Έναρξη We Connect
1

Έναρξη We Connect

Έναρξη We Connect

Εξοικονομήστε χρόνο, παραμείνετε πλήρως ενημερωμένοι και χαλαροί – όλα είναι ζήτημα στάσης. Οι έξυπνοι βοηθοί του We Connect γνωρίζουν τις προσωπικές σας συνήθειες και σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, όταν έχετε τόσα άλλα να σας απασχολούν. Δείτε και μόνοι σας.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Στο δικτυωμένο αυτοκίνητο σε λίγα βήματα

Λάβετε υπόψη, ότι προϋπόθεση για τη χρήση των λειτουργιών σε όλο το εύρος είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός Volkswagen ID και η σύναψη μιας ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG σχετικά με τη χρήση των κινητών online υπηρεσιών.

--:--

Έτσι θα χρησιμοποιήσετε το We Connect στο Volkswagen σας

Αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση και τη χρήση των online υπηρεσιών στο όχημά σας θα βρείτε εδώ.

Εφαρμογή We Connect
2,3,4
2.
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: μεικτός κύκλος 1,3-1,2. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 15,8-14,9. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 30-26. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία: μεικτός κύκλος 57-61 km. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

We Connect Λήψη εφαρμογής

Ζήστε όλα τα πλεονεκτήματα του We Connect και του Car-Net σε μία εφαρμογή. Κατεβάστε απλά την εφαρμογή We Connect για το λειτουργικό σύστημα του smartphone σας και συνδεθείτε με το Volkswagen σας.

Λήψη We Connect από το App StoreΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Λήψη We Connect από το Play StoreΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31 Άνοιγμα συνδέσμου τηλεφώνου Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnect-support@volkswagen.deΆνοιγμα συνδέσμου mail

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

We Connect. Έτσι μετατρέπετε το Volkswagen σας σε δικτυωμένο αυτοκίνητο.

Εδώ θα βρείτε τις προϋποθέσεις και τα πακέτα υπηρεσιών του We Connect.