Το ID. Vizzion
Το όραμα μας για την ηλεκτροκίνηση.

Το ID. Vizzion
Το όραμα μας για την ηλεκτροκίνηση.

Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το επινοήσεις. Για αυτόν το λόγο, συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της ηλεκτρoκίνησης του αύριο με τα οράματά μας, τις ιδέες μας και τις τεχνικές λύσεις που προτείνουμε. Με αυτά δημιουργούμε αυτοκίνητα που κάνουν τη ζωή μας απλούστερη και καλύτερη. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι το μέλλον έχει ήδη ξεκινήσει προ πολλού.

people in front of the ID. Vizzion

Το ID. Vizzion είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, το όραμά μας για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του μέλλοντος: ένα sedan ανώτερης κατηγορίας με μοντέρνο design, έξυπνη φιλοσοφία χώρου και πρωτοποριακή τεχνολογία. Ηλεκτρικοί κινητήρες στον εμπρός και στον πίσω άξονα, επιτρέπουν τετρακίνηση με ιδιαίτερα δυναμική επιτάχυνση. Η ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου που είναι ενσωματωμένη στο δάπεδο του αυτοκινήτου εξασφαλίζει υψηλή αυτονομία έως 665 χιλιόμετρα.

--:--

Στο ID. Vizzion εσείς βρίσκεστε στο επίκεντρο. Αυτό το καταλαβαίνετε ήδη πριν από την επιβίβαση, διότι μέσω της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου σας ταυτοποιεί και σας ανοίγει τις πόρτες. Ταυτόχρονα αναβοσβήνουν οι φωτεινές λωρίδες LED που περιβάλλουν το αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό αισθάνεστε όπως σε ένα ευρύχωρο σαλόνι και απολαμβάνετε την άνεση των εργονομικών καθισμάτων. Τα πλαϊνά παράθυρα, καθώς και η πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, μπορούν να σκουρύνουν αν το επιθυμείτε.