2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Το Touareg.

Έτοιμο για τα πάντα. Το Touareg.

Το Touareg είναι έτοιμο. Έτοιμο για οτιδήποτε αντιμετωπίζει στον δρόμο και για πολλά ακόμη. Βρίσκει διαδρομές που έχουν από καιρό ξεχαστεί και συνεχίζει να ανοίγει δρόμους εκεί που όλοι οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει προ πολλού την προσπάθεια.

Από

Από

Εξοπλισμός και σχεδίαση.

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας Touareg. Θα εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών.

Infotainment.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το Touareg σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Υποβοήθηση οδηγού.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του Touareg αυξάνουν την οδηγική άνεση και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κρίσιμες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αποφεύγετε.

Απόδοση.

Οι κινητήρες του Touareg είναι ιδανικοί για εκείνους που αναζητούν την ισορροπία μεταξύ των υψηλών επιδόσεων και της χαμηλής κατανάλωσης.

Άνεση.

Νιώστε άνετα μέσα στο Touareg σας. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός, η οδηγική άνεση και πολλά πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μία απολαυστική και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία κάθε μέρα.

Επόμενα βήματα.