• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 49.800 €
 • Πραγματική αυτονομία482-544 km
 • Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)390 km
  2
 • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)7 h & 30 min
  3
 • Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)29 min
  4
 • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/hPro Performance: 8,4 sec
Αποκτήστε τώρα το ID.5

Πιο εύκολα από ποτέ!

Αποκτήστε τώρα το ID.5

Πιο εύκολα από ποτέ!

Πλαϊνή όψη ενός γκρι VW ID.5 μπροστά από έναν τοίχο. Ένας άνδρας στηρίζεται στην πόρτα του οδηγού.

Η στιγμή που περιμένατε για να κάνετε δικό σας ένα Volkswagen ID.5 έφτασε! Είστε έτοιμοι για την ηλεκτροκίνηση; Απολαύστε τώρα όλα τα οφέλη:

 • Πληθώρα ετοιμοπαράδοτων μοντέλων
 • Επιδότηση 8.000€ μέσω του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2
 • Επιπλέον όφελος 5.300€
 • Από 349€ / μήνα5 με επιτόκιο 3,9%

Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης

Με ισχυρές ηλεκτρικές επιδόσεις και μοντέρνα αεροδυναμική σιλουέτα, το ID.5 συνδυάζει ιδανικά τον SUV χαρακτήρα με την coupé εμφάνιση. Με δυνατότητα "Over-the-Air" αναβάθμισης και έτοιμο να ορίσει εκ νέου την έννοια της ηλεκτροκίνησης.

Πλαϊνή όψη ενός VW ID.5 μπροστά από έναν ξύλινο τοίχο.

Κομψή coupé εμφάνιση

Το ID.5 εντυπωσιάζει με τη φουτουριστική του εμφάνιση, που συνδυάζει, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, τα πλεονεκτήματα ενός SUV με την αεροδυναμική σιλουέτα ενός coupé.

Ένα ID.5 φορτίζει σε σταθμό φόρτισης. Ένας άντρας περνάει από δίπλα.

Έξυπνη φόρτιση

Το ID.5 συνδυάζει το δυναμικό χαρακτήρα ενός SUV και την κομψή coupé εμφάνιση με την αειφορία ενός ID. Ζήστε μοναδικές ηλεκτρικές επιδόσεις που συναρπάζουν.

Άποψη του εσωτερικού ενός VW ID.5. Λήψη από μπροστά των πίσω καθισμάτων, όπου κάθεται μία γυναίκα η οποία φαίνεται να κοιτάει το κινητό της.

Άνεση και ευρυχωρία στο εσωτερικό

Ο έξυπνα και ευρύχωρα διαμορφωμένος, εσωτερικός χώρος φιλοσοφίας open-space, σας δίνει περισσότερη ελευθερία και άνεση για να κάνετε αυτά που είναι για εσάς σημαντικά.

Εξωτερικό & Εσωτερικό

Όλα τα φώτα πάνω σας

Ήδη, με την πρώτη ματιά το ID.5 σάς παρουσιάζεται, στον προαιρετικό εξοπλισμό του, με ένα εντυπωσιακό highlight: τους πρωτοποριακούς προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Η τεχνολογία Matrix επιτρέπει την οδήγηση με μόνιμα ρυθμισμένη τη μεγάλη σκάλα φώτων, χωρίς να τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Μία κομψή φωτιζόμενη λωρίδα διατρέχει τους προβολείς LED Matrix και το λογότυπο της Volkswagen. Ό,τι εντυπωσιάζει μπροστά, δεν μπορεί να λείπει και πίσω: προαιρετικά περιλαμβάνονται και τα τρισδιάστατα πίσω φώτα LED με δυναμικά φώτα φρένων και ενσωματωμένο δυναμικό φλας, το οποίο δείχνει την κατεύθυνση με κινούμενη ροή φωτός.

6.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Δώστε χρώμα στη διάθεσή σας

Χαρίστε στο ID.5 σας πιο έντονη προσωπικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε δέκα βασικά χρώματα (ή 30 προαιρετικά) για να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο φωτισμό στο εσωτερικό, ακόμα και στο ταμπλό, τη θήκη κινητού τηλεφώνου και τις πόρτες. Ψυχρός ή θερμός φωτισμός; Η επιλογή είναι δική σας υπόθεση.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE - Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE - Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Το γραφικό δείχνει πώς λειτουργεί το Travel Assist με swarm data στο VW ID.5.

Το ID.5 διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης μεταξύ των οποίων το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist" με υποβοήθηση έκτακτης πέδησης και τη λειτουργία ειδοποίησης κινδύνου στην κυκλοφορία Car2x. Επίσης, αν το επιθυμείτε, το ID.5 μπορεί να εξοπλιστεί και με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης όπως το "Travel Assist".

Πάντα πρωτοπόρο, πάντα ενημερωμένο.

Οι τακτικές ενημερώσεις λογισμικού αυξάνουν τη λειτουργικότητα των ψηφιακών συστημάτων στο ID.5 σας. Χάρη στις Over-the-Air ενημερώσεις λογισμικού τα συστήματα μπορούν, για παράδειγμα, να αναβαθμιστούν εντελώς αυτόματα στη διάρκεια της νύχτας, εφόσον επιβεβαιώσετε την ενημέρωση στο σύστημα Infotainment. Έτσι, είστε πάντα up-to-date με το ID.5 σας, ενώ συγχρόνως εξοπλίζετε το όχημά σας τακτικά με νέες λειτουργίες.

Φόρτιση & Apps

O ID. Charger: Tο Wallbox για το σπίτι σας.

Με τον ID. Charger8 έχετε έναν σταθμό ανεφοδιασμού απευθείας στο σπίτι σας. Μπορείτε λοιπόν το πρωί να μπαίνετε στο φορτισμένο σας ID.5 και να ξεκινάτε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το αυτοκίνητό σας φορτίζεται ενώ κοιμάστε. Ο ID. Charger διατίθεται σε τρεις εκδόσεις με αυξημένη συνδεσιμότητα και ευφυΐα. Αν το επιθυμείτε, διατίθεται και με WLAN, 4G και ενσωματωμένο μετρητή ρεύματος. Οι έξυπνες λειτουργίες του ID. Charger ρυθμίζονται μέσω του We Charge, στην εφαρμογή Volkswagen.

Με τo πακέτο εγκατάστασης ID. Charger ακόμα και η εγκατάστασή του γίνεται ακόμα πιο απλή. Με λίγα λόγια: ολοκληρωμένη λύση, χωρίς κόπο. 

Η Volkswagen σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, προσφέρει ένα e-mobility πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα. Έτσι, με κάθε παραγγελία ID.5, σε συνδυασμό με την αγορά οικιακού φορτιστή ID. Charger, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστα την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, κάνοντας χρήση των εξής υπηρεσιών: Mελέτη στον χώρο τοποθέτησης του φορτιστή, Κατασκευή υποδομών εγκαταστάσεως φορτιστή και Σύνδεση φορτιστή.

9.
Ο ID. Charger μπορεί να παραγγελθεί προαιρετικά για τα μοντέλα Volkswagen ID. και δεν περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το ID.5. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Volkswagen Way to Zero: Τώρα επιταχύνουμε για εναν πιο καθαρό πλανήτη.

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.5 GTX. Η βιώσιμότητα στην καλύτερή της μορφή.

Ο ID. Charger. Το Wallbox της Volkswagen

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.4. Η νέα γενιά SUV.

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen

The new all‑electric ID.3.
Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.