, της οθόνης, των καθισμάτων και του εμπρός καθρέφτη.

Άνεση και ευρυχωρία στο εσωτερικό

Ο έξυπνα διαμορφωμένος, εσωτερικός χώρος φιλοσοφίας open-space, σας δίνει περισσότερη ελευθερία και άνεση για να κάνετε αυτά που είναι για εσάς σημαντικά. 

Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX σε εξωτερικό σχεδιασμό κουπέ μπροστά από ένα σπίτι. Συνδέεται σε σταθμό φόρτισης μέσω καλωδίου.

Aμιγώς ηλεκτρική οδηγική απόλαυση: ID.5 GTX

Το ID.5 GTX συνδυάζει το δυναμικό χαρακτήρα ενός SUV και την κομψή coupé εμφάνιση με την αειφορία ενός ID. Ζήστε μοναδικές ηλεκτρικές επιδόσεις που συναρπάζουν.

Εξωτερικό & Εσωτερικό

Σπορ σε κάθε λεπτομέρειά του

Ισχυρό, σπορ και επιβλητικό. Χάρη στη χαρακτηριστική coupé σχεδίασή του, το ID.5 GTX είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Οι φουτουριστικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μοναδική σχεδίαση GTX, η λωρίδα του τόξου οροφής και η κολόνα C σε ανθρακί, καθώς και η χαρακτηριστική μαύρη οροφή, η οποία το κάνει μοναδικό, του δίνουν ξεκάθαρα τον χαρακτήρα GTX. Ιδιαίτερη είναι, επίσης, και η αεροδυναμική σιλουέτα του πίσω μέρους του οχήματος. Με ήπια κλίση και δυναμικό πίσω σπόιλερ, που τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του, γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο συναρπαστικό είναι το ID.5 GTX. Ειδικά όταν σας βλέπουν να το οδηγείτε.

4.
Τα οχήματά μας διαθέτουν θερινά ελαστικά στον βασικό εξοπλισμό τους.

IQ. DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE -  Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE -  Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Το γραφικό δείχνει πώς λειτουργεί το Travel Assist με swarm data στο VW ID.5.

Το ID.5 GTX διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης μεταξύ των οποίων το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist" με υποβοήθηση έκτακτης πέδησης και τη λειτουργία ειδοποίησης κινδύνου στην κυκλοφορία Car2x. Επίσης, αν το επιθυμείτε, το ID.5 GTX μπορεί να εξοπλιστεί και με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης όπως το "Travel Assist".

Η συνδεσιμότητα σε άλλο επίπεδο.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας της Volkswagen σάς παρέχουν περισσότερη άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Η σύνδεση του ID.5 GTX με το διαδίκτυο και το Smartphone σας σας οδηγεί πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας. Εσείς απλά απολαύστε την οδήγηση.

Φόρτιση & Apps

O ID. Charger: Tο Wallbox για το σπίτι σας.

Με τον ID. Charger5 έχετε έναν σταθμό ανεφοδιασμού απευθείας στο σπίτι σας. Μπορείτε λοιπόν το πρωί να μπαίνετε στο φορτισμένο σας ID.5 GTX και να ξεκινάτε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το αυτοκίνητό σας φορτίζεται ενώ κοιμάστε. Ο ID. Charger διατίθεται σε τρεις εκδόσεις με αυξημένη συνδεσιμότητα και ευφυΐα. Αν το επιθυμείτε, διατίθεται και με WLAN, 4G και ενσωματωμένο μετρητή ρεύματος. Οι έξυπνες λειτουργίες του ID. Charger ρυθμίζονται μέσω του We Charge, στην εφαρμογή Volkswagen.

Με τo πακέτο εγκατάστασης ID. Charger ακόμα και η εγκατάστασή του γίνεται ακόμα πιο απλή. Με λίγα λόγια: ολοκληρωμένη λύση, χωρίς κόπο. 

Η Volkswagen σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, προσφέρει ένα e-mobility πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα. Έτσι, με κάθε παραγγελία ID.5 GTX, σε συνδυασμό με την αγορά οικιακού φορτιστή ID. Charger, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστα την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, κάνοντας χρήση των εξής υπηρεσιών: Mελέτη στον χώρο τοποθέτησης του φορτιστή, Κατασκευή υποδομών εγκαταστάσεως φορτιστή και Σύνδεση φορτιστή.

6.
Ο ID. Charger μπορεί να παραγγελθεί προαιρετικά για τα μοντέλα Volkswagen ID. και δεν περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Volkswagen Way to Zero: Τώρα επιταχύνουμε για εναν πιο καθαρό πλανήτη.

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.5. Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης.

Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.4. Η νέα γενιά SUV.

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen

The new all‑electric ID.3.
Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Αυτονομία σύνδεσης WLTP κύκλου οδήγησης μετά από 30 λεπτά φόρτιση με 135 kW DC ισχύ φόρτισης για τα μοντέλα που βασίζονται στην μπαταρία GTX, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
2.
Φόρτιση AC 0-100% SOC με 11 kW σε οικιακό σταθμό φόρτισης, π.χ. στον ID. Charger, για την μπαταρία GTX με καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 77 kWh.
3.
Φόρτιση με μεγ. 135 kW DC ισχύ φόρτισης για τα μοντέλα που βασίζονται στην μπαταρία GTX και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περ. 23°C και Start-SOC περ. 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
5.
Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect και VW Connect Plus ή We Connect και We Connect Plus για την οικογένεια ID., απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία VW Connect / VW Connect Plus ή We Connect / We Connect Plus . Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect / VW Connect Plus ή We Connect / We Connect Plus με την Volkswagen AG. Μετά την παράδοση του οχήματος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες, για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store), ώστε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του VW Connect Plus / We Connect Plus για την πλήρη αρχική διάρκεια δωρεάν ισχύος. Σε περίπτωση καθυστερημένης εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της αρχικής διάρκειας ισχύος. Για την ακριβή διάρκεια ισχύος, ανατρέξτε στη διεύθυνση myvolkswagen.net στα πλαίσια της ενεργοποίησης ή μετά από την ενεργοποίηση. Μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας ισχύος του VW Connect Plus / We Connect Plus, μπορεί να επεκταθεί με χρέωση.    Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του VW Connect / VW Connect Plus ή We Connect / We Connect Plus είναι δυνατός από την εφαρμογή "Volkswagen". Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).   Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα VW Connect και VW Connect Plus ή We Connect και We Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τους επίκαιροποιημένους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID.