• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 21.200 €
  • Ισχύς κινητήρα95-110 PS
  • Μέση Κατανάλωση5,2-5,6 l/100km
  • Χώρος αποσκευών351 lt
Volkswagen με επιτόκιο να το θαυμάζεις!

Polo με επιτόκιο 3,9%

Volkswagen με επιτόκιο να το θαυμάζεις!

Polo με επιτόκιο 3,9%

Λήψη μιας γυναίκας που κάθεται σε ένα περβάζι πίσω από ένα μπλε Polo και ενός άντρα που πηγαίνει προς το μέρος της.

Αποκτήστε τώρα το Volkswagen Polo με ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit. Προλάβετε και επωφεληθείτε από το ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο μέχρι 30/12.

  • Με 169€ / μήνα 2
  • Χρηματοδότηση έως 48 μήνες

Ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα!

Πρωτοποριακή, μοντέρνα σχεδίαση. Προηγμένη, έξυπνη τεχνολογία. Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ένα compact αυτοκίνητο μπορεί να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα; Φυσικά, αν πρόκειται για το Polo!

--:--

Το Polo έχει πολλά Highlights. Δείτε εδώ τρία με μια ματιά:

Προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix

Φώτα που εμπνέουν

Στο προαιρετικό IQ.DRIVE Travel Assist στο VW Polo περιλαμβάνεται, επίσης, ένα τιμόνι χωρητικής τεχνολογίας με αναγνώριση επαφής των χεριών.

IQ.DRIVE Travel Assist

Κρατά εσάς στη λωρίδα σας. Και τους άλλους σε απόσταση.

Κοντινό πλάνο στην προαιρετική Digital Cockpit Pro του νέου VW Polo όπου διακρίνονται, μεταξύ άλλων, το ταχύμετρο και το σύστημα πλοήγησης.

Digital Cockpit

Σημαντικές πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο.

Εξωτερικό & Εσωτερικό

Ξεχωριστή εμφάνιση, χαρακτηριστική του Polo.

Με compact διαστάσεις και νέα σχεδιαστικά Highlights, το Polo αποκαλύπτει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του από την πρώτη ματιά. Η νέα σχεδίαση του μπροστινού μέρους τραβάει αμέσως την προσοχή με την προαιρετική λωρίδα φωτισμού LED ανάμεσα στους προβολείς, σε συνδυασμό με τους προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Μία προσεκτικότερη ματιά αποκαλύπτει ότι η εξατομίκευση δεν αφορά μόνο στην επιλογή χρώματος. Κάθε μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού ξεχωρίζει με τα χαρακτηριστικά της.

Συνδεσιμότητα & Infotainment

Πρωτοποριακή
ψυχαγωγία

Το ακούσατε; Το σύστημα Infotainment "Composition", με έγχρωμη οθόνη 6,5'' (15,5 cm,) φροντίζει διαρκώς ώστε να απολαμβάνετε κορυφαία ψυχαγωγία στο Polo.

Κάτι που είναι αναμενόμενο, καθώς περιλαμβάνει, επίσης, ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB+, δύο θύρες USB type-C και μία διεπαφή τηλεφώνου.

Με το σύστημα Infotainment "Ready 2 Discover", διατίθεται έγχρωμη οθόνη TFT 8'' (20,3 cm) και μπορεί εκ των υστέρων να δεχτεί αναβάθμιση5 για τη λειτουργία πλοήγησης μέσω του In-Car Shop.

Όσοι επιθυμείτε τα πλεονεκτήματα ενός πλήρους συστήματος πλοήγησης, μπορείτε να αποκτήσετε προαιρετικά το "Discover Media", που περιλαμβάνει επιπλέον "Streaming & Internet", με οθόνη μεγέθους 8'' (20,3 cm) ή το "Discover Pro", που περιλαμβάνει επιπλέον "Streaming & Internet"6 με οθόνη μεγέθους 9,2'' (23,5 cm). 

4.
Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του Polo Life.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Πλάγια λήψη της πλευράς του συνοδηγού ενός VW Polo μπλε, σταθμευμένο κάτω από μια γέφυρα. Ένας άντρας περπατά προς το μέρος του

Το Polo διαθέτει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας "Lane Assist" στον βασικό εξοπλισμό. Περιλαμβάνεται επίσης πάντα το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist", το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει πεζούς και οχήματα και να φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ώστε να μειώσει τη σοβαρότητα ενός ατυχήματος ή ιδανικά να το αποτρέψει. Αν το επιθυμείτε, το Polo μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως το "IQ.DRIVE Travel Assist", το οποίο διευθύνει το όχημα σχεδόν αυτόνομα.

8.
Εντός των ορίων του συστήματος.
9.
Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά το αυτοκίνητο.

Γιατί η ασφάλεια μάς αφορά όλους

Εκτός από τους συμβατικούς αερόσακους, ο κεντρικός αερόσακος στο Polo προστατεύει τον οδηγό και τον συνοδηγό από το να συγκρουστούν μεταξύ τους. Επιπρόσθετα, το Polo διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του δύο επιπλέον αερόσακους κεφαλής, οι οποίοι σε περίπτωση ανάγκης ξεδιπλώνουν από την εσωτερική επένδυση της οροφής σαν κουρτίνα και καλύπτουν το σύνολο των πλαϊνών περιοχών από μπροστά μέχρι πίσω, συμπεριλαμβανομένης της κολόνας Β. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται όλοι οι επιβάτες στο όχημα, ακόμα και εκείνοι που κάθονται στα πίσω καθίσματα.

8.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Polo. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.

Σημείωση από Volkswagen

2.
Polo 1.0 TSI 95PS Life, για τιμή μετά έκπτωσης 21.200€ προκ/λή 23,68%, επιτ. 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 5,27%) για 36 μήνες, δόση 169,16€/μήνα πλην τελευταίας 13.792€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α). Περιλαμβάνει service, επέκταση εγγύησης και δωδεκάμηνη ασφάλεια.
5.
Για την αγορά και τη χρήση των Upgrades απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, ενεργή σύμβαση We Connect και η πιστοποίησή σας ως βασικός χρήστης, δηλαδή η σύνδεση του λογαριασμού χρήστη σας με το συγκεκριμένο όχημα. Πέραν τούτου, το όχημά σας πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες για το εκάστοτε προϊόν τεχνικές λειτουργίες και τον αντίστοιχο εξοπλισμό, τα οποία εξαρτώνται από το έτος του μοντέλου και την ημερομηνία παραγωγής. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να βλέπουν και να αγοράζουν τα διαθέσιμα για το εκάστοτε όχημα Upgrades στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect Webshop στη διεύθυνση shop.volkswagen-we.com. Τα προϊόντα με χρέωση μπορούν να αποκτηθούν τόσο από το In-Car Shop όσο και από το We Connect Webshop με τους τρέχοντες εμφανιζόμενους και διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Επίσης, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα Upgrades και τη διαθεσιμότητά τους από έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen Οι αποκτημένες και ενεργοποιημένες λειτουργίες συνδέονται με το όχημα, μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλους τους οδηγούς και δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους σε άλλα οχήματα.
6.

Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect / We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στο VW Connect / We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus με την Volkswagen AG στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Για την υπηρεσία VW Connect Plus / We Connect Plus, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της συμφωνημένης δωρεάν περιόδου ισχύος. 

Για πελάτες με VW Connect και VW Connect Plus: Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για τη χρήση του διαδικτυακού ραδιοφώνου και του WLAN-Hotspot, εφόσον υπάρχουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας "Cubic Telecom" στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφορικά με τους όρους, τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες, θα βρείτε στη διεύθυνση vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό ραδιόφωνο και το WLAN-Hotspot, εφόσον υπάρχουν, μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, η αντίστοιχη λειτουργία διατίθεται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας και εσάς και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για πελάτες με We Connect και We Connect Plus: Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για τη χρήση των υπηρεσιών streaming, επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας "Cubic Telecom" στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφορικά με τους όρους, τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες, θα βρείτε στη διεύθυνση vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής "Volkswagen" απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.     Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα VW Connect και VW Connect Plus ή We Connect και We Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται, επίσης, από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.