Εφαρμογές Volkswagen

Volkswagen Apps

Φέρτε ολόκληρο τον κόσμο της Volkswagen στο Smartphone σας και αποκτήστε πρόσβαση στην ευρεία γκάμα θεμάτων μας σχετικά με την κινητικότητά σας. Οι δωρεάν εφαρμογές μας σας προσφέρουν ενημέρωση, ψυχαγωγία και υποστήριξη στην καθημερινότητά σας. Έτσι παίρνετε την Volkswagen μαζί σας. 

Σημείωση: Ακολουθώντας τους συνδέσμους προς τις προαναφερόμενες εφαρμογές, αφήνετε τις σελίδες της Volkswagen AG. Η Volkswagen AG δεν ταυτίζεται με το περιεχόμενο στις σελίδες τρίτων που είναι προσβάσιμες μέσω συνδέσμων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό τους. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι όροι χρήσης των τρίτων.

Συνδεσιμότητα

Με τις εφαρμογές συνδεσιμότητας η ψηφιοποίηση κάνει την είσοδό της στο Volkswagen σας, χαρίζοντάς σας περισσότερη άνεση, ασφάλεια, ψυχαγωγία και κινητικότητα. Χρησιμοποιήστε την προσφορά μας Carsharing ή συνδέστε το Smartphone σας με το αυτοκίνητό σας και πάρτε απλά μαζί σας τις κινητές online υπηρεσίες. Έτσι φτάνετε πιο ξεκούραστοι στον προορισμό σας.

We Connect App

Εφαρμογή We Connect

Με τη δωρεάν εφαρμογή We Connect έχετε στη διάθεσή σας έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ψηφιακών υπηρεσιών Car-Net και We Connect, οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα, προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες και κάνουν κάθε διαδρομή πιο διασκεδαστική. Ακολουθήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο για να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής We Connect για το λειτουργικό σύστημα του Smartphone σας.

VW Connect App

We Connect Go

Η δωρεάν εφαρμογή "We Connect Go" μετατρέπει το Volkswagen σας άμεσα σε ένα δικτυωμένο αυτοκίνητο. Επειδή σε συνδυασμό με το DataPlug έχετε σημαντικά δεδομένα του αυτοκινήτου, όπως τη χιλιομετρική ένδειξη, πάντα στο Smartphone σας, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, π.χ. των διαστημάτων Service. Απευθείας μέσα από την εφαρμογή μπορείτε σε περίπτωση βλάβης να επικοινωνήσετε με την 24ωρη γραμμή υποστήριξης Volkswagen ή με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Volkswagen – ακόμα και στο εξωτερικό.

We Connect ID.

Εφαρμογή We Connect ID.

Η εφαρμογή We Connect ID. φέρνει το μοντέλο Volkswagen ID. σας στο Smartphone. Με πρακτικές εξ αποστάσεως λειτουργίες και το We Charge. Έτσι παραμένετε συνδεδεμένοι με το ID. σας και μπορείτε, για παράδειγμα, να δείτε την υπολειπόμενη αυτονομία, να ρυθμίσετε το σύστημα κλιματισμού και να βρείτε ελεύθερους σταθμούς φόρτισης κοντά σας. Εύκολα και απλά, έχετε όλες τις δυνατότητες στο χέρι σας.

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31 

Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
we-support@volkswagen.de

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει.

Σημείωση από Volkswagen

2.
Οι αναγραφόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τις νομικά προβλεπόμενες διαδικασίες μέτρησης. Την 1η Ιανουαρίου 2022, η διαδικασία NEDC αντικαταστάθηκε πλήρως από τη διαδικασία WLTP. Συνεπώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές NEDC για οχήματα με νέα έγκριση τύπου μετά την ημερομηνία αυτή.Οι πληροφορίες δεν αφορούν σε συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Τυχόν πρόσθετος εξοπλισμός και αξεσουάρ (προσαρτώμενα εξαρτήματα, τύπος ελαστικών κ.λπ.) ενδέχεται να τροποποιήσουν σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως π.χ. το βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική, και, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, όπως και τη συμπεριφορά οδήγησης, να επηρεάσουν αρνητικά την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές απόδοσης ενός οχήματος.Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που έχουν μετρηθεί με τη διαδικασία WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο υψηλές από τις μετρήσεις του κύκλου NEDC. Έτσι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται να υπάρχουν σχετικές τροποποιήσεις στη φορολόγηση οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.volkswagen.gr/el/wltp.html. .Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων, ανατρέξτε στο "Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καινούργιων επιβατικών οχημάτων", το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dat.de/co2.