Υπηρεσίες We Connect Το όχημα υπό έλεγχο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
1
Υπηρεσίες We Connect Το όχημα υπό έλεγχο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
1
Υπηρεσίες We Connect Το όχημα υπό έλεγχο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
1
Υπηρεσίες We Connect Το όχημα υπό έλεγχο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
1

Το όχημα υπό έλεγχο.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το όχημα υπό έλεγχο.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και κάτι σας βασανίζει: Έχω σβήσει τα φώτα στο αυτοκίνητο; Έχω κλείσει τις πόρτες; Ευτυχώς δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολούν αυτές οι σκέψεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο smartphone. Θα σας υποδείξει επίσης την επόμενη ημέρα πού έχετε παρκάρει. Και θα σας ενημερώσει για την κατάσταση του αυτοκινήτου ή για εκκρεμείς επιθεωρήσεις πριν από το ταξίδι. Το μόνο που μένει να κάνετε εσείς είναι να οδηγήσετε.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Ψηφιακό βιβλίο οδηγιών αυτοκινήτου

Το όχημα Golf σάς προσφέρει πάμπολλες τεχνικές λειτουργίες και δυνατότητες. Για αυτόν τον λόγο, το βιβλίο οδηγιών αυτοκινήτου του οχήματος Golf δεν διατίθεται πλέον μόνο ως έντυπο βιβλίο ή ως online βιβλίο οδηγιών αυτοκινήτου, αλλά και με τη μορφή προεγκατεστημένης εφαρμογής απευθείας στο σύστημα Infotainment του οχήματός σας. Με το ψηφιακό βιβλίο οδηγιών αυτοκινήτου μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα και κατανοητά απαντήσεις σε ερωτήσεις σας - διαδραστικά και εύκολα μέσω της διαδικτυακής πύλης We Connect ή απευθείας στο σύστημα Infotainment του οχήματός σας.

We Connect - Διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό για το όχημά σας Volkswagen
We Connect - Ελέγξτε τις πόρτες και τα φώτα μέσω smartphone

Πόρτες & Φώτα

Με την υπηρεσία «Πόρτες & Φώτα» βεβαιώνεστε με άνεση μέσω εφαρμογής αν είναι κλειδωμένες οι πόρτες του Volkswagen σας και αν είναι σβηστά τα φώτα θέσης. Μια γρήγορη ματιά για ένα αίσθημα ηρεμίας.

Στοιχεία διαδρομής

Η λειτουργία «Στοιχεία διαδρομής» αναλύει τη συμπεριφορά οδήγησής σας και σάς παρέχει για παράδειγμα πληροφορίες για τη μέση κατανάλωση.

We Connect - Ανάλυση και βελτιστοποίηση συμπεριφοράς οδήγησης
We Connect - Για να γνωρίζετε, που βρίσκεται το Volkswagen σας

Σημείο στάθμευσης

Με την υπηρεσία «Σημείο στάθμευσης» αρκεί ένα πάτημα στην οθόνη αφής του smartphone και αμέσως βλέπετε που βρίσκεται το αυτοκίνητό σας. Και εάν χρειάζεται, πώς θα φτάσετε εκεί το συντομότερο.

Κατάσταση οχήματος

Δυνατότητα πρόσβασης από παντού: όλα τα σχετικά δεδομένα οχήματος. Για παράδειγμα, η υπολειπόμενη αυτονομία, τα μέχρι στιγμής διανυθέντα χιλιόμετρα ή η οδηγία ότι απαιτείται φόρτιση της μπαταρίας.

We Connect - Σημαντικά δεδομένα οχήματος πάντα υπό έλεγχο

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Disclaimer by Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να καταχωρήσει το όχημα στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου.Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.