Ένα Volkswagen Touareg μπροστά από ένα σπίτι με αυλή. Ένας άνδρας στέκεται έξω από την πλευρά του οδηγού και μία γυναίκα πιο πίσω πλησιάζει.

Touareg

Μία νέα γενιά SUV.

Μία νέα γενιά SUV.

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 95.300 €
  • Ισχύς κινητήρα286 PS
  • Μέση Κατανάλωση8,3 l/100 km
  • Χώρος αποσκευών810 lt

  Το Cockpit σάς δείχνει το δρόμο και εσείς ακολουθείτε τη διαδρομή.

  Το Touareg φέρνει νέο αέρα οδήγησης στους δρόμους. Καινοτομίες όπως η ηλεκτρομηχανική σταθεροποίηση πλευρικής κλίσης οχήματος, οι προβολείς LED-Matrix ή το Innovision Cockpit αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία σε αυτό το SUV.

  Στο δρόμο για την απόλυτα άνετη, ασφαλή και αυτόνομη οδήγηση: Touareg με IQ.Drive.

  Ένα Volkswagen Touareg κινείται δυναμικά σε δρόμο με πολλή κίνηση.

  Η Volkswagen πρωτοπόρος στην εξέλιξη και την καινοτομία, εισάγει τις τεχνολογίες IQ.DRIVE προκειμένου όλα τα μοντέλα της να εξοπλίζονται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που θα επιτρέψουν στο μέλλον την πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

  Οι τεχνολογίες IQ.DRIVE περιλαμβάνουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται σήμερα για άνετη οδήγηση, στάθμευση και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες που αναπτύσσει η Volkswagen προκειμένου να είναι δυνατή στο μέλλον η πλήρως αυτόνομη οδήγηση. Ήδη, τα συστήματα της οικογένειας IQ.DRIVE υποστηρίζουν τον οδηγό σε καθημερινές καταστάσεις, για παράδειγμα κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης ή σε διασταυρώσεις με κακή ορατότητα ("Intersection Assist") και προειδοποιούν έγκαιρα για επικείμενους κινδύνους στο σκοτάδι ("Night Vision").

  Στον μέλλον, τα οχήματα της Volkswagen θα αναζητούν θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ χωρίς τη βοήθεια του οδηγού ή ακόμη θα κινούνται αυτόνομα στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι το Volkswagen του μέλλοντος επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει αυτόνομα με ασφάλεια, δηλαδή αντιδρά με “νοημοσύνη”.

  Το Touareg με τεχνολογίες IQ.DRIVE εντυπωσιάζει με τα επίπεδα άνεσης και τις τεχνολογίες ασφαλείας και ημιαυτόνομης οδήγησης. 

  Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες IQ.Drive στο Touareg:

  Περισσότερα Χαρακτηριστικά

  Το Touareg εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά σχεδίασης και την πλούσια τεχνολογία που διαθέτει.

  Εικόνα στο Innovision Cockpitt στο Volkswagen Touareg

  Innovision Cockpit.

  Ένα κέντρο ελέγχου χωρίς διακόπτες.

  Ενεργητική ρύθμιση πλευρικής κλίσης οχήματος.

  Για ακρίβεια διεύθυνσης και σταθερότητα στις στροφές.

  Εξωτερική σχεδίαση.

  Μορφή: ολοκληρωμένη.