Δικτύωση του ID. σας με το We Connect Start
2

We Connect Start
Σας δικτυώνει, σας υποστηρίζει, σας καθοδηγεί πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας

1.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 16,3-15,2. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για τα οχήματα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Η έξυπνη σύνδεση με το όχημα σας Volkswagen ID. 

Χρησιμοποιείτε ένα μοντέλο της οικογένειας ID.; Εάν ναι, δεν οδηγείτε μόνο πλήρως ηλεκτρικά, αλλά μπορείτε να είστε και πλήρως δικτυωμένοι: Οι online υπηρεσίες του We Connect Start για μοντέλα ID. με λογισμικό ID. παλαιότερο του 3.0 σας προσφέρουν ψηφιακούς βοηθούς που παρέχουν τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση φόρτισης ή την κυκλοφορία καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου επιλεγμένων λειτουργιών με την εφαρμογή We Connect ID. 

Από το λογισμικό ID. 3.0, το επίπεδο συνδεσιμότητάς σας διευρύνεται με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του We Connect για το ID. σας. Για να ελέγξετε ποιες online υπηρεσίες υποστηρίζει το ID. σας, ανατρέξτε στον έλεγχο συμβατότηταςΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  • Δικτύωση και δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο
  • Πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του οχήματος μέσω της εφαρμογής We Connect ID.
  • Δωρεάν χρήση για τα πρώτα τρία έτη

Έτοιμο για οδήγηση όταν είστε και εσείς

Επιθυμείτε να ελέγξετε την υπολειπόμενη αυτονομία του μοντέλο ID. σας; Με την εφαρμογή We Connect ID. στο smartphone σας έχετε πάντα τον έλεγχο του επιπέδου φόρτισης και της υπολειπόμενης αυτονομίας της μπαταρίας με υφιστάμενη online σύνδεση του οχήματος ID. και ελέγχετε, επίσης, εάν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο φόρτισης. Εάν είναι συνδεδεμένο, μπορείτε να εκκινήσετε ή να διακόψετε τη διαδικασία φόρτισης από τον καναπέ σας. Για να γίνει αυτό, απαιτείται η εφάπαξ εισαγωγή στην εφαρμογή της ώρας αναχώρησής σας για την εργασία και το όχημά σας ID. θα σας περιμένει φορτισμένο κάθε πρωί.