Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen
Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen
Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen

Καλώς ορίσατε στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

 Τι είναι συνδεσιμότητα;

Με τις προσφορές συνδεσιμότητας της Volkswagen, η ψηφιοποίηση εισέρχεται στο Volkswagen σας και σας επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Με τη σύνδεση του οχήματός σας με το διαδίκτυο λαμβάνετε πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, υπενθύμιση για το επόμενο σέρβις, streaming και διαδικτυακό ραδιόφωνο ή γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση μιας βλάβης. 

Λάβετε υπόψη, ότι η διαθεσιμότητα και οι προϋποθέσεις επιμέρους λειτουργιών εξαρτώνται από την επιλεγμένη υπηρεσία. 

We Connect

Η επόμενη γενιά των κινητών online υπηρεσιών. Σε όλα τα συμβατά με την υπηρεσία We Connect οχήματα, όπως το νέο Golf, Passat, T-Roc Cabrio ή Arteon, είστε πάντα online, εφόσον το επιθυμείτε. Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, το όχημά σας Volkswagen μπορεί να συνδέεται από την αρχή στο διαδίκτυο.

Car-Net

Με τις κινητές online υπηρεσίες του Car-Net φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό και είστε ενημερωμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, ελεύθεροι χώροι στάθμευσης και τιμές πρατηρίων καυσίμων, όλα ενσωματωμένα στην πλοήγηση με Car-Net «Guide & Inform».
Το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο, με το Car-Net «Security & Service» μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε με άνεση τις πόρτες και τον χώρο αποσκευών μέσω της εφαρμογής We Connect.

We Connect Go

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Volkswagen σας πρακτικές λειτουργίες συνδεσιμότητας, όμως δεν έχετε στο όχημά σας We Connect ή Car-Net; Κανένα πρόβλημα. Σε συνδυασμό με το DataPlug, η εφαρμογή «We Connect Go» σας δικτυώνει με μία κίνηση με το καινούργιο σας αυτοκίνητο ή με μοντέλο μετά το 2008 . Αυτή είναι η συνδεσιμότητα Plug & Play από τη Volkswagen.

App-Connect

Επεκτείνετε τον πίνακα οργάνων - Η εφαρμογή App Connect μεταφέρει τις επιλεγμένες σας εφαρμογές από το smartphone στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink® - διαθέσιμες είναι και οι τρεις καινοτόμες τεχνολογίες και σας παρέχουν πρόσθετες χρήσιμες και ψυχαγωγικές λειτουργίες.

Ποιες υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας;

Το Volkswagen σας είναι εξοπλισμένο με We Connect ή Car-Net; Ή μπορεί να αναβαθμιστεί με We Connect Go; Εδώ θα αποκτήσετε μια πρώτη μη δεσμευτική εικόνα για τις διαθέσιμες κινητές online υπηρεσίες στο όχημα της επιλογής σας.  

Τα επόμενα βήματά σας

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.