Ένα κόκκινο VW ID.5 GTX σε εμπρός πλαϊνή λήψη σε ένα σύγχρονο γκαράζ. Ένας άνδρας περπατάει μπροστά του.
1,2
1.
ID.5 GTX: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 16,4.. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Upgrades για το ID. σας

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Προσφέρετε στο ID. σας νέες δυνατότητες

Είτε πρόκειται για την πλοήγηση, το σύστημα υποβοήθησης ή τον έξυπνο κλιματισμό, ως πελάτης VW Connect ή We Connect3 μπορείτε να προσθέτετε στο ID. σας εύκολα νέες λειτουργίες ακόμη και μετά την αγορά, εφόσον διαθέτει εργοστασιακό ID. Software 3.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση.4

Με άνεση από το αυτοκίνητό σας και χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στο συνεργείο, μπορείτε να αποκτάτε νέες λειτουργίες απευθείας από το ID. σας ή από το Volkswagen Connect ShopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου.

  • Δωρεάν δοκιμή νέων λειτουργιών
  • Απόκτηση λειτουργιών οχήματος με ευελιξία και ανάλογα με τις ανάγκες σας, χωρίς αυτόματη ανανέωση σύμβασης
  • Ενεργοποίηση Upgrades χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο, απευθείας στο ID. σας 
  • Αύξηση της αξίας του ID. σας χάρη στις νέες λειτουργίες
--:--

Ανάλογα με τον εξοπλισμό, διατίθενται τα ακόλουθα Upgrades για το ID. σας:

Δεν διαθέτετε σύστημα πλοήγησης; Κανένα πρόβλημα!

Ενεργοποιήστε εύκολα εκ των υστέρων τη διαισθητική λειτουργία πλοήγησης με επίκαιρες πληροφορίες για την κυκλοφορία και σημεία ενδιαφέροντος για το σύστημα Infotainment "Ready 2 Discover" ή "Ready 2 Discover Max".

Με τον Σχεδιαστή Διαδρομής ηλεκτρικών οχημάτων της πλοήγησης μπορείτε να προγραμματίζετε στάσεις για φόρτιση κατά μήκος της διαδρομής. Επίσης, σε συνδυασμό με τις online υπηρεσίες του VW Connect Plus ή του We Connect Plus3, λαμβάνετε τακτικά ενημερώσεις χαρτών και πληροφορίες για την κυκλοφορία σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Τιμή: εφάπαξ 935,00 €

Διάρκειες ισχύος και επιλογές

Ανακαλύψτε μόνοι σας το πόσο εύκολο είναι να αναβαθμίσετε το ID. σας. Ως βασικός χρήστης VW Connect ή We Connect, έχετε στη διάθεσή σας μία φορά έναν δοκιμαστικό μήνα** για σχεδόν κάθε Upgrade. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε 3 διαφορετικές χρονικές διάρκειες ισχύος για όλα τα Upgrade

1 μήνας

Ευέλικτη χρήση Upgrades

Προσφέρετε στον εαυτό σας πρόσθετα επίπεδα άνεσης και αποφασίστε σε μηνιαία βάση ποια Upgrades σάς ταιριάζουν καλύτερα. Με διάρκεια ισχύος ενός μήνα, έχετε απόλυτη ευελιξία (χωρίς αυτόματη επέκταση).

1 έτος

Χρήση Upgrades για ένα έτος 

Δεν θέλετε να στερηθείτε σύντομα την πρόσθετη άνεση μιας νέας λειτουργίας οχήματος στο ID. όχημά σας; Σε αυτήν την περίπτωση, εξασφαλίστε τη χρήση για ένα ολόκληρο έτος (χωρίς αυτόματη επέκταση).

Αόριστη διάρκεια ισχύος

Αόριστη διάρκεια χρήσης Upgrades 

Με τα Upgrades αόριστης διάρκειας ισχύος διατηρείτε το ID. όχημά σας μόνιμα αναβαθμισμένο, καθώς οι λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους οδηγούς για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας.

Τιμές

Χρησιμοποιήστε λειτουργίες του οχήματος με ευέλικτο τρόπο και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χωρίς αυτόματη επέκταση σύμβασης στις μηνιαίες και ετήσιες διάρκειες ισχύος.

Σε μηνιαία βάση**

Σε ετήσια βάση

Αόριστη διάρκεια

Πλοήγηση

δεν διατίθεται προσωρινά

δεν διατίθεται προσωρινά

935,00 €*

Ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων "Light Assist"

5,00 €*

48,00 €*

189,00 €*

Σύστημα κλιματισμού "Air Care Climatronic"

7,50 €*

75,00 €*

299,00 €*

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος)

1,50 €*

15,00 €*

59,00 €*

Σε μηνιαία βάση**

δεν διατίθεται προσωρινά

Σε ετήσια βάση

δεν διατίθεται προσωρινά

Αόριστη διάρκεια

935,00 €*

*Τιμή για τη ελληνική αγορά, συμπερ. ΦΠΑ. Νομικά δεσμευτικές είναι οι τιμές που εμφανίζονται στο Volkswagen Connect ShopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου ή στο In-Car Shop κατά τη χρονική στιγμή της αγοράς. Οι τιμές μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με το όχημα και τον εξοπλισμό.

** ανά βασικό χρήστη και λειτουργία 

Διαδικασία ενεργοποίησης των Upgrades για το ID. σας.

Έκδοση λογισμικού και εγγραφή

Για να αποκτήσετε Upgrade4, το ID. σας πρέπει να διαθέτει εργοστασιακό Software 3.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς και να πληροί τις τεχνικές προϋποθέσεις για την εκάστοτε λειτουργία. Εάν έχετε εγγραφεί στο VW Connect ή στο We Connect3 και έχετε ολοκληρώσει την επαλήθευσή σας στο όχημα ως βασικός χρήστης, μπορείτε να ξεκινήσετε.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν