Ένα ζευγάρι έχει ξαπλώσει στον καναπέ και κοιτάζει τις υπηρεσίες Click@Service Volkswagen - Υπηρεσία MyServiceNow

MyServiceNow
Ραντεβού με ένα κλικ.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις & προκλήσεις της εποχής, δημιουργήσαμε την νέα υπηρεσία MyServiceNowΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου, για τον οnline προγραμματισμό του ραντεβού σας με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας. 

Μέσω της νέας εφαρμογής MyServiceNowΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου, απολαμβάνετε:

  • Ευκολία και ταχύτητα: Πλέον μπορείτε με ένα κλικ να κλείσετε ραντεβού για service του Volkswagen σας, όποια ημέρα και ώρα εσείς επιθυμείτε.
  • Διαφάνεια: Με την νέα εφαρμογή όχι μόνο κλείνετε το ραντεβού σας σε πραγματικό χρόνο, αλλά και ενημερώνεστε για το σχετικό κόστος των εργασιών/υπηρεσιών που έχετε επιλέξει.
MyServiceNow

Με μόλις 5 απλά βήματα μπορείτε και από σήμερα κιόλας να προγραμματίσετε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας:

  1. Εισάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας ή τον αριθμό πλαισίου, καθώς και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Volkswagen σας
  2. Επιλέγετε τον Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen της προτίμησής σας.
  3. Διαλέγετε το πακέτο εργασιών και υπηρεσιών που επιθυμείτε*
  4. Επιλέγετε τον Συμβούλου Service, την ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού, καθώς επίσης και τον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, εφόσον το επιθυμείτε.
  5. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Είστε έτοιμοι. Ο κωδικός του ραντεβού σας θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής σας και θα σας αποσταλεί η σχετική ενημέρωση μέσω email.

*Oι εργασίες που θα πρέπει να πραγματο­ποιηθούν στο αυτοκίνητό σας θα επιβεβαιωθούν από τον Σύμβουλο Service κατά την επίσκεψή σας στο συνεργείο και ως εκ τούτου δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις τιμών. Οι τιμές των πακέτων και των υπηρεσιών αφορούν σε προτεινόμενες τιμές λιανικής (περιλαμβάνονται το κόστος ανταλλακτικών, η εργασία και ο ΦΠΑ).

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.