Η γκάμα εκδόσεων του νέου VW Multivan.
Το νέο Multivan

Εκδόσεις εξοπλισμού

Προτιμάτε το κλασικό ή το μοντέρνο; Προτιμάτε Life ή Style;  Το νέο Multivan δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη. Επιλέξτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε μέσα από τις διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού. 

  • Το VW Multivan Style σε ημι-προφίλ.

    Το νέο Multivan Style

    Το νέο Multivan Style συνδυάζει αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης με τον κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και τη λειτουργικότητα ενός Multivan. Όλα αυτά μαζί, συνθέτουν μία εμφάνιση που εντυπωσιάζει.

  • Το VW Multivan Live σε ημι-προφίλ.

    Το νέο Multivan Life

    Για όποιον οδηγεί καθημερινά πολλές ώρες, η αυξημένη άνεση έχει μεγάλη αξία. Στο νέο Multivan Life θα βρείτε πλήθος στοιχείων εξοπλισμού που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και την άφιξη στον προορισμό σας πιο ξεκούραστη.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού

Το νέο Multivan Style

Το VW Multivan Style είναι παρκαρισμένο σε έναν δρόμο. Από μπροστά περνάνε ένα άνδρας και μία γυναίκα.

Κάθεστε πιο ψηλά από ότι σε πολλά SUV, αλλά εξίσου άνετα όπως σε ένα premium αυτοκίνητο; Τότε πιθανώς να έχετε καθίσει στο νέο Multivan Style. Ο εξοπλισμός του είναι συνειδητά αντίστοιχος με premium κατηγορίας αυτοκίνητα ως προς τη μεγάλη ευελιξία, τη λειτουργική πολύχρηστικότητα και το οικογενειακό μέγεθος. 

Όλα αυτά κάνουν το νέο Multivan Style το ιδανικό αυτοκίνητο για επαγγελματίες που κινούνται πιο συχνά στους δρόμους της πόλης. Και για σύγχρονες οικογένειες που πρέπει να οργανώσουν τις ανάγκες των παιδιών τους.

Multivan Style highlights

Η ιδανική θερμοκρασία, κάθε εποχή

Στο νέο Multivan Style νιώθετε το ίδιο ευχάριστα τόσο τις θερμές καλοκαιρινές ημέρες όσο και τις ημέρες με κρύο ή χιόνι. Διότι το εντελώς αυτόματο σύστημα 3 ζωνών Climatronic φροντίζει, εφόσον το επιθυμείτε, για ένα ευχάριστο κλίμα ήδη πριν την εκκίνηση του οχήματος. Ανοίξτε απλά την εφαρμογή We Connect2,3 και φροντίστε να εξαεριστεί το εσωτερικό, σε περίπτωση που έχετε παρκάρει στον καυτό ήλιο. Στη συνέχεια μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστές θερμοκρασίες για τον χώρο οδηγού, συνοδηγού και επιβατών. Παράλληλα, η λειτουργία «Air Care» όλων των συστημάτων κλιματισμού του βασικού εξοπλισμού φιλτράρει την ατμόσφαι­ρα και απομακρύνει τα περισσότερα αλλεργιογόνα, π.χ. την γύρη. Έτσι μπορείτε να ανασάνετε ακόμα πιο ελεύθερα.

1.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Style. Προαιρετικός εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση στο νέο Multivan Life.

Το νέο Multivan Life

Το VW Multivan Life είναι παρκαρισμένο δίπλα σε ένα κτίριο. Δύο άντρες απομακρύνονται από το αυτοκίνητο κρατώντας τις τσάντες τους.

Το νέο Multivan Life σάς προσφέρει πολλά από αυτά που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας ή για ένα ξεκούραστο ταξίδι. Νέες, εξαιρετικά άνετες αναρτήσεις σε όλες τις εκδόσεις Multivan, όπως ποτέ δεν θα περιμένατε από ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Ένας εσωτερικός χώρος στον οποίο νιώθετε απολύτως ευχάριστα και τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Ένα σύστημα Infotainment, που σε όλες τις εκδόσεις περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και σας προσφέρει σχεδόν τα πάντα. 

Και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού που σας συνοδεύουν στον δρόμο σας για μία νέα εποχή. Με λίγα λόγια: στο νέο Multivan Life έχουμε εστιάσει όλη μας την προσοχή στην οδηγική άνεση. Για να αισθάνεστε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο πιο άνετα γίνεται, σε κάθε διαδρομή.

Multivan Life highlights

Πολύς χώρος, για πολλές θέσεις

Σε ποιον αρέσει να είναι μόνος του στον δρόμο, αφού με παρέα περνά καλύτερα; Το νέο Multivan Life σάς προσφέρει αρκετό χώρο για όλη την οικογένεια ή για μια εκδρομή με τους αγαπημένους φίλους σας. Τα επτά αναπαυτικά ατομικά καθίσματα είναι τοποθετημένα προς την κατεύθυνση πορείας. Στο κάτω- κάτω, όλοι θέλουν να βλέπουν πού πηγαίνετε. Για όλους υπάρχουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με προεντατήρα ζώνης, ενώ οι πλευρικοί αερόσακοι εξασφαλίζουν ακόμη πιο υψηλή παθητική ασφάλεια.

4.
Βασικός εξοπλισμός στο νέο Multivan Life και στο νέο Multivan Style.

Περισσότερα για το νέο Multivan

Με μια ματιά

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο Multivan, σε μία σελίδα.

Highlights

Ανακαλύψτε τα highlights του νέου Multivan.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις, διαμορφώσεις καθισμάτων, κιβώτια ταχυτήτων - τα πάντα με μια ματιά.

Σημείωση από Volkswagen

2.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσό­τερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

3.
Μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου χρήσης των υπηρεσιών We Connect Plus, έναντι πρόσθετης χρέωσης.