• ΤιμήΑπό 30.370 € + ΦΠΑ
  • Εργοστασιακή Εγγύηση5 χρόνια ή 100.000 χλμ.
  • Μέση κατανάλωσηΑπό 5,9 lt/100km
  • Όγκος φόρτωσηςΈως 6,7 m³
Volkswagen LeasePro

Transporter με 384€/μήνα1

Volkswagen LeasePro

Transporter με 384€/μήνα1

Ένα λευκό Transporter σταθμευμένο έξω από ένα κτήριο. Φαίνεται η εμπρός όψη του.
Εύκολα και άμεσα με τη νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) Volkswagen LeasePro. Με ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.

Μεταφέρει τα πάντα στον δρόμο

Πριν από 70 χρόνια αποτέλεσε τη λύση για τις ανάγκες μεταφοράς. Σήμερα το Transporter  είναι πιο αποδοτικό από ποτέ. Με μεγάλο ύψος χώρου φόρτωσης, άφθονο χώρο και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταφέρει εσάς, την ομάδα και τα υλικά σας κάθε μέρα με ασφάλεια στη δουλειά.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό

Μείνετε ξεκούραστοι τις δύσκολες ημέρες

Κάθε μέρα μεταφέρετε μεγάλες ποσότητες υλικών και ολόκληρη την ομάδα σας σε διάφορους προορισμούς. Για αυτό το Transporter φροντίζει και για τη δική σας άνεση. Η εργονομική και άνετη θέση οδήγησης, το  ρυθμιζόμενο τιμόνι και ο αναδιαμορφωμένος πίνακας οργάνων προσφέρουν μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση. Χάρη στην εξαιρετική περιμετρική ορατότητα έχετε τα πάντα υπό έλεγχο ακόμα και όταν οδηγείτε στο κέντρο της πόλης ή σε πολυάσχολα εργοτάξια. Και όταν είναι σταθμευμένο, μεταμορφώνεται στη στιγμή στο κινητό σας γραφείο.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Ζητήστε μία προσφορά

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες για το Transporter από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen.