Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen
Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen
Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen

Καλώς ορίσατε στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

 Τι είναι συνδεσιμότητα;

Με τις προσφορές συνδεσιμότητας της Volkswagen, η ψηφιοποίηση εισέρχεται στο Volkswagen σας και σας επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Με τη σύνδεση του οχήματός σας με το διαδίκτυο λαμβάνετε πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, υπενθύμιση για το επόμενο σέρβις, streaming και διαδικτυακό ραδιόφωνο ή γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση μιας βλάβης. 

Λάβετε υπόψη, ότι η διαθεσιμότητα και οι προϋποθέσεις επιμέρους λειτουργιών εξαρτώνται από την επιλεγμένη υπηρεσία. 

We Connect

Η επόμενη γενιά των κινητών online υπηρεσιών. Σε όλα τα συμβατά με την υπηρεσία We Connect οχήματα, όπως το νέο Golf, Passat, T-Roc Cabrio ή Arteon, είστε πάντα online, εφόσον το επιθυμείτε. Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, το όχημά σας Volkswagen μπορεί να συνδέεται από την αρχή στο διαδίκτυο.1

Car-Net

Με τις κινητές online υπηρεσίες του Car-Net φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό και είστε ενημερωμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, ελεύθεροι χώροι στάθμευσης και τιμές πρατηρίων καυσίμων, όλα ενσωματωμένα στην πλοήγηση με Car-Net «Guide & Inform».
Το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο, με το Car-Net «Security & Service» μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε με άνεση τις πόρτες και τον χώρο αποσκευών μέσω της εφαρμογής We Connect.2

We Connect Go

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Volkswagen σας πρακτικές λειτουργίες συνδεσιμότητας, όμως δεν έχετε στο όχημά σας We Connect ή Car-Net; Κανένα πρόβλημα. Σε συνδυασμό με το DataPlug, η εφαρμογή «We Connect Go» σας δικτυώνει με μία κίνηση με το καινούργιο σας αυτοκίνητο ή με μοντέλο μετά το 2008 3. Αυτή είναι η συνδεσιμότητα Plug & Play από τη Volkswagen.

App-Connect

Επεκτείνετε τον πίνακα οργάνων - Η εφαρμογή App Connect μεταφέρει τις επιλεγμένες σας εφαρμογές από το smartphone στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink® - διαθέσιμες είναι και οι τρεις καινοτόμες τεχνολογίες και σας παρέχουν πρόσθετες χρήσιμες και ψυχαγωγικές λειτουργίες.4

Ποιες υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας;

Το Volkswagen σας είναι εξοπλισμένο με We Connect ή Car-Net; Ή μπορεί να αναβαθμιστεί με We Connect Go; Εδώ θα αποκτήσετε μια πρώτη μη δεσμευτική εικόνα για τις διαθέσιμες κινητές online υπηρεσίες στο όχημα της επιλογής σας.  

Τα επόμενα βήματά σας

Disclaimer by Volkswagen
1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να καταχωρήσει το όχημα στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου.Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
2.
Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη μιας ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG. Για να χρησιμοποιήσετε το συνολικό χρονικό διάστημα των υπηρεσιών, έχετε 90 ημέρες μετά την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση portal.volkswagen-we.com. Σε περίπτωση μεταγενέστερης εγγραφής μειώνεται η διάρκεια της δωρεάν περιόδου. Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του Car-Net «Guide & Inform» είναι δυνατή μόνο με τον προαιρετικό εξοπλισμό Discover Media και Discover Pro. Επίσης, χρειάζεστε μια κινητή τερματική συσκευή με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο (π.χ. smartphone), η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Εναλλακτικά, με την επιλογή διεπαφής τηλεφώνου «Business» σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κινητό τηλέφωνο με remote SIM Access Profile (rSAP) ή μια κάρτα SIM με επιλογή τηλεφώνου και δεδομένων. Επίσης, μια σύνδεση στο διαδίκτυο για τη συσκευή πλοήγησης, καθώς και ένα W-LAN Hotspot μπορεί να δημιουργηθεί στο όχημα με το προαιρετικό Car-Stick LTE, σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Media. Οι υπηρεσίες Car-Net διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Λόγω του όγκου δεδομένων που χρησιμοποιείται στα πλαίσια χρήσης των υπηρεσιών Car-Net, προτείνεται η σύναψη συμβολαίου πακέτου με πάγια χρέωση δεδομένων με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Car-Net εξαρτάται από τη χώρα. Οι υπηρεσίες αυτές διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Car-Net, ανατρέξτε στη διεύθυνση portal.volkswagen-we.com και σε έναν συνεργάτη Volkswagen. Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους κινητής τηλεφωνίας, ανατρέξτε στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
3.
Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών που περιγράφονται εξαρτάται και από το όχημα αλλά και από τον εξοπλισμό. Ελέγξτε τη συμβατότητα του οχήματός σας στη διεύθυνση connectgo.volkswagen-we.com. Για τη χρήση του We Connect Go χρειάζεστε το We Connect Go DataPlug, το οποίο είναι διαθέσιμο από τον έμπορο της Volkswagen.
4.
Μόνο σε συνδυασμό με τα ραδιόφωνα «Composition», «Composition Colour», «Composition Media» και «Ready 2 Discover» ή τα συστήματα πλοήγησης «Discover Media» και «Discover Pro». Στο App-Connect περιέχονται οι τεχνολογίες MirrorLink®, Apple CarPlay™ και Android Auto™. Λάβετε υπό αυτό το πλαίσιο επίσης υπόψη ότι κάποιες εφαρμογές δεν προσφέρονται για κάθε μία από αυτές τις τρεις τεχνολογίες και ότι η διαθεσιμότητα αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να είναι διαφορετική ανάλογα με τη χώρα. Πληροφορίες για τη συμβατότητα smartphone θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.apple.com/gr/ios/ios-12/, για το Apple CarPlay™, στη διεύθυνση https://www.android.com/intl/el_gr/auto/ για το Android Auto™ και στη διεύθυνση https://mirrorlink.com/ για το MirrorLink®.


Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.