Ένας άνδρας με σχολική τσάντα και ένα μπουκέτο λουλουδιών στα χέρια του και ένα μικρό κορίτσι που στέκεται μπροστά από ένα VW Golf

Σύστημα φρένων Volkswagen

Ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με οτιδήποτε αφορά στο σύστημα φρένων του Volkswagen σας, για να φτάνετε στον προορισμό σας πάντα με ασφάλεια!

Έλεγχος του συστήματος φρένων

Το σύστημα φρένων του Volkswagen σας, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα του αυτοκινήτου για την ασφάλεια σας. Για να εξασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία του και η υψηλή απόδοσή του πρέπει να πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι όλων των σημείων του συστήματος φρένων καθώς και της στάθμης του υγρού φρένων.

 • Δύο γνήσιοι δίσκοι φρένων Volkswagen

  Σύστημα φρένων Volkswagen

  Το σύστημα φρένων μας (δίσκοι και τακάκια φρένων) είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Volkswagen σας. Πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την απαράμιλλη ποιότητα του κατασκευαστή που ξεπερνά ακόμη και τα απαιτητικά πρότυπα φρένων βάσει της νομοθεσίας ECE-R90 .

  Τα οφέλη σας

  • Μεγαλύτερη ασφάλεια:
   Χάρη στη μικρότερη δυνατή και ασφαλή απόσταση φρεναρίσματος.
  • Ιδανική προσαρμογή:
   Έχουν αναπτυχθεί για το Volkswagen σας και προσαρμοστεί στο βάρος, στις επιδόσεις και στη μέγιστη ταχύτητά του.
  • Μεγαλύτερη αντοχή:
   Έχει επιβεβαιωθεί σε πολύπλοκους πρακτικούς ελέγχους σε ευρεία ποικιλία συνθηκών και με έως 1.000 διαδοχικά φρεναρίσματα στον πάγκο δοκιμών.
  • Εγγύηση 2 ετών:
   Με την αντικατάσταση των δίσκων και των τακακιών στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen επωφελείστε από τη δωρεάν εγγύηση 2 ετών που τα συνοδεύουν.
  1.
  Αντικατάσταση τακακιών φρένων για επιβατικά οχήματα και τρέιλερ.
 • Τρία δοχεία γνήσιου υγρού φρένων της Volkswagen

  Υγρά φρένων Volkswagen

  Τα γνήσια υγρά φρένων, προσφέρουν τη μέγιστη προστασία και αντοχή μέχρι την επόμενη αλλαγή τους σύμφωνα με τις οδηγίες συντήρησης του οχήματος. Τα γνήσια υγρά φρένων αναπτύχθηκαν μαζί με το σύστημα φρένων Volkswagen, όχι μόνο τηρώντας τα θεσμοθετημένα πρότυπα αλλά θέτοντας νέο πρότυπο VW 501.14.

  Τα οφέλη σας

  • Κατάλληλα για τα εξαρτήματα του οχήματος:
   Δεν επηρεάζουν τα στεγανοποιητικά (ελαστικές τσιμούχες) και απορροφούν την υγρασία. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος διάβρωσης.
  • Εξαιρετική απόδοση σε ψυχρές συνθήκες:
   Ετοιμότητα λειτουργίας ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και -40 °C.