Η φόρτιση οχημάτων ID. 3 γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με την υπηρεσία We Charge
2,3

Ρεύμα παντού με την υπηρεσία We Charge

Με την υπηρεσία We Charge φορτίζετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας Volkswagen ακόμη πιο άνετα. Στην οικία με το δικτυωμένο Wallbox και καθ’ οδόν με πάνω από 200.000 δημόσια σημεία φόρτισης στην Ευρώπη. Απλά, με μία κάρτα. Τα πάντα σε μία εφαρμογή.

1.
Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km: 15,4-13,1 (μεικτός κύκλος), εκπομπές CO₂ σε g/km: 0. Ενεργειακή κλάση: A+

Με την υπηρεσία We Charge φορτίζετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας Volkswagen ακόμη πιο άνετα. Στην οικία με το δικτυωμένο Wallbox και καθ’ οδόν με πάνω από 200.000 δημόσια σημεία φόρτισης στην Ευρώπη. Απλά, με μία κάρτα. Τα πάντα σε μία εφαρμογή.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Η φόρτιση ενός Volkswagen δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πολύ λιγότερες έγνοιες. Ήδη με 0 € μηνιαίως, μέσω της εφαρμογής We Connect ID. και της υπηρεσίας We Charge μπορείτε να συνδέεστε παντού σε σταθμούς φόρτισης. Επίσης, προσφέρονται αποκλειστικά πλεονεκτήματα τιμής για τους κατόχους οχημάτων Volkswagen ID. Για να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο η υπηρεσία We Charge σάς διευκολύνει στη φόρτιση με ρεύμα, ανατρέξτε στο ψηφιακό εγχειρίδιο.

  • Αναζητήστε και χρησιμοποιήστε πάνω από 200.000 δημόσια σημεία φόρτισης
  • Φορτίστε το όχημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με μόνο ένα καλώδιο φόρτισης
  • Βρείτε το σωστό πρόγραμμα χρέωσης We Charge για κάθε ανάγκη
  • Αποκλειστικά πλεονεκτήματα τιμής για το δίκτυο ταχείας φόρτισης IONITY
  • Φορτίστε το όχημα απροβλημάτιστα στην οικία με έξυπνες λειτουργίες φόρτισης για το προσωπικό Wallbox σας
--:--

Λεπτομέρειες για το We Charge

Βρείτε εύκολα σταθμούς φόρτισης καθ’ οδόν με την υπηρεσία We Charge

Φόρτιση καθ’ οδόν

Η υπηρεσία We Charge σάς βοηθάει να βρίσκετε σταθμούς φόρτισης στην γύρω περιοχή, να σχεδιάζετε διαδρομές και, με μια κάρτα φόρτισης, καθιστά δυνατή τη φόρτιση σε πάνω από 200.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Περιλαμβάνονται, επίσης, τα σημεία ταχείας φόρτισης IONITY στους σημαντικότερους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα με την υπηρεσία We Charge. Πλήρης έλεγχος εξόδων. 

Πλέον διατηρείτε και στο σπίτι τον έλεγχο της διαδικασίας φόρτισης στο ID. Charger

Φόρτιση στην οικία

Με την υπηρεσία We Charge καθίσταται δυνατή η εύκολη φόρτιση σε ένα δικτυωμένο Wallbox, το ID. Charger Connect και το ID. Charger Pro. Με την εφαρμογή αποκτάτε μια συνοπτική εικόνα των διαδικασιών φόρτισής σας και τις ελέγχετε μέσω smartphone, ενώ χρησιμοποιείτε από κοινού το Wallbox σας με άλλους χρήστες ή επωφελείστε από τις έξυπνες λειτουργίες, όπως την απομακρυσμένη συντήρηση.4

Με την εφαρμογή We Connect ID. έχετε πάντα τον έλεγχο της υπηρεσίας We Charge

We Charge στην εφαρμογή We Connect ID. 

Οι λειτουργίες της υπηρεσίας We Charge είναι ενσωματωμένες στην εφαρμογή We Connect ID. Με την εφαρμογή αναζητάτε εύκολα δημόσιους σταθμούς φόρτισης και ελέγχετε τη διαθεσιμότητά τους 5 σε πραγματικό χρόνο. Για πλήρη διαφάνεια μπορείτε να έχετε μια συνοπτική εικόνα των διαδικασιών φόρτισής σας. Ακόμη και η διαχείριση των προγραμμάτων χρέωσής σας και της κάρτας φόρτισης εκτελείται πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού. Πώς σας φαίνεται; Μετάβαση στη λήψη της εφαρμογής.

Ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας:
τα προγράμματα χρέωσης We Charge

Η υπηρεσία We Charge σάς δικτυώνει από 0 € μηνιαίως με δημόσιους σταθμούς φόρτισης και προσφέρει αποκλειστικά πλεονεκτήματα τιμής για ιδιοκτήτες οχημάτων Volkswagen ID. Με τις υπηρεσίες We Charge Free, We Charge Go και We Charge Plus έχετε στη διάθεσή σας τρία προγράμματα χρέωσης φόρτισης προς επιλογή, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες – από περιστασιακούς χρήστες έως τακτικούς χρήστες.

6.
Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές περιλαμβάνουν τον νομικά προβλεπόμενο ΦΠΑ. Το δίκτυο IONITY δεν διατίθεται στην ελληνική επικράτεια.
7.
Τα εμφανιζόμενα προγράμματα χρέωσης φόρτισης καθώς και η κάρτα φόρτισης αποτελούν μια προσφορά της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Για τη σύναψη των προγραμμάτων χρέωσης απαιτείται ένα Volkswagen ID (VW-ID) και η εφαρμογή Volkswagen We Connect ID. Εφόσον δεν επιθυμείτε την προώθηση των στοιχείων VW-ID στην Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), μπορείτε να επιλέξετε μια εναλλακτική προσφορά χωρίς τις καλύτερες συνθήκες στη διεύθυνση www.elli.eco. Επίσης, οι κάρτες φόρτισης, καθώς και τα μοντέλα ID. Charger αποτελούν μια προσφορά της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
8.
Τα προγράμματα χρέωσης We Charge Go και We Charge Plus διατίθενται αποκλειστικά για μοντέλα Volkswagen ID.
9.
Δεν ισχύει το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης των 9,99€.
12.
Οι τιμές φόρτισης εκτός του δικτύου ταχυφόρτισης IONITY χρεώνονται από την Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) ανάλογα με τον πάροχο του εκάστοτε σταθμού φόρτισης βάσει των kWh, της περιόδου χρήσης ή οποιουδήποτε συνδυασμού. Ορισμένοι πάροχοι ενδέχεται να επιβάλλουν πρόσθετες χρεώσεις. Πριν από την έναρξη μιας διαδικασίας φόρτισης μπορείτε να ελέγχετε τις ισχύουσες τιμές ρεύματος φόρτισης ενός σταθμού φόρτισης από την εφαρμογή. Σε περίπτωση φόρτισης στο εξωτερικό ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετα έξοδα συναλλάγματος. Οι πρόσθετες χρεώσεις ανά διαδικασία φόρτισης καταργείται στα προγράμματα χρέωσης We Charge Go και We Charge Plus. Ακόμη δεν έχει
ενεργοποιηθεί η συνεργασία με δημόσιους σταθμούς φόρτισης στην Ελλάδα.
We Charge Free - Πληρώνετε μόνο για την ποσότητα φόρτισης

We Charge Free - Πληρώνετε μόνο για την ποσότητα φόρτισης

Για όσους φορτίζουν το όχημά τους στην οικία ή κατά τη διάρκεια της εργασίας και χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό Volkswagen τους συχνά για σύντομες διαδρομές, προτείνεται το We Charge Free: Φορτίστε το όχημά σας σε δημόσιους σταθμούς και κολόνες ταχείας φόρτισης IONITY γρήγορα και χωρίς μηνιαία πάγια έξοδα. Πιο εύκολα δεν γίνεται. 

We Charge Go - Για περιστασιακή φόρτιση καθ’ οδόν

We Charge Go - Για περιστασιακή φόρτιση καθ’ οδόν

Για παράδειγμα, μένετε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, φορτίζετε στην πόλη, διανύετε κατά κόρον σύντομες διαδρομές και επισκέπτεστε αραιά και που την οικογένειά σας σε άλλη πόλη; Τότε σας ταιριάζει το We Charge Go. Έτσι, σε περίπτωση που διαθέτετε ένα όχημα ID. με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, μπορείτε να το φορτίζετε χωρίς βασικό πάγιο σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα τιμής IONITY.

We Charge Plus - Για συχνές διαδικασίες φόρτισης και παρατεταμένες διαδρομές

Για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων ID. με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, που φορτίζουν το όχημα στην οικία ή καθ’ οδόν, προτείνεται το We Charge Plus. Με χαμηλό μηνιαίο βασικό πάγιο φορτίζετε καθ’ οδόν σε ελκυστικές τιμές στο δίκτυο ταχείας φόρτισης του συνεργάτη μας IONITY.

We Charge Plus - Για συχνές διαδικασίες φόρτισης και παρατεταμένες διαδρομές

Με λίγα βήματα στην κάρτα φόρτισης We Charge

Επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία We Charge; Πραγματοποιήστε λήψη της δωρεάν εφαρμογής We Connect ID. Συνδεθείτε στην εφαρμογή με το προσωπικό Volkswagen ID. Παραγγείλετε την κάρτα φόρτισης και επιλέξτε ένα πρόγραμμα χρέωσης We Charge. Το μόνο που απομένει είναι να ενεργοποιήσετε την κάρτας φόρτισης και να ξεκινήσετε τη φόρτιση. 

Μετάβαση στην κάρτα φόρτισης We Charge

Πλήρως δικτυωμένοι και στην οικία με το ID. Charger 

Χαλαρώστε ενώ φορτίζει το αυτοκίνητό σας: Με την υπηρεσία We Charge μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα το δικτυωμένο Wallbox εύκολα από τον καναπέ σας με την εφαρμογή.  

Εύκολος χειρισμός του ID. Charger Wallbox με την εφαρμογή We Connect ID.

ID. Charger: Μετατρέψτε το σπίτι σας σε σταθμό φόρτισης

Η ηλεκτροκίνηση είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε. Με το Wallbox ID. Charger σάς προσφέρουμε μια σύγχρονη λύση φόρτισης για την οικία σας. Πρακτικότητα: Η υπηρεσία We Charge σάς προσφέρει έξυπνες online υπηρεσίες για τα μοντέλα ID. Charger Connect και Pro. Διαμορφώστε, χειριστείτε απομακρυσμένα, προβάλλετε διαδικασίες φόρτισης και διαχειριστείτε την πρόσβαση στο ID. Charger εύκολα από την εφαρμογή. Σας κινήσαμε την περιέργεια;

Συχνές ερωτήσεις

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
wecharge-support@volkswagen.deOpens a mail link

Σημείωση από Volkswagen

2.
Τα προγράμματα χρέωσης φόρτισης, η κάρτα φόρτισης, καθώς και τα μοντέλα ID. Charger αποτελούν μια προσφορά της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). 
3.
Οι δηλωμένες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις μεθόδους μέτρησης που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν ήδη έγκριση τύπου με βάση την εναρμονισμένη μέθοδο ελέγχου για επιβατικά οχήματα και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), πρόκειται για μια ρεαλιστική μέθοδο ελέγχου για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, η μέθοδος WLTP θα αντικαταστήσει σταδιακά τον νέο ευρωπαϊκό κύκλο μέτρησης (NEDC). Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών CO₂ που μετρούνται με τη μέθοδο WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερες από τις αντίστοιχες με τη μέθοδο NEDC. Από 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται επομένως να υπάρξουν αντίστοιχες αλλαγές στη φορολόγηση των οχημάτων. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC θα βρείτε στη διεύθυνση www.volkswagen.de/wltp.
Προς το παρόν είναι ακόμη υποχρεωτικό να δημοσιεύονται οι τιμές NEDC. Εφόσον πρόκειται για καινούργια οχήματα, τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου βάσει WLTP, οι τιμές NEDC συνάγονται από τις τιμές WLTP. Η πρόσθετη αναφορά των τιμών WLTP είναι προαιρετική μέχρι να γίνει υποχρεωτική η χρήση τους. Εφόσον οι τιμές NEDC αναφέρονται σε μορφή διαστήματος τιμών, δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο, μοναδικό όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Χρησιμεύουν μόνο για λόγους σύγκρισης μεταξύ των διάφορων τύπων οχημάτων. Από στοιχεία πρόσθετου εξοπλισμού και αξεσουάρ (παρελκόμενα, διαστάσεις ελαστικών κτλ.) μπορούν να αλλάξουν σημαντικές παράμετροι του οχήματος, όπως π.χ. βάρος, αντίσταση κύλισης και αεροδυναμική, και να επηρεαστεί, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και με το προσωπικό στιλ οδήγησης, η κατανάλωση καυσίμου, η κατανάλωση ρεύματος, οι εκπομπές CO₂ και οι επιδόσεις ενός οχήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO₂ καινούργιων επιβατικών οχημάτων, μπορείτε να ανατρέξετε στον έγγραφο «Οδηγός κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ρεύματος καινούργιων επιβατικών οχημάτων», ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).
4.
Οι διαθεσιμότητα επιμέρους λειτουργιών εξαρτάται από τη χώρα και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. 
5.
Ακόμη και εάν η Volkswagen AG καταβάλει προσπάθειες να βελτιώνει συνεχώς τις πληροφορίες για την εκάστοτε κολόνα φόρτισης, η Volkswagen AG δεν φέρει καμία ευθύνη για τη λειτουργική κατάσταση μιας κολόνας φόρτισης ή για την ανεμπόδιστη πρόσβαση σε μια κολόνα φόρτισης.