Δικτύωση του ID. σας με το We Connect Start
1,2
Δικτύωση του ID. σας με το We Connect Start
1,2
Δικτύωση του ID. σας με το We Connect Start
1,2

We Connect Start
Σας δικτυώνει, σας υποστηρίζει, σας καθοδηγεί πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας

Η έξυπνη σύνδεση με το μοντέλο ID. Volkswagen σας.

Χρησιμοποιείτε ένα μοντέλο της οικογένειας ID.; Τότε δεν κινείστε μόνο πλήρως ηλεκτρικά με την τεχνολογία του μέλλοντος, αλλά μπορείτε να είστε και πλήρως δικτυωμένοι με το We Connect Start. Το αυτόματο σύστημα κλήσης ανάγκης eCall είναι εδώ για εσάς από την αρχή. Με τις online υπηρεσίες του We Connect Start μπορείτε να έχετε έναν ψηφιακό βοηθό στο αυτοκίνητο, να ενημερώνεστε πλήρως για τη διαχείριση φόρτισης ή την κατάσταση της κυκλοφορίας και να χειρίζεστε απομακρυσμένα επιλεγμένες λειτουργίες μέσω smartphone.

Η κατάσταση της κυκλοφορίας

Δεν θα χρειάζεστε πλέον να ανησυχείτε για την κατάσταση της κυκλοφορίας, καθώς το ID. Volkswagen σας σκέφτεται για εσάς. Το σύστημα πλοήγησης αποκτά πρόσβαση σε online πληροφορίες κυκλοφορίας σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, αναγνωρίζει ατυχήματα, εργασίες ή αλλά εμπόδια και σας προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και έχετε ηρεμία.

Δικτυωμένοι με την εφαρμογή We Connect ID.

Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή της οικογένειας ID.: Η εφαρμογή We Connect ID. συνδέεται με το αυτοκίνητό σας ID. Volkswagen και κάθε τι σημαντικό. Μετατρέπει το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε πολλές χρήσιμες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο του ID. σας, ακόμη και εάν δεν βρίσκεστε μέσα σε αυτό.

Μετάβαση στο App Store

Μετάβαση στο Play Store

We Connect ID., η εφαρμογή για το όχημά σας ID.
3
3.
Οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματικότητα

Εύκολη εγγραφή και άμεση έναρξη

Εδώ θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο ενεργοποίησης του We Connect Start, τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών στο όχημα και τη χρήση τους στο smartphone.

--:--

Disclaimer by Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect Start. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect Start με την Volkswagen AG. Μετά την παράδοση του οχήματος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες, για να εγγράψετε το όχημα στην εφαρμογή We Connect ID., ώστε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του We Connect Start για την πλήρη διάρκεια δωρεάν ισχύος.
Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect Start καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου από την Volkswagen AG.
Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect ID. απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. 
Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.connect.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.