Ενεργοποίηση Car-Net

Εδώ θα μάθετε πως να ενεργοποιήσετε τις κινητές online υπηρεσίες σας μέσω της εφαρμογής We Connect. Άλλες δυνατότητες είναι η ενεργοποίηση μέσω του συστήματος Infotainment στο Volkswagen σας ή μέσω της διαδικτυακής πύλης We Connect.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Έτσι θα ενεργοποιήσετε το Car-Net

Ενεργοποίηση Car-Net μέσω της εφαρμογής We Connect

Ενεργοποίηση με την εφαρμογή We Connect

Ενεργοποιήστε τις κινητές online υπηρεσίες της Volkswagen πολύ εύκολα με τη βοήθεια του smartphone σας: Με την εφαρμογή We Connect δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα έναν λογαριασμό χρήστη και φέρνετε τις κινητές online υπηρεσίες στο όχημά σας.

Σε αυτές τις γραπτές οδηγίες σας δείχνουμε τα επιμέρους βήματα που απαιτούνται για αυτόν τον σκοπό.

Ενεργοποιήστε το Car-Net μέσω του συστήματος Infotainment στο Volkswagen σας.

Ενεργοποίηση μέσω του συστήματος Infotainment

Διαθέτει το Volkswagen σας το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Guide & Inform»; Τότε μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις online υπηρεσίες μας γρήγορα και εύκολα στο σταθμευμένο όχημα μέσω του συστήματος Infotainment. Σε αυτές τις γραπτές οδηγίες σας καθοδηγούμε μέσα από τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Ενεργοποίηση Car-Net μέσω της διαδικτυακής πύλης.

Ενεργοποίηση μέσω της διαδικτυακής πύλης

Θέλετε να ρυθμίσετε το Car-Net από το σπίτι σας; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή του σπιτιού σας ή το tablet σας και αποκτήστε πρόσβαση στον ποικιλόμορφο κόσμο των υπηρεσιών Car-Net.

Δημιουργία μιας σύνδεσης στο διαδίκτυο

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα των κινητών online υπηρεσιών χρειάζεστε εκτός από μια ενεργή άδεια χρήσης Car-Net και μια σύνδεση στο διαδίκτυο στο όχημά σας. Για τον σκοπό αυτό έχετε στη διάθεσή σας διάφορες δυνατότητες, ανάλογα με τον εξοπλισμό. Το βίντεο σας τις παρουσιάζει και σας καθοδηγεί μέσα από τα μεμονωμένα βήματα.

Σε περίπτωση που θέλετε να τις διαβάσετε ξανά, μπορείτε να κατεβάσετε στη συνέχεια τις γραπτές οδηγίες.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.