• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 32.500 €
    1,2
  • Ισχύς κινητήρα150 PS
  • Μέση Κατανάλωση6,4 l/100km
  • Χώρος αποσκευών284 lt
Αποκτήστε το Volkswagen T‑Roc Cabrio

με όφελος υπεροχής τώρα, από 32.500€1,2

Αποκτήστε το Volkswagen T‑Roc Cabrio

με όφελος υπεροχής τώρα, από 32.500€1,2

Μπροστινή άποψη ενός κόκκινου T-Roc Cabrio. Μια γυναίκα περπατά μπροστά από το αυτοκίνητο.

Η στιγμή που περιμένατε για να κάνετε δικό σας ένα Volkswagen T‑Roc Cabrio έφτασε. Απολαύστε τώρα όλα τα οφέλη!

  • Ετοιμοπαράδοτα οχήματα
  • Όφελος υπεροχής έως 4.000€3
  • Ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit με 5,9%
Μια γυναίκα στη θέση του οδηγού ενός Tiguan και logo 4 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Volkswagen
Απολαύστε
την οδήγηση
με ξεγνοιασιά!

Τώρα, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ή 80.000 χλμ. σε όλα τα νέα επιβατικά Volkswagen.
4.
Όποιο επέλθει πρώτο

Απεριόριστες δυνατότητες

Όταν η εσωτερική δύναμη συναντά την απεριόριστη ελευθερία. Το T‑Roc Cabriolet δίνει άλλον αέρα στην καθημερινότητά σας και σάς επιτρέπει να απολαύσετε τα καλύτερα από δύο κόσμους, χωρίς συμβιβασμούς: τη δυναμική εμφάνιση ενός SUV με την απολαυστική οδηγική εμπειρία ενός Cabriolet.

Εσωτερικό του VW T-Roc Cabriolet: άποψη μέσα από την ανοιχτή οροφή, από πάνω, στον πίνακα οργάνων, με κόκκινο διάκοσμο και τα μπροστινά καθίσματα.

Υψηλή ποιότητα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια

Κόκκινο VW T-Roc Cabriolet με ανοιχτή οροφή σταθμεύει στο περιθώριο του δρόμου. Μία κυρία με δύο σκύλους στέκεται δίπλα.

Συναρπαστικά όμορφο

Χώρος για μεγάλα σχέδια

Εξωτερικό & Εσωτερικό

Απόλυτη αίσθηση ελευθερίας.

Κλείστε τις πόρτες, ανοίξτε την οροφή και απολαύστε στο έπακρο τη νέα αίσθηση ελευθερίας. Με την πλήρως ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή, οδηγείτε με θέα το απέραντο γαλάζιο και με το πάτημα ενός κουμπιού, φέρνετε τον ήλιο στο εσωτερικό τού οχήματος σε μόλις 9 δευτερόλεπτα. Το αλεξινέμιο εμποδίζει τους στροβιλισμούς του αέρα και κρατά χαμηλά τα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό. Αν θέλετε να επιβιβαστείτε αμέσως με ανοιχτή την οροφή, μπορείτε να την ανοίξετε και από έξω, πολύ εύκολα και απλά, με το Keyless Access και το κλειδί του αυτοκινήτου. Το ειδικό σύστημα προστασίας (rollbars) που εκτείνεται στα πίσω καθίσματα εξασφαλίζει πρόσθετη προστασία. Και αν το επιθυμείτε, η οροφή κλείνει πάλι, σε μόλις 11 δευτερόλεπτα.

5.
Mε ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα.
6.
Το Keyless Access σάς υποστηρίζει εντός των ορίων του συστήματος.

Συνδεσιμότητα & Infotainment

Με το βλέμμα πάντα στον δρόμο.

Το Digital Cockpit, μέρος του βασικού εξοπλισμού στο T‑Roc Cabriolet, συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες σε μία έγχρωμη οθόνη 8'' (20,3 cm) με όμορφα γραφικά. Έτσι, μπορείτε να έχετε άνετη πρόσβαση όταν οδηγείτε σε λειτουργίες όπως ηχοσύστημα, τηλέφωνο ή συστήματα υποβοήθησης μέσω του οργάνου πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε και από το πολυλειτουργικό τιμόνι. Προαιρετικά, μπορείτε να εξοπλίσετε το T‑Roc Cabriolet και με το Digital Cockpit Pro. Με μία υψηλής ανάλυσης οθόνη 10,25'' (26,04 cm), σας παρέχει ποικίλες δυνατότητες για εξατομικευμένη διαμόρφωση και πρόσθετες ενδείξεις, για παράδειγμα την προβολή του χάρτη πλοήγησης απευθείας πίσω από το τιμόνι.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Ένα κόκκινο T-Roc Cabriolet σταθμεύει στο περιθώριο του δρόμου. Μία γυναίκα στέκεται μπροστά.

Στο T‑Roc Cabriolet όλα είναι υπό έλεγχο καθώς διαθέτει, στον βασικό εξοπλισμό, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας "Lane Assist" και το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist" με υποβοήθηση έκτακτης πέδησης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών. Σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης, το T‑Roc Cabriolet μπορεί να συμβάλει στη μείωση της σφοδρότητας του ατυχήματος ή, στην ιδανική περίπτωση, στην αποτροπή του. Αν το επιθυμείτε, το T‑Roc Cabriolet μπορεί να εξοπλιστεί και με άλλα συστήματα υποβοήθησης, όπως π.χ. με το σύστημα IQ.DRIVE "Travel Assist", το οποίο διευθύνει το όχημα σχεδόν αυτόνομα.

8.
Εντός των ορίων του συστήματος.
9.
Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά το αυτοκίνητο.

Ακόμα ένα highlight: ευφυής φωτισμός.

Είτε οδηγείτε την ημέρα, είτε τη νύχτα ή σε κακοκαιρία, οι προαιρετικοί προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix εξασφαλίζουν βελτιωμένη ορατότητα, χάρη στη δυναμική ρύθμιση της μεγάλης σκάλας φώτων "Dynamic Light Assist". Ανάλογα με την κατάσταση οδήγησης, επιμέρους τμήματα LED ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται στοχευμένα για την καλύτερη κατανομή του φωτός. Αυτό δεν παρέχει μόνο σε εσάς μία ξεκούραστη οδήγηση, αλλά και σε όλους όσοι κινούνται μπροστά από εσάς ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

8.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Θα προτιμούσατε μία σταθερή οροφή;

Με πιο δυναμική εξωτερική σχεδίαση, υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και σχεδιασμού στο εσωτερικό και τα πιο εξελιγμένα στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού, το T‑Roc εντυπωσιάζει με την έντονη προσωπικότητά του.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το T‑Roc Cabriolet. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.