Υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen
1

Καλώς ορίσατε στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας από τη Volkswagen

2.
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: μεικτός κύκλος 1,3-1,2. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 15,8-14,9. Εκπομπές CO₂ σε g/km: μεικτός κύκλος 30-26. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

 Τι είναι συνδεσιμότητα;

Με τις προσφορές συνδεσιμότητας της Volkswagen, η ψηφιοποίηση εισέρχεται στο Volkswagen σας και σας επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Με τη σύνδεση του αυτοκινήτου σας με το διαδίκτυο λαμβάνετε πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, υπενθύμιση για το επόμενο σέρβις, streaming και διαδικτυακό ραδιόφωνο ή γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση μιας βλάβης. 

Λάβετε υπόψη, ότι η διαθεσιμότητα και οι προϋποθέσεις επιμέρους λειτουργιών εξαρτώνται από την επιλεγμένη υπηρεσία. 

We Connect - Golf

We Connect

Η επόμενη γενιά των κινητών online υπηρεσιών. Όλα τα συμβατά με το We Connect 3 οχήματα, όπως το Golf, το Passat, το T‑Roc Cabrio καθώς και πολλά άλλα καινούργια οχήματα Volkswagen από το Model Year 2021, μπορούν να συνδεθούν online. Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, το Volkswagen σας μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο από την πρώτη στιγμή.

Μια γυναίκα κάθεται και παρακολουθεί το smartphone. Από το παράθυρο φαίνεται το πίσω μέρος ενός οχήματος VW ID.5 γκρι χρώματος

We Connect για το ID. σας 

Το We Connect για μοντέλα ID.4 σάς συνδέει με το όχημά σας. Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, το ID. σας μπορεί να συνδεθεί online από την πρώτη στιγμή και νασας προσφέρει ψυχαγωγία, online πληροφορίες κυκλοφορίας, απομακρυσμένες λειτουργίες και πολλά άλλα. 

Car-Net

Car-Net

Με τις κινητές online υπηρεσίες του Car-Net φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό και είστε ενημερωμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, ελεύθεροι χώροι στάθμευσης και τιμές πρατηρίων καυσίμων, όλα ενσωματωμένα στην πλοήγηση με Car-Net «Guide & Inform».
Το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο, με το Car-Net «Security & Service» μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε με άνεση τις πόρτες και τον χώρο αποσκευών μέσω της εφαρμογής We Connect.5

--:--

We Connect Go

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Volkswagen σας πρακτικές λειτουργίες συνδεσιμότητας, όμως δεν έχετε στο αυτοκίνητό σας We Connect ή Car-Net; Κανένα πρόβλημα. Σε συνδυασμό με το DataPlug, η εφαρμογή «We Connect Go» σας δικτυώνει με μία κίνηση με το καινούργιο σας αυτοκίνητο ή με μοντέλο μετά το 2008 6. Αυτή είναι η συνδεσιμότητα Plug & Play από τη Volkswagen.

--:--

App-Connect

Επεκτείνετε τον πίνακα οργάνων σας - Η εφαρμογή App Connect μεταφέρει τις επιλεγμένες σας εφαρμογές από το smartphone στην οθόνη αφής του συστήματος Infotainment: Apple CarPlay, Android Auto της Google και MirrorLink. Έχετε στη διάθεσή σας και τις τρεις καινοτόμες τεχνολογίες, που σας παρέχουν πρόσθετες χρήσιμες και ψυχαγωγικές λειτουργίες. 7

Ποιες υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας;

Διαθέτει το μοντέλο σας Volkswagen We Connect ή Car-Net; Ή μπορεί να αναβαθμιστεί με την υπηρεσία We Connect Go; Ανατρέξτε σε αυτό το σημείο για μια μη δεσμευτική πρώτη εικόνα των διαθέσιμων κινητών online υπηρεσιών στο μοντέλο οχήματος της επιλογής σας.