Εσωτερικός χώρος ενός VW ID.4 GTX. Άποψη των μπροστινών καθισμάτων και του πίνακα οργάνων και χειριστηρίων. Μια γυναίκα κάθεται στο κάθισμα συνοδηγού κοιτώντας προς τα πίσω.
2,3

Ασταμάτητη ψυχαγωγία. Ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας στο ID. σας

1.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 19,3-17,2. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Ασταμάτητη ψυχαγωγία. Ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας στο ID. σας

Πηγαίνετε διακοπές με το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας; Με τη σύνδεση στο διαδίκτυο του ID. σας, δεν θα βαρεθείτε ποτέ ενώ ταξιδεύετε. Το διαδικτυακό ραδιόφωνο προσφέρει μια σχεδόν ανεξάντλητη επιλογή από παγκόσμιους ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcast, ενώ η Volkswagen φροντίζει για τον όγκο δεδομένων στα πλαίσια του We Connect Plus. Όποιος προτιμάει την πλοήγηση στο διαδίκτυο, μπορεί να χρησιμοποιεί το WLAN-Hotspot*. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας χωρίς να το καταλάβετε. 

*Απαιτείται προσωπικό πακέτο δεδομένων και tethering με ένα smartphone

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Διαδικτυακό ραδιόφωνο στο ID. σας

Με το διαδικτυακό ραδιόφωνο, το ID. σας σάς προσφέρει μεγάλο εύρος ραδιοφωνικών σταθμών. Και το καλύτερο; Η Volkswagen φροντίζει για τον όγκο δεδομένων στα πλαίσια του We Connect Plus. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε online τους αγαπημένους σας σταθμούς από μια συλλογή περίπου 40.000 διεθνών ραδιοφωνικών σταθμών ή να αναπαράγετε ένα ευρύ φάσμα podcast, τα οποία μπορείτε να βρείτε στη βάση δεδομένων μας με εύκολη λειτουργία αναζήτησης. 

Πλευρική όψη ενός VW ID.5 γκρι χρώματος στην αποβάθρα ενός λιμανιού. Στο προσκήνιο υπάρχει μια χαμογελαστή γυναίκα
4
4.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
Άποψη από ψηλά της πίσω πλαϊνής πλευράς ενός VW ID.4 μπλε χρώματος. Ένα άτομο με σπορ ντύσιμο στηρίζεται στο αυτοκίνητο και χειρίζεται ένα smartphone
5
5.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 19,3-16,4. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

WLAN-Hotspot στο ID. σας 

Οι συνεπιβάτες σας στο ID. σας μπορούν να είναι επίσης online: Με το ενσωματωμένο WLAN-Hotspot6, καθίσταται δυνατή η ταυτόχρονη πλοήγηση σε έως οχτώ συσκευές μέσω smartphone tethering.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Άμεση παροχή βοήθειας και προσωπική υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: Με την υπηρεσία We Connect βρίσκεστε σε καλά χέρια.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Σημείωση από Volkswagen

2.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus για την οικογένεια ID. χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία We Connect / We Connect Plus. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect / We Connect Plus με την Volkswagen AG. Η σύμβαση για την υπηρεσία We Connect για την οικογένεια ID. δεν περιορίζεται στα τρία έτη. Η υπηρεσία We Connect Plus περιορίζεται αρχικά σε τρία έτη και μπορεί να επεκταθεί με χρέωση. Μετά την παράδοση του οχήματος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες για να καταχωρήσετε το όχημα στη διεύθυνση myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής We Connect ID. (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store) και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του We Connect Plus για τη συμφωνημένη δωρεάν διάρκεια ισχύος. Σε περίπτωση καθυστέρησης της εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου ισχύος. Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του We Connect / We Connect Plus είναι δυνατός μόνο μέσω της εφαρμογής We Connect ID. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.connect.volkswagen-we.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τις επίκαιρους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID.
3.
Οι αναγραφόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τις νομικά προβλεπόμενες διαδικασίες μέτρησης. Την 1η Ιανουαρίου 2022, η διαδικασία NEDC αντικαταστάθηκε πλήρως από τη διαδικασία WLTP. Συνεπώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές NEDC για οχήματα με νέα έγκριση τύπου μετά την ημερομηνία αυτή.Οι πληροφορίες δεν αφορούν σε συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Τυχόν πρόσθετος εξοπλισμός και αξεσουάρ (προσαρτώμενα εξαρτήματα, τύπος ελαστικών κ.λπ.) ενδέχεται να τροποποιήσουν σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως π.χ. το βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική, και, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, όπως και τη συμπεριφορά οδήγησης, να επηρεάσουν αρνητικά την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές απόδοσης ενός οχήματος.Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που έχουν μετρηθεί με τη διαδικασία WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο υψηλές από τις μετρήσεις του κύκλου NEDC. Έτσι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται να υπάρχουν σχετικές τροποποιήσεις στη φορολόγηση οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.volkswagen.gr/el/wltp.html. .Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων, ανατρέξτε στο "Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καινούργιων επιβατικών οχημάτων", το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dat.de/co2.
6.
Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect / We Connect Plus καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για τη χρήση του «WLAN-Hotspot», ο βασικός χρήστης μπορεί να προμηθεύεται πακέτα δεδομένων με χρέωση από τον εξωτερικό συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom». Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και επιβάτες του οχήματος εντός της περιοχής κάλυψης δικτύου σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «WLAN-Hotspot» μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, η αντίστοιχη λειτουργία διατίθεται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας και εσάς και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).