Εφαρμογές Volkswagen

Volkswagen Apps

Φέρτε ολόκληρο τον κόσμο της Volkswagen στο Smartphone σας και αποκτήστε πρόσβαση στην ευρεία γκάμα θεμάτων μας σχετικά με την κινητικότητά σας. Οι δωρεάν εφαρμογές μας σας προσφέρουν ενημέρωση, ψυχαγωγία και υποστήριξη στην καθημερινότητά σας. Έτσι παίρνετε την Volkswagen μαζί σας. 

Σημείωση: Ακολουθώντας τους συνδέσμους προς τις προαναφερόμενες εφαρμογές, αφήνετε τις σελίδες της Volkswagen AG. Η Volkswagen AG δεν ταυτίζεται με το περιεχόμενο στις σελίδες τρίτων που είναι προσβάσιμες μέσω συνδέσμων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό τους. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι όροι χρήσης των τρίτων.

Συνδεσιμότητα

Οι εφαρμογές συνδεσιμότητας συνδέουν το smartphone σας με το Volkswagen σας, προσφέροντάς σας αυξημένα επίπεδα άνεσης και πολλές σημαντικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Έτσι, έχετε πάντα μαζί σας τις κινητές online υπηρεσίες και φτάνετε στον προορισμό σας πιο ξεκούραστα.

Συνδεσιμότητα και υπηρεσίες κινητικότητας

Η εφαρμογή Volkswagen, ο ψηφιακός οδηγός για το Volkswagen σας

Συνδεσιμότητα και υπηρεσίες κινητικότητας

Η εφαρμογή Volkswagen, ο ψηφιακός οδηγός για το Volkswagen σας

Ένας άντρας κάθεται σε ένα Volkswagen και κοιτάζει το κινητό του

Με την εφαρμογή Volkswagen επωφελείστε από την ολοκληρωμένη προσφορά συνδεσιμότητας των VW Connect, We Connect και Car-Net. Σας προσφέρει όλες τις σημαντικές λειτουργίες και υπηρεσίες και φροντίζει για την άνεση σας. Πραγματοποιήστε τώρα λήψη.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει.