Ένας άντρας και μια γυναίκα είναι ξαπλωμένοι σε έναν καναπέ και κοιτάζουν την οθόνη ενός smartphone

Προσωπική άνεση. Έτοιμο όταν είστε και εσείς.

Προσωπική άνεση. Έτοιμο όταν είστε και εσείς.

Πρέπει να πάτε στο γραφείο και έξω έχει κρύο; Ευτυχώς το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας είναι πλήρως φορτισμένο και στην επιθυμητή θερμοκρασία και σας περιμένει στο Wallbox ή στον σταθμό φόρτισης. Κατά την επιβίβαση ενεργοποιούνται οι προσωπικές σας ρυθμίσεις ανέσης στο όχημα. Με την εντολή «Γεια σου ID., οδήγησέ με στη δουλειά μου»., ξεκινά η πλοήγηση. Επίσης, αν το επιθυμείτε, το ID. σας θα έχει εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο λογισμικό κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσω μιας over-the-air ενημέρω­σης. Αυτό είναι ομαδική εργασία.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Εξατομίκευση στο ID. σας.

Το ID. σας σάς καλωσορίζει προσωπικά1: Η θέση καθίσματος, η ρύθμιση των καθρεφτών, ο φωτισμός, η επιθυμητή θερμοκρασία και η υποβοήθηση οδήγησης μπορούν να αποθηκευτούν στο προφίλ οδηγού σας και να ενεργοποιούνται στο αυτοκίνητό σας αφού συνδεθείτε μέσω του Volkswagen ID σας. Η ηλεκτροκίνηση έχει πολλές ανέσεις. 

Ένα VW ID.4 GTX κόκκινου χρώματος σε πλαϊνή λήψη με ανοιχτή πόρτα οδηγού. Μια γυναίκα κάθεται αναπαυτικά στη θέση οδηγού
2
2.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 19,3-17,2. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
Σύστημα Infotainment σε ένα VW ID.5 με πληροφορίες για ενημερώσεις σε μεγάλη οθόνη.
3,4
3.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Ενημερώσεις Over-the-Air για το ID. σας. 

Με ενημερώσεις Οver-the-Αir, το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας παραμένει πάντα ενημερωμένο: Μέσω της κινητής σύνδεσης δεδομένων, το όχημα αποκτά ένα νέο πακέτο λογισμικού. Μετά την εγκατά­σταση του πακέτου, βελτιώνονται ο χειρισμός και τα επίπεδα ανέσεων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν νέες λειτουργίες. Όλα αυτά χωρίς επίσκεψη σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service.

Προγραμματισμός ωρών αναχώρησης. 

Η σωστή προετοιμασία καθιστά την ηλεκτροκίνηση ακόμη πιο άνετη. Έτσι, με την εφαρμογή We Connect ID. μπορείτε να ορίζετε ώρες αναχώρησης, κατά τις οποίες θα σας περιμένει το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας φορτισμένο και στη σωστή εσωτερική θερμοκρασία στον σταθμό φόρτισης. Μπορείτε, επίσης, να ορίζετε εξατομικευμένους χρόνους αναχώρησης για διαφορετικά σημεία φόρτισης και ημέρες εβδομάδας. Έτσι, το ID. σας ακολουθεί πλήρως το πρόγραμμά σας.

Ένα VW ID.5 GTX κόκκινου χρώματος στέκεται μπροστά από ένα σύγχρονο σπίτι και φορτίζει σε έναν ID. Charger. Ένας άντρας προσεγγίζει το αυτοκίνητο
5
5.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 19,2- 16,9. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
Πλευρική όψη ενός VW ID.4 GTX κόκκινου χρώματος μπροστά από ένα βουνό. Στο προσκήνιο, μια γυναίκα έχει το βλέμμα της στραμμένο προς το αυτοκίνητο

Κλιματισμός στο ID. σας.

Με την εφαρμογή We Connect ID. μπορείτε να ελέγχετε τον κλιματισμό στο ID. σας ρυθμίζοντας μια ευχάριστη θερμοκρασία πριν από την οδήγηση, είτε αυθόρμητα πριν από την αναχώρηση είτε αυτόματα στους συνηθισμένους χρόνους αναχώρησής σας. Έτσι, το όχημά σας θα είναι δροσερό το καλοκαίρι με την επιβίβασή σας. Αντιθέτως, τον χειμώνα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας θα σας επιφυλάσσει μια θερμή υποδοχή. Τέλος τα παγωμένα τζάμια. 

Online φωνητικός έλεγχος στο ID. σας

Εάν επιθυμείτε να ακούσετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν, να βρείτε σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή να επιλέξετε διαφορετική διαδρομή, απλά πείτε το, γιατί το ID. σας ακούει τις εντολές σας. Μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες Infotainment και οχήματος μέσω διαισθητικού φωνητικού ελέγχου6, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να μάθετε συγκεκριμένες φωνητικές εντολές. Ένα φιλικό «Γεια σου ID.» αρκεί και το ID. σας θα είναι έτοιμο για τις οδηγίες σας. 

Ο οδηγός χρησιμοποιεί τον φωνητικό χειρισμό σε ένα VW ID.3. Άποψη του εσωτερικού από τα πίσω καθίσματα προς το κόκπιτ
7
7.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 16,3-15,2. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για τα οχήματα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
Εσωτερικό ενός VW ID.5. Άποψη από πίσω προς τα μπροστινά καθίσματα, το τιμόνι και το ταμπλό
3,4
3.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Κλήση για πληροφορίες στο ID. σας 

Έχετε απορίες για τις online υπηρεσίες ή τη χρήση του οχήματος ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Στο ID. σας, οι απαντήσεις απέχουν μόλις ένα πάτημα κουμπιού. Με το πλήκτρο κλήσης για πληροφορίες1 συνδέεστε αυτόματα με την εξυπηρέτηση πελατών Volkswagen, ώστε να λάβετε γρήγορα πληροφορίες και βοήθεια.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει