Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κόσμο

Το νέο Multivan αντιπροσωπεύει την αρχή μιας νέας εποχής. Μια εποχή που προσπαθεί να ισορροπήσει τις ανάγκες της παλαιότερης με τις επιθυμίες της νεότερης γενιάς. Γι' αυτό το νέο Bulli διαθέτει τώρα ακόμα πιο χαμηλές εκπομπές ρύπων, ακόμη πιο αστικό χαρακτήρα, είναι πιο ψηφιακό και δικτυωμένο και είναι ακόμη πιο ποιοτικό και άνετο. Ταυτόχρονα, παραμένει λειτουργικό και ευέλικτο όπως πάντα. Εδώ, ο μοντέρνος premium εξοπλισμός συναντά τις γνωστές all-round ιδιότητες. Ανακαλύψτε το νέο Multivan.

Απολαύστε μια νέα ελευθερία

Ένα VW Multivan σε σταθμό φόρτισης.

Plug-in hybrid
Μπείτε στη νέα εποχή

Θέλετε να οδηγείτε μέσα στην πόλη εντελώς ηλεκτρικά; Με το νέο Multivan eHybrid μπορείτε. Με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία, μπορείτε να καλύψετε πολλές καθημερινές αποστάσεις, οδηγώντας αμιγώς ηλεκτρικά. Έτσι, μπορείτε συχνά να κυκλοφορείτε μέσα στην πόλη, με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2. Θα απολαύσετε, επίσης, μία εντελώς νέα οδηγική εμπειρία και θα δείξετε ότι νοιάζεστε για τις επόμενες γενιές.

1.
Multivan eHybrid: κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: μικτή 1,6 - 1,5. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μικτή 14,6 - 14,5. Εκπομπές CO2 σε g/km: μικτή 37 – 34
Δύο κορίτσια βγάζουν selfie στο εσωτερικό του VW Multivan.

Πολυλειτουργικό τραπέζι
Η κεντρική κονσόλα στο επίκεντρο

Το νέο Multivan σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία, την οποία απολαμβάνετε, επίσης, χάρη στο πολυλειτουργικό τραπέζι στο εσωτερικό. Το τραπέζι αυτό αποτελεί μία νέα εξέλιξη και δεν είναι μεταβλητό μόνο ως προς τη θέση αλλά και ως προς το σχήμα. Έτσι, μπορεί να διπλωθεί πάνω στις ράγες, να τοποθετηθεί ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα και να χρησιμοποιηθεί ως κεντρική κονσόλα με αποθηκευτικούς χώρους και ποτηροθήκες.

2.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Life και στο νέο Multivan Style.
Ένας άντρας κρατά στα χέρια του ένα από τα πίσω καθίσματα ενός VW Multivan.

Σύστημα μονών καθισμάτων
Το εσωτερικό γίνεται χώρος ελευθερίας κινήσεων

Ένα από τα σημαντικότερα καινούρια πλεονεκτήματα του νέου Multivan, είναι τα αναδιπλούμενα και εύκολα αφαιρούμενα μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω μέρος, τα οποία μπορούν, αν θέλετε, να είναι όλα στραμμένα προς τα εμπρός ή να είναι αντικρυστά μεταξύ τους. Και στις δύο παραλλαγές, η ρύθμιση των καθισμάτων γίνεται πολύ εύκολα.  Ένα άλλο χαρακτηριστικό: για πρώτη φορά, τα εξωτερικά καθίσματα μπορούν να θερμαίνονται ώστε τα παιδιά να αισθάνονται άνετα και ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

3.
Προαιρετικός εξοπλισμός για το νέο Multivan Life και το νέο Multivan Style.
4.
Διατίθεται μόνο για τα εξωτερικά καθίσματα, χωρίς ενσωματωμένη ζώνηασφαλείας. Προαιρετικός εξοπλισμός, με επιπλέον χρέωση, στις εκδόσεις Life, Style του νέου Multivan.

Βιώστε μία νέα ατμόσφαι­ρα

Η πανοραμική γυάλινη οροφή από το εσωτερικό του Multivan.

Πανοραμική ηλιοροφή
Η οροφή γίνεται ένα με τον ουρανό

Μία εντυπωσιακή καινοτομία στο νέο Multivan, αποτελεί η εξαιρετικά μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή, που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στον εξοπλισμό του. Χάρη σε αυτήν, είναι ακόμα μεγαλύτερη η αίσθηση ευρυχωρίας, ενώ σε συνδυασμό με τον σχετικά ψηλότερο εσωτερικό χώρο, την ημέρα δημιουργεί έναν ευήλιο εσωτερικό χώρο και τη νύχτα προσφέρει αξέχαστες στιγμές κάτω από τον έναστρο ουρανό. Η επίστρωση «LowE» στο κρύσταλλο ασφαλείας μειώνει επιπλέον τη θερμική ακτινοβολία. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι επιβάτες είναι απλά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θέα. Η πανοραμική ηλιοροφή εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά της, αντίστοιχα Premium κατηγορίας επιβατικού.

3.
Προαιρετικός εξοπλισμός για το νέο Multivan Life και το νέο Multivan Style.
Μια ματιά προς το ταμπλό από την πίσω σειρά καθισμάτων του VW Multivan. Μία γυναίκα είναι στο τιμόνι.

Premium ποιότητα
Άνεση επιπέδου πρώτης κατηγορίας

Το Multivan δεν ήταν ποτέ τόσο έξυπνο, συνδεδεμένο και άνετο. Ο πίνακας οργάνων που μοιάζει σαν να αιωρείται, διαθέτει μία ενιαία και μεγάλη ψηφιακή οθόνη και διακρίνεται για την καθαρότητα και την υψηλής ποιότητας εμφάνισή του. Το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit και το σύστημα Infotainment με οθόνη αφής 10 ιντσών, περιλαμβάνονται ήδη στον βασικό εξοπλισμό. Τα 18 ρυθμίσεων εργονομικά καθίσματα ErgoComfort και ένα premium ηχοσύστημα από τη Harman Kardon με 14 ηχεία υψηλής απόδοσης, είναι διαθέσιμα στο Νέο Multivan, αν το επιθυμείτε.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα εργάζονται στο νέο Multivan.

Υλικά υψηλής ποιότητας
Ο χώρος επιβατών γίνεται αίθουσα συνεδριάσεων

Το εσωτερικό του νέου Multivan είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε απόλυτα άνετα μέσα σε αυτό. Οι κομψές, δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων "Savona" ακολουθούν το χρωματικό μοτίβο των πλαϊνών πάνελ και εναρμονίζονται με τα κομψά διακοσμητικά "Dark Woodgrain Optic". Στο πίσω μέρος, τα καθίσματα είναι εξοπλισμένα με θύρες USB-Type C. Και ο πολύχρωμος Ambient φωτισμός σάς επιτρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας σε ποια χρώματα θέλετε να ντύσετε το εσωτερικό.

2.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Life και στο νέο Multivan Style.
3.
Προαιρετικός εξοπλισμός για το νέο Multivan Life και το νέο Multivan Style.
5.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Style.

Ανακαλύψτε τις νέες δυνατότητες

Μία οικογένεια έχει παρκάρει το VW Multivan στην άκρη του δρόμου, για μία ημερήσια εκδρομή στην πόλη.

Compact διαστάσεις
Η κίνηση γίνεται δυναμισμός

Η είσοδος στον κόσμο του Bulli δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Γιατί το νέο Multivan δεν είναι μόνο πιο compact από τον προκάτοχό του, αλλά συμπεριφέρεται και σαν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, ως προς τον χειρισμό και την οδηγική άνεση. Εκτός από τη βασική έκδοση (4,98 m), είναι διαθέσιμη και μία έκδοση με μακρύ μεταξόνιο (5,18 m). Και οι δύο εκδόσεις έχουν ύψος οχήματος περίπου 1,90 m και ίδιο ύψος εσωτερικού. Σε συνδυασμό με τη νέα πανοραμική γυάλινη οροφή, το εσωτερικό του νέου Multivan είναι ακόμη περίπου 2 cm ψηλότερο. Με αυτόν τον τρόπο, αξιοποιεί τα δυνατά του σημεία στην πόλη και μπορεί να ελιχθεί μέσα στην κίνηση με ευκολία.

3.
Προαιρετικός εξοπλισμός για το νέο Multivan Life και το νέο Multivan Style.
Μία γυναίκα με ένα παιδί κάθεται στο ανοιχτό VW Multivan.

“Keyless Advanced” και “Easy Open”
Άνοιγμα με το πόδι 

Κάθε νέο Multivan είναι πλέον εξοπλισμένο με δύο συρόμενες πόρτες στον βασικό εξοπλισμό. Η είσοδος και η έξοδος έχουν, επίσης, γίνει πιο εύκολες. Σε συνδυασμό με το σύστημα εκκίνησης και κλειδώματος χωρίς κλειδί "Keyless Advanced", οι πόρτες ξεκλειδώνουν αυτόματα μόλις πλησιάσετε. Και με τη λειτουργία “Easy Open” μπορείτε εύκολα, ακόμη και με τα χέρια στις τσέπες, να ανοίξετε και να κλείσετε τις συρόμενες πόρτες. Και την πόρτα του χώρου αποσκευών, με μία κίνηση με το πόδι κάτω από τους αισθητήρες.

3.
Προαιρετικός εξοπλισμός για το νέο Multivan Life και το νέο Multivan Style.
Τα συρτάρια αποθήκευσης κάτω από τα καθίσματα, στο VW Multivan.

Μεγάλη ποικιλία αποθηκευτικών χώρων
Η εξοικονόμηση χώρου γίνεται δεξιότητα οργάνωσης 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό άνεσης στο εσωτερικό είναι οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι. Είτε στην καμπίνα του οδηγού, στις πόρτες, κάτω από τα καθίσματα είτε στο αναδιπλωμένο πολυλειτουργικό τραπέζι, το νέο Multivan προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύετε π.χ.  tablet, παιχνίδια, κουβέρτες, μπουκάλια και κούπες, με ασφάλεια και ευταξία. Στο ταμπλό υπάρχει άλλος ένας χώρος όπου, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να φορτίσετε το smartphone σας με τη λειτουργία  επαγωγικής φόρτισης.

2.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Life και στο νέο Multivan Style.

Το νέο Multivan, αναλυτικά

Θέλετε να μάθετε αν το νέο Multivan χωρά στο γκαράζ σας; Πόσα ποδήλατα και βαλίτσες μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές; Ή πόση ενέργεια διαθέτει μία plug-in Hybrid μπαταρία; Σε όλα αυτά και
πολλά άλλα ερωτήματα, θα βρείτε εδώ μία απάντηση, με ακρίβεια χιλιοστού, γραμμαρίου και watt.

Περισσότερα για το νέο Multivan

Highlights

Ανακαλύψτε τα highlights του νέου Multivan.

Εκδόσεις

Ανακαλύψτε τις εκδόσεις εξοπλισμού του Multivan.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις, διαμορφώσεις καθισμάτων, κιβώτια ταχυτήτων - τα πάντα με μια ματιά.