Το VW T-Roc R-Line, σε λευκό χρώμα, μπροστά από ένα κτήριο. Φαίνεται το μπροστινό και το πλαϊνό μέρος του.
1

Νέο T‑Roc

Born Confident.

Born Confident.

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Με 25.600 €
  • Ισχύς κινητήρα110-190 PS
  • Μέση Κατανάλωση4,9-7,4 l/100km
  • Χώρος αποσκευών392-445 lt
  Volkswagen Easy Living

  T‑Roc με 219€/μήνα 2,3

  Volkswagen Easy Living

  T‑Roc με 219€/μήνα 2,3

  Πίσω και πλαϊνή όψη ενός λευκού VW T-Roc που είναι σταθμευμένο σε μία πλατεία.

  Αποκτήστε τώρα το T‑Roc με το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living και ζήστε ξέγνοιαστα μία νέα, σύγχρονη εμπειρία οδήγησης.

  • Ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.

  H νέα μορφή αυτοπεποίθησης

  Με πιο δυναμική εξωτερική σχεδίαση, υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και σχεδιασμού στο εσωτερικό και τα πιο εξελιγμένα στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού, το νέο T‑Roc εντυπωσιάζει με την έντονη προσωπικότητά του.

  Η σιγουριά πηγάζει από μέσα

  Το VW T-Roc R-Line, σε λευκό χρώμα, περνά δυναμικά μία διασταύρωση. Άποψη από το πλάι.

  Δυναμικός χαρακτήρας με νέα στοιχεία

  Το γράφημα δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του Travel Assist στο T-Roc.

  Ο ιδανικός συνοδός σε κάθε διαδρομή

  Εξωτερικό & Εσωτερικό

  Εντυπωσιακή σχεδίαση σε διαχρονικό μαύρο.

  Με το πακέτο Black Style μπορείτε να τονίσετε το δυναμικό και εκφραστικό στιλ του νέου T‑Roc με highlights εξοπλισμού που αναδεικνύουν την ξεχωριστή εξωτερική του εμφάνιση και αποπνέουν έναν αέρα κομψότητας στο εσωτερικό. Τα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, τα φιμέ τζάμια, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου 18'' Grange Hill σε μαύρο χρώμα,  είναι μερικά μόνο από τα highlights εξοπλισμού που περιλαμβάνονται στο πακέτο Black Style. 

  4.
  Τα οχήματά μας διαθέτουν θερινά ελαστικά στον βασικό εξοπλισμό τους.

  Συνδεσιμότητα & Infotainment

  Το βλέμμα σας βρίσκεται πάντα στον δρόμο.

  Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Life, συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες σε μία έγχρωμη οθόνη 8'' (20,3 cm) με όμορφα γραφικά. Έτσι, μπορείτε να έχετε άνετη πρόσβαση, όταν οδηγείτε, σε λειτουργίες όπως ηχοσύστημα, τηλέφωνο ή συστήματα υποβοήθησης, μέσω του οργάνου πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε και από το πολυλειτουργικό τιμόνι. Από την έκδοση Style, το T‑Roc περιλαμβάνει στον βασικό του εξοπλισμό το Digital Cockpit Pro. Με μία υψηλής ανάλυσης οθόνη 10,25'' (26,04 cm), σας παρέχει ποικίλες δυνατότητες για εξατομικευμένη διαμόρφωση και πρόσθετες ενδείξεις όπως, για παράδειγμα, την προβολή του χάρτη πλοήγησης απευθείας πίσω από το τιμόνι.

  5.
  Βασικός εξοπλισμός από την έκδοση T‑Roc Style.

  IQ.DRIVE & Τεχνολογία

  IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  Ένας άνδρας στηρίζεται στο πίσω μέρος ενός λευκού T-Roc που είναι σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

  Το νέο T‑Roc διαθέτει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας "Lane Assist" στον βασικό εξοπλισμό. Περιλαμβάνεται επίσης πάντα το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης "Front Assist", το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει πεζούς και οχήματα και να φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ώστε να μειώσει τη σοβαρότητα ενός ατυχήματος ή ιδανικά να το αποτρέψει. Προαιρετικά, το νέο T‑Roc μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως το "IQ.DRIVE Travel Assist".

  7.
  Εντός των ορίων του συστήματος.

  Ακόμα ένα highlight: ευφυής φωτισμός.

  Είτε οδηγείτε την ημέρα, είτε τη νύχτα ή σε κακοκαιρία, οι προαιρετικοί προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix, που είναι διαθέσιμοι από την έκδοση T‑Roc Style, εξασφαλίζουν βελτιωμένη ορατότητα, χάρη στη δυναμική ρύθμιση της μεγάλης σκάλας φώτων "Dynamic Light Assist". Ανάλογα με την κατάσταση οδήγησης, επιμέρους τμήματα LED ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται στοχευμένα για την καλύτερη κατανομή του φωτός. Αυτό δεν παρέχει μόνο σε εσάς μία ξεκούραστη οδήγηση, αλλά και σε όλους όσοι κινούνται μπροστά από εσάς ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

  7.
  Εντός των ορίων του συστήματος.

  Εκδόσεις & Διαμόρφωση

  Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

  Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

  Test drive

  Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το νέο T‑Roc. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.