Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX σε εμπρός πλαϊνή λήψη σε ένα σύγχρονο γκαράζ. Ένας άνδρας περπατάει μπροστά του.
2
1.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 19,2-16,9. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC.

Upgrades για το ID. σας

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Προσφέρετε στο ID. σας νέες δυνατότητες

Είτε πρόκειται για την πλοήγηση, το σύστημα υποβοήθησης ή τον έξυπνο κλιματισμό, ως πελάτης We Connect3 μπορείτε να προσθέτετε στο ID. σας νέες λειτουργίες εύκολα, ακόμη και μετά την αγορά, εφόσον διαθέτει εργοστασιακό ID. Software 3.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση.4

Με άνεση από το αυτοκίνητό σας και χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στο συνεργείο, μπορείτε να αποκτάτε νέες λειτουργίες απευθείας από το όχημά σας ή από το We Connect Webshop.

  • Απόκτηση λειτουργιών οχήματος ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Ενεργοποίηση Upgrades χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο, απευθείας στο μοντέλο σας ID.
  • Αύξηση της αξίας του οχήματος σας χάρη στις νέες λειτουργίες
--:--

Ανάλογα με τον εξοπλισμό, διατίθενται τα ακόλουθα Upgrades για το ID. σας:

Δεν διαθέτετε σύστημα πλοήγησης; Κανένα πρόβλημα!

Ενεργοποιήστε εύκολα εκ των υστέρων τη διαισθητική λειτουργία πλοήγησης, με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες κυκλοφορίας και σημεία ενδιαφέροντος (POIs), στο σύστημα Infotainment "Ready 2 Discover" ή "Ready 2 Discover Max".

Με τον σχεδιαστή διαδρομής ηλεκτρικών οχημάτων του συστήματος πλοήγησης μπορείτε να προγραμματίζετε στάσεις για φόρτιση κατά μήκος της διαδρομής. Επίσης, σε συνδυασμό με τις online υπηρεσίες του We Connect Plus3, λαμβάνετε τακτικά ενημερώσεις χαρτών και πληροφορίες κυκλοφορίας σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Διάρκεια ισχύος

Ανακαλύψτε και εσείς πόσο εύκολο είναι να αναβαθμίσετε το ID. σας. Ως βασικός χρήστης We Connect, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το κατάλληλο Upgrade. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε εσάς και σε όλους τους οδηγούς για όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Διαδικασία ενεργοποίησης των Upgrades για το ID. σας.

Έκδοση λογισμικού και εγγραφή

Για να αποκτήσετε Upgrades4, το ID. σας πρέπει να διαθέτει εργοστασιακό Software 3.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς και να πληροί τις τεχνικές προϋποθέσεις για την εκάστοτε λειτουργία. Εάν έχετε εγγραφεί στο We Connect3 και έχετε ολοκληρώσει την επαλήθευσή σας στο όχημα ως βασικός χρήστης, μπορείτε να ξεκινήσετε.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν

Σημείωση από Volkswagen

2.
Οι αναγραφόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τις νομικά προβλεπόμενες διαδικασίες μέτρησης. Την 1η Ιανουαρίου 2022, η διαδικασία NEDC αντικαταστάθηκε πλήρως από τη διαδικασία WLTP. Συνεπώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές NEDC για οχήματα με νέα έγκριση τύπου μετά την ημερομηνία αυτή.Οι πληροφορίες δεν αφορούν σε συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Τυχόν πρόσθετος εξοπλισμός και αξεσουάρ (προσαρτώμενα εξαρτήματα, τύπος ελαστικών κ.λπ.) ενδέχεται να τροποποιήσουν σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως π.χ. το βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική, και, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, όπως και τη συμπεριφορά οδήγησης, να επηρεάσουν αρνητικά την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές απόδοσης ενός οχήματος.Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που έχουν μετρηθεί με τη διαδικασία WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο υψηλές από τις μετρήσεις του κύκλου NEDC. Έτσι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται να υπάρχουν σχετικές τροποποιήσεις στη φορολόγηση οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.volkswagen.gr/el/wltp.html. .Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων, ανατρέξτε στο "Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καινούργιων επιβατικών οχημάτων", το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dat.de/co2.
3.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus για την οικογένεια ID. χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία We Connect / We Connect Plus. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect / We Connect Plus με την Volkswagen AG. Η σύμβαση για την υπηρεσία We Connect για την οικογένεια ID. δεν περιορίζεται στα τρία έτη. Η υπηρεσία We Connect Plus περιορίζεται αρχικά σε τρία έτη και μπορεί να επεκταθεί με χρέωση. Μετά την παράδοση του οχήματος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες για να καταχωρήσετε το όχημα στη διεύθυνση myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής We Connect ID. (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store) και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του We Connect Plus για τη συμφωνημένη δωρεάν διάρκεια ισχύος. Σε περίπτωση καθυστέρησης της εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου ισχύος. Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του We Connect / We Connect Plus είναι δυνατός μόνο μέσω της εφαρμογής We Connect ID. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.connect.volkswagen-we.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τις επίκαιρους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID.
4.
Για την απόκτηση Upgrades απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, έγκυρη σύμβαση We Connect και η επαλήθευσή σας ως βασικός χρήστης, δηλαδή η σύνδεση του λογαριασμού χρήστη σας με το συγκεκριμένο όχημα. Πέραν τούτου, το όχημά σας πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες για το εκάστοτε Upgrade τεχνικές λειτουργίες, καθώς και το αντίστοιχο υλικό και λογισμικό. Η διαθεσιμότητα των Upgrades εξαρτάται, επίσης, από το χρονικό μοντέλο και την ημερομηνία παραγωγής. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να εμφανίζουν τα διαθέσιμα για το εκάστοτε όχημα Upgrades στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect Webshop στη διεύθυνση shop.volkswagen-we.com. Τα προϊόντα με χρέωση μπορούν να αποκτηθούν τόσο από το In-Car Shop όσο και από το We Connect Webshop με τους τρέχοντες εμφανιζόμενους και διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες από έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen σε περίπτωση ερωτήσεων σχετικά με τα Upgrades και τη διαθεσιμότητά τους. Τα αποκτημένα και ενεργοποιημένα Upgrades συνδέονται με το όχημα για τη χρονική διάρκεια ενεργοποίησης, μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλους τους οδηγούς και δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους σε άλλα οχήματα.