Volkswagen T-Cross

T-Cross.

Τώρα είσαι ελεύθερος. Τώρα είσαι T-Cross.

Τώρα είσαι ελεύθερος. Τώρα είσαι T-Cross.

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 20.550
Δόση
Από 169€/μήνα1
Ισχύς κινητήρα
95-150PS
Μέση Κατανάλωση
5,8-6,3l/100 km
Χώρος αποσκευών με συρόμενο εμπρός τον πίσω πάγκο
455lt
 T-Cross με 169€/μήνα

Τo Volkswagen T-Cross είναι τόσο ξεχωριστό όσο εσείς. Μοναδικά πολύπλευρο, για ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι περιορισμοί και εξαιρετικά ικανό για την απαιτητική καθημερινότητα σας.

Αποκτήστε το T-Cross, με το πρόγραμμα Volkswagen More for you, με:

  • 169€ / μήνα 1
  • 4 χρόνια εγγύηση και service
  • 6 μήνες ασφάλιση
 Volkswagen Tiguan
1. Aφορά στο T-Cross 1.0 TSI 95 PS 20.550€, προκ/λή 31%, επιτ. 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 7,3%) για 48 μήνες, δόση 169€/μήνα πλην τελευταίας 11.164€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης, υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α). Με 4 χρόνια εγγύηση & service και 6 μήνες ασφάλιση.

Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: T-Cross με IQ.Drive.

Volkswagen T-Cross

Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά την ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist) ή σε καταστάσεις διατήρησης απόστασης ασφαλείας από προπορευόμενο όχημα ("ACC") και βοηθούν σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας ("Blind Spot Monitor" με "Rear Traffic Alert").

Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

Το T-Cross με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο T-Cross:

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Το T-Cross εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά σχεδίασης και άνεσης που διαθέτει.

VW T-Cross on stands on street in town, partly shaded, in the foreground goes a man

Προαιρετικά πακέτα σχεδίασης.

Προσωπική έκφραση με χρώμα.

View of folded rear seats of the VW T-Cross

Εμπρός καθίσματα.

Προτεραιότητα στην άνεση και στην ευελιξία.

Woman sits relaxed in the driver's seat, the driver's door is open, the passenger seat, on which the tip of a surfboard lies, folded down.

Χώρος επιβατών.

Προσαρμόζεται εύκολα στις επιθυμίες σας.

Άνεση.

Περισσότερος χώρος. Περισσότερες δυνατότητες. Περισσότερη διασκέδαση.

Το εσωτερικό του T-Cross μεταδίδει λόγω της υπερυψωμένης θέσης καθισμάτων ένα ευχάριστο αίσθημα ελευθερίας ενώ προσαρμόζεται ευέλικτα σε κάθε σας ανάγκη. Προσφέρει άφθονο χώρο για επιβάτες, αποσκευές και για όλες τις αυθόρμητες εξορμήσεις σας.

Ο συρόμενος και αναδιπλούμενος πίσω πάγκος καθισμάτων εξασφαλίζει αν θέλετε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και αυξάνει τον όγκο του χώρου αποσκευών έως 455 λίτρα* ενώ φτάνει έως 1.281 λίτρα, όταν είναι αναδιπλωμένος. Η διαμόρφωση χώρου ολοκληρώνεται μέσω πολλών πρακτικών και έξυπνων θηκών αποθήκευσης.

* περιλαμβάνει και ρεζέρβα

Πακέτα σχεδίασης.

Προσωπική έκφραση με χρώμα.

Το προαιρετικό πακέτο σχεδίασης "Dark Denim" κάνει το T-Cross να μαγνητίζει τα βλέματα:

  • Ζάντες αλουμινίου "Koeln" διαστάσεων  7J x 18  σε χρώμα μαύρο
  • Επένδυση καθισμάτων σε ύφασμα "Diag"
  • Διακοσμητικές επενδύσεις "Dark Denim" στο ταμπλό
  • Εξωτερικό κάλυμμα καθρέπτη σε χρώμα αντίθεσης
  • Οσφυϊκή υποστήριξη στα εμπρός καθίσματα
  • Σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ        

Ακόμη περισσότερα για το T-Cross:

Διακρίνεται για τη σχεδίαση Crossover,  τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης και τις μοντέρνες λειτουργίες. Ανακαλύψτε πόσο πολύπλευρο είναι το T-Cross.

Περισσότερα χαρακτηριστικά