Ένα γκρι VW ID.5 σταθμευμένο μπροστά από τον τοίχο ενός σπιτιού. Εμπρός και πλαϊνή όψη του αυτοκινήτου. Ένας άνδρας κινείται γρήγορα προς το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

The all-electric ID.5

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 51.600
Πραγματική αυτονομία
454-523km
Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)1
390km
Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)2
7 h & 30 min
Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)3
29 min
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
Pro: 10,4 | Pro Performance: 8,4sec

Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης

Με ισχυρές ηλεκτρικές επιδόσεις και μοντέρνα αεροδυναμική σιλουέτα, το νέο ID.5 συνδυάζει ιδανικά τον SUV χαρακτήρα με την coupé εμφάνιση. Με δυνατότητα "Over-the-Air" αναβάθμισης και έτοιμο να ορίσει εκ νέου την έννοια της ηλεκτροκίνησης.

Πλαϊνή όψη ενός VW ID.5 μπροστά από έναν ξύλινο τοίχο.

Κομψή coupé εμφάνιση

Το νέο ID.5 εντυπωσιάζει με τη φουτουριστική του εμφάνιση, που συνδυάζει, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, τα πλεονεκτήματα ενός SUV με την αεροδυναμική σιλουέτα ενός coupé.

Έξυπνη φόρτιση, έως και 523 χιλιόμετρα αυτονομία 4

Με καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 77 kWh στον βασικό εξοπλισμό (κατανάλωση ρεύματος: 16,9 kWh/100 km - μεικτός κύκλος, εκπομπή CO₂: 0g/km) για αυτονομία έως 523 km4, το ID.5 δεν φορτίζει μόνο γρήγορα, με έως και 135KW (DC), αλλά και έξυπνα. 

Άποψη του εσωτερικού ενός VW ID.5. Λήψη από μπροστά των πίσω καθισμάτων, όπου κάθεται μία γυναίκα η οποία φαίνεται να κοιτάει το κινητό της.

Άνεση και ευρυχωρία στο εσωτερικό  

Ο έξυπνα και ευρύχωρα διαμορφωμένος, εσωτερικός χώρος φιλοσοφίας open-space, σας δίνει περισσότερη ελευθερία και άνεση για να κάνετε αυτά που είναι για εσάς σημαντικά. 

Εξωτερική σχεδίαση

Όλα τα φώτα πάνω σας

Ήδη, με την πρώτη ματιά το ID.5 σάς παρουσιάζεται, στον προαιρετικό εξοπλισμό του, με ένα εντυπωσιακό highlight: τους πρωτοποριακούς προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Η τεχνολογία Matrix επιτρέπει την οδήγηση με μόνιμα ρυθμισμένη τη μεγάλη σκάλα φώτων, χωρίς να τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Μία κομψή φωτιζόμενη λωρίδα διατρέχει τους προβολείς LED Matrix και το λογότυπο της Volkswagen. Ό,τι εντυπωσιάζει μπροστά, δεν μπορεί να λείπει και πίσω: προαιρετικά περιλαμβάνονται και τα τρισδιάστατα πίσω φώτα LED με δυναμικά φώτα φρένων και ενσωματωμένο δυναμικό φλας, το οποίο δείχνει την κατεύθυνση με κινούμενη ροή φωτός.

5.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Εσωτερικό

Δώστε χρώμα στη διάθεσή σας

Χαρίστε στο ID.5 σας πιο έντονη προσωπικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε δέκα βασικά χρώματα (ή 30 προαιρετικά) για να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο φωτισμό στο εσωτερικό, ακόμα και στο ταμπλό, τη θήκη κινητού τηλεφώνου και τις πόρτες. Ψυχρός ή θερμός φωτισμός; Η επιλογή είναι δική σας υπόθεση.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

Διατηρεί εσάς στη λωρίδα σας. Και τους άλλους σε απόσταση.

Με το προαιρετικό "Travel Assist με swarm data" έχετε ένα εξαιρετικά χρήσιμο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης στο όχημά σας.

Το "Travel Assist με swarm data" μπορεί να διατηρήσει για εσάς τη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και τη ρυθμισμένη από εσάς μέγιστη ταχύτητα κίνησης.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί, μεταξύ άλλων, την προσαρμοζόμενη καθοδήγηση διατήρησης λωρίδας. Αυτή διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, το "Travel Assist με swarm data" προσαρμόζεται στον δικό σας τρόπο οδήγησης και μπορεί να κινείται και πιο αριστερά ή δεξιά στη λωρίδα σας, αντί να βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο.

Αυτή η λειτουργία σάς υποστηρίζει επίσης ενεργά κατά την αλλαγή λωρίδων στον αυτοκινητόδρομο.

Αν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, το "Travel Assist με swarm data" χρειάζεται να αναγνωρίζει τη μία μόνο σήμανση λωρίδας για να διατηρεί το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας, για παράδειγμα σε επαρχιακούς δρόμους χωρίς σήμανση.

Επιπλέον, το Travel Assist μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης για να προσαρμόσει την ταχύτητα του οχήματος στα ισχύοντα όρια ταχύτητας και την πορεία του δρόμου (στροφές, κυκλικοί κόμβοι κ.λπ.)

5.
Εντός των ορίων του συστήματος.
7.
Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά το αυτοκίνητο.
8.
Έως το πολύ 180 km/h.
9.
Μόνο σε συνδυασμό με ένα σύστημα πλοήγησης.
10.
Μόνο σε συνδυασμό με ενεργή άδεια We Connect.

Φόρτιση & Συνδεσιμότητα

O ID. Charger: Tο Wallbox για το σπίτι σας.

Με τον ID. Charger11 έχετε έναν σταθμό ανεφοδιασμού απευθείας στο σπίτι σας. Μπορείτε λοιπόν το πρωί να μπαίνετε στο φορτισμένο σας ID.5 και να ξεκινάτε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Το αυτοκίνητό σας φορτίζεται ενώ κοιμάστε. Ο ID. Charger διατίθεται σε τρεις εκδόσεις με αυξημένη συνδεσιμότητα και ευφυΐα. Αν το επιθυμείτε, διατίθεται και με WLAN, 4G και ενσωματωμένο μετρητή ρεύματος. Οι έξυπνες λειτουργίες του ID. Charger ρυθμίζονται μέσω του We Charge, στην εφαρμογή We Connect ID.

Με τo πακέτο εγκατάστασης ID. Charger ακόμα και η εγκατάστασή του γίνεται ακόμα πιο απλή. Με λίγα λόγια: ολοκληρωμένη λύση, χωρίς κόπο. 

Η Volkswagen σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia, προσφέρει ένα e-mobility πακέτο με πρόσθετες υπηρεσίες και προϊόντα. Έτσι, με κάθε παραγγελία ID.5, σε συνδυασμό με την αγορά οικιακού φορτιστή ID. Charger, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστα την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, κάνοντας χρήση των εξής υπηρεσιών: Mελέτη στον χώρο τοποθέτησης του φορτιστή, Κατασκευή υποδομών εγκαταστάσεως φορτιστή και Σύνδεση φορτιστή.

12.
Ο ID. Charger μπορεί να παραγγελθεί προαιρετικά για τα μοντέλα Volkswagen ID. και δεν περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Το νέο ID. Buzz. Απλά γαλαξιακό

Ένα λευκό-κίτρινο VW ID. Buzz στέκεται σε προφίλ σε έναν άγνωστο πλανήτη του σύμπαντος Star Wars με δύο ήλιους και φορτίζει με ρεύμα.

Το νέο ID. Buzz δεν είναι απλώς "high tech", είναι "human tech". Ένας έξυπνος σύντροφος που μεταδίδει αμέσως θετική ενέργεια με το χαρακτηριστικό χαμόγελό του. Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας ID..

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen