Υπηρεσίες We Connect - Ψυχαγωγία
1
Υπηρεσίες We Connect - Ψυχαγωγία
1
Υπηρεσίες We Connect - Ψυχαγωγία
1
Υπηρεσίες We Connect - Ψυχαγωγία
1

Ψυχαγωγία.
Η ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο.

Ψυχαγωγία.
Η ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο.

Βαρεθήκατε στη διαδρομή για τις διακοπές σας; Εκμεταλλευτείτε την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες streaming, διαδικτυακού ραδιοφώνου και Infotainment. Με το WLAN-Hotspot, τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα μέχρι και οκτώ συσκευές για σερφάρισμα. Έτσι, θα είναι πάντα όλοι χαρούμενοι. Ωραίο δεν ακούγεται;

Βαρεθήκατε στη διαδρομή για τις διακοπές σας; Εκμεταλλευτείτε την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες streaming, διαδικτυακού ραδιοφώνου και Infotainment. Με το WLAN-Hotspot, τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα μέχρι και οκτώ συσκευές για σερφάρισμα. Έτσι, θα είναι πάντα όλοι χαρούμενοι. Ωραίο δεν ακούγεται;

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Streaming μέσων

Οι υπηρεσίες streaming Apple Music και Tidal διατίθενται πλέον και απευθείας από το σύστημα Infotainment του οχήματός σας Volkswagen*. Συνδεθείτε με τα υφιστάμενα στοιχεία πρόσβασης και απολαύστε το υψηλότερο επίπεδο ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πορείας.

* Για τη χρήση της υπηρεσίας απαιτείται πρόσθετος όγκος δεδομένων. Μπορείτε να τον αποκτήσετε έναντι πληρωμής απευθείας στο όχημα μέσω του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας Cubic Telecom ή μέσω της σύνδεσης δεδομένων του πελάτη (smartphone tethering).

We Connect - Streaming μουσικής απευθείας στο σύστημα Infotainment
We Connect - Απεριόριστη ραδιοφωνική ψυχαγωγία

Διαδικτυακό ραδιόφωνο

Η νέα μας επιτυχία - απολαύστε τώρα όλα τα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού ραδιοφώνου στο όχημά σας Volkswagen. Με την υπηρεσία διαδικτυακού ραδιοφώνου*, η αναζήτηση και αναπαραγωγή live σταθμών και επεισοδίων podcast γίνεται παιχνιδάκι. Εάν χρησιμοποιείτε την αναλογική λήψη ραδιοφώνου και εξέλθετε από την περιοχή λήψης, παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης και χωρίς διακοπές μετάβασης στην online λήψη χάρη στη λειτουργία υβριδικού ραδιοφώνου.

* Απαιτούνται προσωπικά πακέτα δεδομένων (Cubic Telecom ή tethering με ένα smartphone).

WLAN-Hotspot

Το ενσωματωμένο WLAN-Hotspot* προσφέρει σε εσάς και τους συνεπιβάτες σας σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και καθιστά δυνατό το σερφάρισμα για έως οχτώ συσκευές. Με την πρακτική απόκτηση πακέτων δεδομένων από το σύστημα Infotainment διατηρείτε τον έλεγχο της κατανάλωσης δεδομένων.

* Απαιτούνται προσωπικά πακέτα δεδομένων (Cubic Telecom ή tethering με ένα smartphone).

We Connect - WLAN για εσάς και όλους τους επιβάτες

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Disclaimer by Volkswagen
1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να καταχωρήσει το όχημα στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου.Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.