2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
T-Roc Sport / T-Roc Style

Το νέο T-Roc. Τώρα με όφελος 1.450€.

Γεννήθηκε ηγέτης.

Εκτιμάτε την υψηλή αισθητική και τη μοναδικότητα; Το T-Roc ξεχωρίζει από το πλήθος, γεμάτο αυτοπεποίθηση, με μία εκφραστική crossover σχεδίαση και αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης.

image

To Volkswagen T-Roc γεννήθηκε ηγέτης και ήρθε για να αλλάξει τα πάντα στην κατηγορία των SUV. Εκφραστική σχεδίαση, αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και υψηλή ποιότητα κατασκευής μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το T-Roc ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς. Τώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας το T-Roc σε ειδικές προνομιακές τιμές με όφελος έως 1.450€. 

 

Οι ειδικές τιμές αφορούν προωθητική ενέργεια για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Αφήστε μία αξέχαστη εντύπωση.

Αν αναζητάτε εκφραστική σχεδίαση, αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και υψηλή ποιότητα κατασκευής μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τότε το T-Roc σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

 • Διχρωμία

  Ξεχωρίστε από το πλήθος.

  Μονοτονία και T-Roc είναι έννοιες ασύμβατες. Οι επιλογές διχρωμίας αμαξώματος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το στυλ του.

  Δείτε περισσότερα
 • Χαρακτήρας

  Συναρπαστικά εκφραστικό στιλ.

  Ψάχνετε ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστό χαρακτήρα; H εκφραστική σχεδίαση του T-Roc εντυπωσιάζει.

  Δείτε περισσότερα
 • Φώτα

  Συγκεντρώστε όλα τα 'φώτα' επάνω σας.

  Σχεδίαση φώτων που εντυπωσιάζει και τη μέρα & τη νύχτα: Τα φώτα του T-Roc εντυπωσιάζουν με τη μοναδική της σχεδίαση και τα συναρπαστικά φώτα ημέρας που είναι ενσωματωμένα στους προφυλακτήρες.

  Δείτε περισσότερα

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει το lifestyle σας.

Άνετο και ευρύχωρο, το T-Roc σας επιτρέπει να του δώσετε μία ξεχωριστή ταυτότητα με στοιχεία της δικής σας προσωπικότητας. Προηγμένα σχεδιαστικά στοιχεία επιτείνουν τη συνολική εντύπωση – μαζί με αμέτρητες προτάσεις εξατομίκευσης.

 • Πλούσιες επιλογές εξατομίκευσης

  Ξεχωριστό, όπως εσείς.

  Όπως το θέλετε. Διαμορφώστε το εσωτερικό του T-Roc με το Design pack σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, προσθέτοντας μία ατομική πινελιά με χρωματιστά ένθετα.

  Δείτε περισσότερα
 • Cockpit

  Στο cockpit, μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα.

  Σας καλωσορίζουμε στο ψηφιακό cockpit! Εδώ, τα πάντα έγιναν για να κάνουν το κάθε ταξίδι όσο το δυνατόν πιο άνετο. Και με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, μπορείτε να ελέγχετε διάφορες λειτουργίες, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

  Δείτε περισσότερα
 • Ευρυχωρία

  Καθήστε άνετα.

  Όσοι ψάχνουν κάτι εξαιρετικό, συνήθως αναζητούν και πρόσθετο χώρο. Μπορείτε να έχετε και τα δύο! Παρά τις compact διαστάσεις του, το T-Roc προσφέρει άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Η υψηλή θέση των καθισμάτων είναι ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου.

  Δείτε περισσότερα
 • Άνεση

  Νιώστε άνετα.

  Ελάτε μέσα, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε. Στο εσωτερικό του T-Roc, θα βρείτε αναπαυτικά καθίσματα, προαιρετικά με δερμάτινη επένδυση και χρωματιστά ένθετα καθώς και μία πανοραμική, ηλεκτρικά ανακλινόμενη και συρόμενη οροφή που θα ξαφνιάσει τους επιβάτες.

  Δείτε περισσότερα

Ξεχάστε τι σημαίνει άγχος.

Ακόμα κι αν είστε συνηθισμένοι να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, το T-Roc μπορεί να σας απαλλάξει από το στρες σε πολλές περιπτώσεις χάρη στα πλέον προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδήγησης.

 • Υποστήριξη οδήγησης

  Το T-Roc κάνει τα πάντα για εσάς.

  Μία σειρά συστημάτων υποστήριξης οδήγησης περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του T-Roc. Front Assist (Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (Λειτουργία αναγνώρισης πεζών), Lane Assist (Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι), Multi-collision Brake (Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων), Pre-Crash (Σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών). Στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού εφοδιάζεται με Adaptive Cruise Control & Speed Limiter (Ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και απόστασης από προπορευόμενα οχήματα) ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται το Σύστημα υποβοήθησης έκτακτης ανάγκης Emergency Assist καθώς και το Σύστημα υποβοήθησης κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση Traffic Jam Assist.

  Δείτε περισσότερα
 • Front Assist με City Emergency Braking.

  Μείνετε χαλαροί σε πολυσύχναστους δρόμους.

  Ευχηθήκατε ποτέ να έχετε ένα βοηθό που να παρακολουθεί τι γίνεται μπροστά από εσάς στο δρόμο; Κάντε την οδήγηση πιο ξεκούραστη με το σύστημα Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring.

  Δείτε περισσότερα
 • Park Assist.

  Κατακτήστε τους δρόμους. Και τις θέσεις στάθμευσης.

  Το παρκάρισμα είναι μία διαδικασία που δοκιμάζει πολλές φορές την υπομονή μας. Πόσο ωραίο είναι να ξέρετε ότι τα προαιρετικά συστήματα υποστήριξης παρκαρίσματος του νέου T-Roc σας βοηθούν να βρείτε χώρο στάθμευσης ή ακόμα και να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας με άνεση;

  Δείτε περισσότερα
 • Αισθητήρας τυφλού σημείου με Rear Traffic Alert

  Με αυτό τον τρόπο το T-Roc σας βοηθά να αλλάζετε λωρίδες και να εξέρχεστε από χώρους στάθμευσης.

  Καθώς οδηγείτε, ο αισθητήρας τυφλού σημείου Blind Spot Monitor με προειδοποίηση κίνησης πίσω Rear Traffic Alert σας προειδοποιεί, εντός των ορίων του συστήματος, για οχήματα που βρίσκονται στην τυφλή γωνία. Παρακολουθεί την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο, καθώς εξέρχεστε με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης.

  Δείτε περισσότερα

Αξιοποιήστε ακόμα περισσότερο το κάθε ταξίδι.

Αξιοποιήστε άριστα το χρόνο σας μέσα στο T-Roc. Τα προηγμένα συστήματα Infotainment του T-Roc σας επιτρέπουν να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του συστήματος hands-free, να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, ακόμα και να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης για τον προορισμό σας. Και αν το επιθυμείτε, σας προσφέρουν ακόμα και λειτουργία φωνητικού ελέγχου.

 • Συνδεσιμότητα

  Οδηγείτε offline; Ποτέ ξανά.

  Και το Internet όμως μπορεί να είναι πολύ πρακτικό – στο T-Roc σας. Τα προαιρετικά πακέτα Car-Net “Guide & Inform”, Car-Net App-Connect και Car-Net “Security & Service” έχουν πολλά να προσφέρουν για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και τις εξαιρετικές περιστάσεις.

  Δείτε περισσότερα
 • Infotainment

  Εξασφαλίστε οδηγίες πλοήγησης και άφθονη ψυχαγωγία.

  Στο T-Roc μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία συστήματα Infotainment με διαισθητικό χειρισμό και άφθονες επιλογές συνδεσιμότητας.

  Δείτε περισσότερα
 • Ηχοσύστημα beats

  Θέλετε μπάσα;

  Αυξήστε την ένταση – η αγαπημένη σας μουσική περιμένει! Κατόπιν παραγγελίας, ένα σύστημα που υπογράφουν οι σπεσιαλίστες του ήχου της Beats Electronics εξασφαλίζει ότι το T-Roc σας έχει το κατάλληλο επίπεδο μπάσων και εξαιρετική ποιότητα ήχου.

  Δείτε περισσότερα
 • Διεπαφές κινητού τηλεφώνου.

  Παραμένετε άριστα συνδεδεμένοι.

  Με την προαιρετική προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου Bluetooth Comfort με LTE με λειτουργία επαγωγικής φόρτισης, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το κινητό σας. Χάρη στην επαγωγική σύνδεση με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου απολαμβάνετε ποιότητα στα τηλεφωνήματά σας. Η απόλυτη ευκολία στις τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

  Δείτε περισσότερα

Αποδοτικό και ευέλικτο, όπως εσείς.

Έχετε πάντα υψηλές προσδοκίες – κυρίως από το αυτοκίνητό σας. Γι’ αυτό, το T-Roc διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης 4MOTION που προσφέρει άριστη πρόσφυση σε όλα σχεδόν τα εδάφη, σπορ ανάρτηση για ιδανική συμπεριφορά και προαιρετικά ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις DCC.

 • Αποδοτικότητα

  Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να εξασφαλίζετε όσο το δυνατόν πιο αποδοτική χρήση ενέργειας.

  Με το T-Roc, δεν πρόκειται ποτέ να πλήξετε. Αυτό φαίνεται και από την πλούσια γκάμα κινητήρων προηγμένης τεχνολογίας που συνδυάζει ισχύ και οικονομική κατανάλωση.

  Δείτε περισσότερα
 • Σπορ αίσθηση

  Γνωρίστε τι σημαίνει κράτημα με απόλυτη σπορ αίσθηση στο δρόμο.

  Η σπορ ανάρτηση και το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης βελτιώνουν τη δυναμική συμπεριφορά εάν προτιμάτε σπορ στυλ οδήγησης. Και τα δύο περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

  Δείτε περισσότερα
 • 4MOTION Active Control

  Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

  Ανακαλύψτε κάτι νέο! Το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION με λειτουργία Active Control σας προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για ποικίλα εδάφη. Επιπλέον, στο on-road mode μπορείτε να επιλέξετε από πέντε διαθέσιμα προφίλ οδήγησης με το σύστημα επιλογής Driving Profile Selection.

  Δείτε περισσότερα

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4all.

Εκδόσεις.

Ανακαλύψτε τις 3 εκδόσεις του T-Roc.

Επόμενα βήματα.