Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 17.950
Δόση
Από 139€/μήνα1
Ισχύς κινητήρα
80-110PS
Μέση Κατανάλωση
5,2-5,6l/100km
Χώρος αποσκευών
351lt
Volkswagen MORE for you

Polo με 139€/μήνα

Volkswagen MORE for you

Polo με 139€/μήνα

Αυτός είναι ένας καινούργιος κόσμος. Διαφορετικός, Απολαυστικός, Συναρπαστικός. Γεμάτος δύναμη κι ενέργεια! Κι αυτό είναι το νέο Polo. Με travel assist, πλήρως ψηφιακό cockpit και LED προβολείς IQ Light. Ο κόσμος αλλάζει. Εσύ;

Αποκτήστε τώρα το νέο Polo, με το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, με:

  • 139€ / μήνα1
  • 3 χρόνια εγγύηση και service
  • 6 μήνες ασφάλιση

Ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα!

Πρωτοποριακή, μοντέρνα σχεδίαση. Προηγμένη, έξυπνη τεχνολογία. Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ένα compact αυτοκίνητο μπορεί να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα; Φυσικά, αν πρόκειται για το νέο Polo!

--:--

Το νέο Polo έχει πολλά Highlights. Δείτε εδώ τρία με μια ματιά:

Φωτεινή υπογραφή νέου VW Polo: Διακοσμητική λωρίδα φωτισμού εμπρός και προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix

Προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix

Φώτα που εμπνέουν

Στο προαιρετικό IQ.DRIVE Travel Assist στο VW Polo περιλαμβάνεται, επίσης, ένα τιμόνι χωρητικής τεχνολογίας με αναγνώριση επαφής των χεριών.

IQ.DRIVE Travel Assist

Κρατά εσάς στη λωρίδα σας. Και τους άλλους σε απόσταση.

Κοντινό πλάνο στην προαιρετική Digital Cockpit Pro του νέου VW Polo όπου διακρίνονται, μεταξύ άλλων, το ταχύμετρο και το σύστημα πλοήγησης.

Digital Cockpit

Σημαντικές πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο.

Σχεδίαση

Φώτα που εμπνέουν.

Ήδη, με την πρώτη ματιά, το νέο Polo προσελκύει τα βλέμματα με ένα πραγματικά ξεχωριστό χαρακτηριστικό του1: τους πρωτοποριακούς προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Η τεχνολογία Matrix καθιστά δυνατή τη συνεχόμενη οδήγηση με τη μεγάλη σκάλα φώτων, χωρίς να εμποδίζονται οι άλλοι οδηγοί.2 Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα προαιρετικά πίσω φώτα LED με δυναμικά φώτα φρένων και ενσωματωμένο δυναμικό φλας, το οποίο δείχνει την κατεύθυνση με κινούμενη ροή φωτός. 

1. Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του Polo Style.
2. Εντός των ορίων του συστήματος.

Ψηφιακή άνεση

Σημαντικές πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό1, προβάλλει τις συνήθεις ενδείξεις, όπως το ταχύμετρο και τον χιλιομετρητή, σε μία έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 8'' (20,32 cm). Στον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων Digital Cockpit Pro2, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ενδείξεις στη μεγέθους 10,25'' οθόνη (26,04 cm), σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε την απεικόνιση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού ή έναν συνδυασμό χάρτη πλοήγησης και ενδείξεων πολυμέσων. Και όλα αυτά με ελκυστικά γραφικά και κινούμενα γραφικά.

1 Περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του Polo, του Polo Life και του Polo Style.
2 Περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του Polo Life και του Polo Style.

IQ.DRIVE

Κρατά εσάς στη λωρίδα σας. Και τους άλλους σε απόσταση.

Αν επιλέξετε το IQ.DRIVE Travel Assist1, το νέο Polo διαθέτει τιμόνι με αναγνώριση επαφής των χεριών. Χάρη στην επιφάνεια υψηλής ευαισθησίας στην αφή, αναγνωρίζει αυτόνομα και ανά πάσα στιγμή αν «κρατάτε στα χέρια» σας το όχημα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το IQ.DRIVE Travel Assist εξασφαλίζει ιδιαίτερα άνετη οδήγηση, καθώς σας υποστηρίζει σε μονότονες και κουραστικές καταστάσεις οδήγησης2. Ιδίως στον αυτοκινητόδρομο και σε καλό επαρχιακό οδικό δίκτυο, το IQ.DRIVE Travel Assist μπορεί να διατηρεί σταθερή την πορεία στη λωρίδα κυκλοφορίας, την ταχύτητα, καθώς και την απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα2.

1 Μέρος του προαιρετικού πακέτου IQ.DRIVE.
2 Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά το αυτοκίνητο.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Polo:

Περισσότερα χαρακτηριστικά