Σε μία όχθη λίμνης, ένα λευκό Tiguan Allspace R-Line με φιμέ πίσω τζάμι και ενεργοποιημένα τα πίσω φώτα.

Νέο Tiguan Allspace

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 39.100 €
  • Ισχύς κινητήρα150-245 PS
  • Μέση Κατανάλωση5,7-8,9 l/100km
  • Χώρος αποσκευώνέως 1.755 lt

  Έτοιμο να δώσει νέα διάσταση στη ζωή σας!

  Με 7 θέσεις και δυνατότητα έλξης έως 2,5 τόνους, το νέο Tiguan Allspace δίνει στη ζωή σας νέες, πιο μεγάλες διαστάσεις. Πάντα έτοιμο, όπως εσείς, που έχετε τόσα πολλά να κάνετε κάθε μέρα!

  Το νέο Tiguan Allspace έχει πολλά Highlights. 
  Δείτε εδώ τρία με μία ματιά:

  Δύο παιδιά κάθονται στο εσωτερικό ενός Tiguan Allspace. Ένα κορίτσι στη δεύτερη σειρά καθισμάτων και ένα αγόρι στην τρίτη σειρά.

  Ευρύχωρο εσωτερικό

  Τα πάντα στη διάθεσή σας.

  Ένα κόκκινο Tiguan Allspace με τρέιλερ μεταφοράς αλόγων βρίσκεται σε μια φάρμα με άλογα.

  Δυνατότητα έλξης και κοτσαδόρος

  Υψηλή δυνατότητα μεταφοράς.

  Ένας άνδρας στηρίζεται στο μπροστινό καπό ενός λευκού Tiguan Allspace R-Line. Οι προβολείς LED matrix είναι ενεργοποιημένοι. Το ίδιο και η λωρίδα φωτός.

  Προβολείς IQ.LIGHT LED matrix

  Δυναμικός φωτισμός, χωρίς να τυφλώνει.

  Σχεδίαση

  Σχεδίαση που ξεχωρίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!

  Το νέο Tiguan Allspace αποπνέει κομψότητα! Το μπροστινό μέρος του εντυπωσιάζει με την ελκυστική μάσκα και την κομψή φωτιστική υπογραφή. Κάθε μία από τις διαθέσιμες ζάντες αλουμινίου υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα του, ενώ τα πίσω φώτα LED αναδεικνύουν το δυναμικό πίσω μέρος του. Η συνολική εντύπωση που δίνει το νέο Tiguan Allspace επιβεβαιώνει τον έντονο SUV χαρακτήρα του, που το κάνει να φέρει με αυτοπεποίθηση στο πίσω του μέρος την επιγραφή του μοντέλου «Tiguan Allspace».

  Άνεση

  Τα πάντα στη διάθεσή σας!

  Θέλετε ψώνια στην πόλη το πρωί, παραλαβή των παιδιών από το σχολείο το μεσημέρι και μία βόλτα με φίλους στη θάλασσα το απόγευμα; Κανένα πρόβλημα! Το Tiguan Allspace είναι τόσο ευρύχωρο, που μπορείτε να απολαμβάνετε πολύ ελεύθερο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια είτε κάθεστε στα εμπρός είτε στα πίσω καθίσματα, ενώ ταυτόχρονα έχετε αρκετό χώρο διαθέσιμο για εσάς και τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Χάρη στα αναδιπλούμενα καθίσματα και στην τρίτη σειρά καθισμάτων, ο εσωτερικός χώρος πίσω από τα μπροστινά καθίσματα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την περίσταση. Επωφεληθείτε, για παράδειγμα, από την πλήρη χωρητικότητα των καθισμάτων για έως επτά επιβάτες, αναδιπλώστε όλα τα καθίσματα για να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο τον όγκο του χώρου αποσκευών ή σηκώστε μόνο ένα μέρος των καθισμάτων. Η επιλογή είναι δική σας, αφού η διαμόρφωση του χώρου του νέου Tiguan είναι τόσο ευέλικτη, όσο εσείς!

  1. Μέγιστο ύψος για τους επιβάτες στην τρίτη σειρά καθισμάτων: 1,60 μ